http://vkaravelova.snimka.bg/baby/raia-09-05-2009.399447.14586968
Ето ви снимчица от днес, ако на някой му се гледа!
След морето още
Другата причина е,че доста ме мързи и ми е по-лесничко само с млякото,иначе се започват едни хамалогии,1-2-3 лъжици,после дохранване с мляко... и по-добре да отложа.Но 6 месеца вече ми се струват много,затова избирам златната среда 
То си личи от детето.
сега ще пусна линк към снимки, правени от теб и вашия тати 
Извадихме резервите от фризера и се моля бързо да потръгнат пак нещата, че имам запаси само до края на седмицата. Мразя тук да се оплаквам, ама Сиса като каза за силата на форума и викам хайде и това да пробвам. Хич не ми се иска да приключим с кърменето.

. Иначе резултатите от прегледа са 6180гр и 60см. Странно че е толкова дълга , а всички бодита са и малки , от една две седмици носи размер 68 и и стават
. А и ние имаме проблема на Лоранхол от няколко дни не иска да яде , ако не я сложа на гърда даже не се и сеща , смуче си ръцете и толкова. Врезултат на което кърмата май ми намаля и почнах да пия чая на Хип за кърмачки . Дано мине този период , че направо .......

няма гладна да я държа я
Нахраних я и я взех на спалнята при нас да заспи по-бързо че аз едва стоях много ми се спеше а тя й се играе и като взе да си крещи ААААА ООООО ААААААААА АГУУУУУУУУУУУу и да ни рови по очите с баща й той много й се смя и стана и я изкара от спалнята да си играят в хола после я преспал и ми я доведе а той тръгна на работа.Милият ми той 
Но после установихме че майка беше с една пола и като я е взимала е одрала Евелин по крачето с ципа си и тя за това е плакала
но после се укроти и аз се успокоих!

растът ни зъбки
Давам Панадол ама ако някоя мама знае нещо по-ефикасно .... моля да сподели