Отговори
# 45
  • София
И нашият Даниелчо се поти. И то много. Маалко по-топличко да е и да е в кошчето и гръбчето му, а и столчето цялата му облегалка са мокри. Но няма да слагам сол във водата за къпане  Naughty Нека си се поти, нали е мъж от класа  Party

# 46
Минолтичка, голямо благодаря!Забравих да го кажа Blush, ама нещо ми няма главата от работа тия дни Crazy

# 47
  • СТАНДАРТНО.
 MINOLTICHKA,невероятни снимчици, прекрасни са! Направо ти се възхищавам, че имаш търпението да ги правиш, но явно на теб ти доставя удоволствие   bouquet
 Дани е почти изцяло на кърма, само понякога вечер му давам добавка, но много рядко си я изяжда цялата. Започна да спи понякога по цяла нощ без да се буди за папкане,върти се на 180 градуса, но още не се обръща по корем. Забелязах че започна доста да се лигави, даже балончета прави, но ми се струва, че е рано за зъбки  newsm78
 Днес ходихме на разходка до резервата Сребърна. Много е красиво там, но има и доста комари.
 Онзи ден моето слънчице направо ме събори от смях. Бях го нахранила и той заспа, но се събуждаше от време на време и после пак заспиваше. При поредното такова събуждане, какво е правил не знам, но когато го видях си беше забол бибата зад ухото, палеца подпрян на бузката и задрямал. С тая биба зад ухото беше просто....жалко че нямах фотоапарат в момента да го снимам.
 Имаме си проблем със смукането на палците. Вече си направихме цяла колекция от биби. То не бяха анатомични на НУК, не бяха черешки на Канпол, последно му купих едни плоски, точно с формата на палец на babylove, обаче човека изплюва бибата и налапва палеца  Tired. Дано се отучим лесно.
 Стана малко дълъг поста, но отдавна не бях чела и писала. Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 48
 newsm32  цоп и ние в новата тема-личи си че е  правена с желание!ПОЗДРАВЛЕНИЯ  newsm20
Отчет от консултацията:5,740 и 60см. т.е. 1020гр. и 2 см. иначе бяхме мн.кисели след ваксината ама...какво да се прави.
относно пишката и ние като рере-различни хора-различни нрави,аз невиждам детето да дава признаци на болка при ПОСТЕПЕННОТО забелване.
Е това е за сега от нас-лека и спокойна нощ! Hug

# 49
Добро утро мами,
Ето ви обичайната моркса закуска от мен

Днес ми предстой неприятното задължение да се занимавам с документи от фирмата във връзка с предстоящия надзоред одит  Tired та съм награбила едни папки по тежки от Борис. Голяма хамалогия е това нещо. Иначе бебчо поне днес беше що годе спокоен. Плака само 4 пъти през ноща, за разлика от предните нощи, където ядеше на час  Crazy Не минават тези колики и това е.   #Crazy
Ами това е от нас. Лек и усмихнат ден ви желая. Приятни разходки и само хубави неща да ви се случват Simple Smile))  Hug

# 50
  • София
Здравейте и от мен,
относно потенето няма нищо притеснително.Това е единственият начин(поне докато са бебчета) да се осъществи терморегулацията на тялото.Все още по самото тяло няма пори по които да излиза потта,и главичката,вратлето и гърба основно играят тази роля.Надявам се,че съм го обяснила ОК Crazy

Сега ставам от сън  с половин гузна съвест Mr. Green и на половина отпочинала,ама вече не издържам.Снощи малкият се събуди в 4.00 и от тогава започна една лигня с шишето.Пие 2-3 минути,после заспи,събуди се след 15 и пак иска да яде.А аз вече хронично недоспала,изнервена и т.н.Само го сложих при нас на спалнята дадох му шишето и заспах.И до този момент историята мълчи ,какво се е случило Mr. Green
Доколкото разбирам е продължил да се маймуносва,ама аз толкова дълбоко съм спала,че въобще нищо не съм разбрала.Баща му към 6.00сутринта го е свалил долу за да се наспя.
  Ще дойде ли ДЕНЯТ Х  в ,който ще се наспя на воля?
Страшно изморена съм,онази седмица аха-аха и да заспя в парка подпряла глава на количката.Ама "дзвера",алармира постоянно за присъствието си.

П.П.Момичета мислили ли сте,какво да правите с вече "омалелите" дрешки на  бебоците?Аз все още съм в голяма чуденка,имам доста ,но има дрешки,които са ми със сантиментална стойност и нещо не ми се подаряват

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 10:10 от Madam Stasita

# 51
Благодаря ви мацки за бързите отговори, мислех си да не би пък нещо да му има или пък на още по-хладно да трябва да го държа, макар че като сме навън на сянка няма как да му направя по-хладно.

Минолтичка закуската е ........ ммммммммм.... искам и аз такава веранда с такава закуска  smile3521

Madam Stasita важното е, че си си поспала, а младежа се е справил сам със шишето без да ви занимава  newsm32 Misc Baby Bottle това се казва оправно дете  smile3501

# 52
Добро утро и от нас:))
MINOLTICHKA,само ме дразниш Wink с тези морски изгледи, ама след седмица и аз ще си устроя такова нещо,защото хотелът, в който ще сме на морето е на 50 м. от плажа и терасата ни ще е с изглед към морето (специално настоявахме за това Mr. Green)
Моят калпазанин ме побърка последните няколко нощи-буди се през два часа,но не да яде,той вече си яде чак в 5:30-6ч. сутрин, буди се с рев и направо не зная какво става-дали е сънувал нещо, от тъмното ли се плаши,боли ли го нещо... ooooh! Като се разписка и се почва едно гушкане,успокояване,говорене докато той се успокои и заспи. Вече го слагам го при нас на спалнята,макар че съм против това да спи с нас, уж да е спокоен като се събуди и усети,че сме при него, но и това не помага-пак плаче newsm78..
♥...Luni4ka...♥ и Кристиан се поти често-като суче,като сме навън, като го сложим в столчето за кола става нещо страшно-изпотява се целия и почва да писка да го махнем оттам..почнах вече да слагам чаршафче,за да му държи по-хладно,ама горе-долу пак същата работа...
Madam Stasita аз разделих омалелите дрешки на две-едните,които както казваш ти са със сантименталната стойност, тях ги прибрах  за ползване от второто  Mr. Green, а другите вече ги дадох на моята кумичка,че тя скоро ще ражда Simple Smile)
Лек и приятен ден ви желая..аз се чудя сега какво да правя,защото над нашия квартал са надвиснали едни тежки ,черни облаци.... newsm78

# 53
Madam Stasita аз знам какво ще направя с дрешките  Mr. Green . Ще ги пазя за второто , защото още малко и почваме да работим по въпроса . Проблема само ще е ако е момче, щото повечето са розови, ама тогава ще го мисля .

# 54
Аз на Алекс /баткото/ пазя само първият му костюм и чорапки като сантиментална стойност. Останалите му дрехи /но не всичките /ги пазех защото знаех, че ще имам рано или късно второ бебешоче. Сега ще му ги нося на Борко. А като спрат да му стават - отново ще запазя само един костюм. Този път ще подарявам всичко останало. Третото мисля да е момиче.. ама ТО дали мисли да е момиче.. ще видим  smile3532

# 55
  • София
Madam Stasita аз знам какво ще направя с дрешките  Mr. Green . Ще ги пазя за второто , защото още малко и почваме да работим по въпроса . Проблема само ще е ако е момче, щото повечето са розови, ама тогава ще го мисля .
Ей браво HugСамо това да се чува!

Моите планове за второ ще се забавят поне с 2 години.Нали родих със секцио,а и тази работа.Декември месец ще трябва да ходя до Финландия служебно за една седмица.От една страна се радвам,защото тази година ми се размина пътуването беше март,а аз 7-ми месец,нито една компания нямаше да ме качи в самолета си Mr. Green
Пък и с риск да изглеждам "лоша" майка ,една седмица без рев,памперси и шишета мляко ще ми се отрази добре.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 11:55 от Madam Stasita

# 56
Aз пък вече даже ги раздадох-дрешките.
Приятелката ми е в 6-ти месец и макар,че чака момиченце ги взе с удоволствие.
Засега нямам намерение за трето,така че....
И Крис се поти много,но действам с подсушаване и преобличане Peace

# 57
  • София
Пак разглеждах албумчетата.
Действат ми ,като анти-стрес терапия Grinning
Страхотни бебоци,правя и съпоставка,от изписването им и до сега,колко са се променили.
А и всичко около тях е толкова цветно.
Абе тези малки мъже с много дълги коси са Laughing

# 58
Не вскички са с дълги коси-ние сме плешовци Sad

# 59
  • София
Не знам,аз се чудя дали да не му резна малко бретона ,защото му влиза в очите тази коса.
Вие какво ще ме посъветвате?Или е още малък.
В момента на прическа е ,като футболистче от 80-те Mr. Green,спомняте ли си тези прически,късо подстригана и с опашчица отзад.Много идиотски бяха Joy

Общи условия

Активация на акаунт