Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 638
  • 802
  •   1
Отговори
# 285
Днес получих поръчката от Фемитрейд-детските неща са от Matalan,а дамското яке-от сайта на Oli.
Бебешките к-ти с роклички са много сладки,но се влюбих в пухкавото елече от единия Heart Eyes може да си го носи бебка и на много други дрешки Grinning Коженото яке мнооого ми харесва-любим цвят и модел,късичко,с плетиво,супер за равни ботички,на снимките изглежда малко лъскаво,но хич не е,ще се поноси доста усещам Mr. Green
снимки

# 286
Получих преди малко мейл от Римини ,че поръчката ми от 19.08 е при тях  Peace

И аз, и аз. Mr. Green

# 287
А аз не Whistling но съм със седмица след вас Mr. Green

# 288
Супер експедитивни са от Римини. И моята поръчка от 24/08 от Некст,  изпратена по Еконт и може би утре още ще е при мен   animal037
Дано и размерите съм улучила

# 289
Коженото яке мнооого ми харесва-любим цвят и модел,късичко,с плетиво,супер за равни ботички,на снимките изглежда малко лъскаво,но хич не е,ще се поноси доста усещам Mr. Green

Ммммм, много е хубаво якенцето, със здраве си го носи. Grinning

И аз имам от 24-и от Римини, сутринта ми се обадиха, но имам 1 нещо с по-дълга доставка и се разбрахме да го изчакаме 1 седмица.

# 290
А аз не Whistling но съм със седмица след вас Mr. Green

Не ставай нахална.. Laughing
Пак си навзела красоти. Heart Eyes

# 291
Мерси Blush

За майките на момиченца-много и страхотни роклички са напускали на сайта на justdresses-има не само официални,но и ежедневни,и парти роклички,knitted и jersey dresses...малко снимките са им кофти,но дрешките са много хубави.
http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=1&cat=-7
Припомням,че отскоро имат доставка до БГ-6.95
 Mr. Green

# 292
Харесах си един ботуши в М&М Direct, и реших, че трябва да си направя сама поръчката, за по-бързо  Mr. Green Сега ще чакам.

# 293
  • Варна
Аз от който и да е посредник си получавам нещата с куриер, т.е това не ми се спестява никога. Добре е поне да спестя от доставката до англ. адрес. Peace
Абсолютно точно, ясно и кратко обяснение за ползата от общите поръчки  Peace
Не всички големи градове имат посредник, който доставя там. Може би само Пловдив, Варна, Пазарджик и май Бургас. Така, че Еконт-а си го има в повечето случаи. Като сложиш тук 3 паунда, там 4 паунда за доставка до английски адрес и те транспортните стават повече от самата поръчка. А "схемата" /как звучи само  Laughing/ е супер проста - няма никакви сложни комбинации, няма предварително внасяне на пари, няма пращане на линкове на един човек и т.н. Не правиш нищо повече от това, което правиш, когато поръчваш сам - попълваш формата за поръчка и я пращаш. Но всеки си преценява за себе си дали му е изгодно, с кого и как да поръчва.

# 294
Искам да ви попитам чорапогащниците на некст пак ли с един номер по-малки се вземат. Ние сме сега на 1,7г. и се чудя 12-18г.  или 18-2г. За тези става въпрос  http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/19/3 . Високи сме 80см.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 08:30 от plamib

# 295
Добро утро момичета,

искам да попитам кой номер отговаря на европейския 40 от обувките Clarks  Thinking

Дали да си поръчам 6.5 или 7 ??

bouquet

# 296
Добро утро момичета,

искам да попитам кой номер отговаря на европейския 40 от обувките Clarks  Thinking

bouquet
6,5 са моите кларкове,а аз нося 40 номер в БГ Peace

# 297
Много хубави покупки, може ли линк към Диадората, черните Praynig

Мацки, пак напълнихте темата с красоти. Страхотни дрешки сте показали. Бингъл, кафявото якенце естествена кожа или еко кожа е?

# 298
Добро утро момичета,

bouquet
6,5 са моите кларкове,а аз нося 40 номер в БГ Peace

Благодаря за бързия отговор  smile3525

# 299
Някой поръчвал ли е детски дрешки размер 15-16 ? За блузки говоря...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт