И у Кипро, и в БГ на есен с песен пак школόто ни зове (28)

• 24 624
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
ОЛЕЕЕЕ  ама колко много сте писали Shocked
Блонди
, въпросния шут не беше у гъзО на доФтурицата #Silly ами я ритна по капачката и то не нарочно, а в процес на самоотбрана Mr. Green.....УбачИ... smile3560... шест години по-късно оназ още помни случката newsm65..., та сигурно затова тоя път остави сестричката doctor сама да се оправя rotfImbo rotfImbo
 сега...
  баш бая шут си е било hahahaщом и държи влага и след 6 години Joy и какво е било виновно детенце Crossing Armsсамообрана бе човек newsm62

Мастърче,страшен колега имаш,че какво им е на радиаторите,и те са хора,бе Joy
Катииикакво става в школото newsm78има ли подобрение newsm78
Цветиспоко , щом гинеколога е дал съгласието  Peaceне се притеснявай..всичко е минало  Peace...аз като бях бременна в 5.я мес настъпах 3 перона,но кръвта ми е отрицателна и не ми сложиха тетаност Rolling Eyes,но всичко се размина с компреси Peace
Муци

Пепитке, в Кукнделата бе душко качвай снимките.
Има и албум за рожденните дни.

,да  бе да видях ги всички са чудесни,ама ме светне по въпроса blahblahкак става това качване newsm78,не съм много в час newsm78и да не направя някакъв гаф да затрия нещооооо smile3521

# 361
  • Larnaca, Cyprus
Муцееееееее май очилца ти трябват щом пропускаш  newsm78 newsm78
Блонди съвсем радиатор не си де ....... Naughty..ай сега не си виждала радиаторррри Mr. Green Mr. Green
Пепи кво да ти кажа с малкия  Confusedслед цяла седмица реване открихме причината за рева ..... Cry или поне така си мислим Mr. Green...та извода е че не ни харесват една учителка и един учител който са ни сложилииииии..... Mr. Green Mr. Green..лошото е че са преподавали на горните класове миналата година и отзивите не са от най добрите та моя син нещо така се е стреснал като ги е видял Rolling Eyes Rolling Eyes....но с помоща на даскалката днес дръпна го навътре жената независимо че нямаше с тях часове в този момент обясни му някои неща даде му да си направи домашното и т.н. та да може мама т.е. АЗ да се изнижа по терлички  Laughing......и после като го взех беше с една усмивка широоооооока все едно нищо не се е случило Grinning ха иди разбери какво става newsm78
Девойки оставям ви отивам да гледам футболната среща на малкия че днес трябва да победим обезателно ще играем със отбор от друг Клуб та ха да видим кой кого bowuu

# 362
значи той така newsm62
а ти така newsm68 newsm44..най-после Peace
При нас лоша работа...учителката така пише какво имат за домашна,
че само тя си разбира smile3515сега чакам моя да дойде да каже каквошщо Crossing Arms
даже и дръгите майки карат по-големите деца да помагат newsm78

# 363
Здравейте милички... Party

....не съм редовна тази седмица,но имам гостенка от Бг и домашните Задължения...не остава време Whistling

Специални поздравления zа рождените дни на малката Ариани и Катеното мьжленце  bouquet

И на братчето на Муцка и Катето пожелавам многоооооо успехи в Дания Peace

Мацки,няма да мога да пиша на всички ви персонално...само да кажа на Пепита,че се гордея с нея...голяма мъжкарана е Peaceно бях малко потресена от ситуацията...абе сега разбирам,Защо мъжете ви са толкова предпазливи zа Вас в Кипрото Thinking

Лина,много се радвам zа изследванията ти Peaceа zа Уzото само комплименти от мъжо ми и свекъра  bowuu

Цвете
,мило,с болното уШе...бързо възстановяване  bouquet

Милички,утре няма да съм тук,но да ви кажа,че Ще ви черпя много...на 30 годинки ставам Party

хайде пожелавам ви хубава вечер...и много цунки от мен....и да не Забравя...качила сьм снимки в кукунделата

# 364
ето ме и мен отново по нощите!! Tired

деситка Ч.Р.Д  МИЛА!!!!!! Hug Hug Hug(от сега,че утре незнам кой вятър ще ме повее и дали ще имам време да вляза във форумчето да ти честитя!)  Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

цвете,въй-въй-въй,божке-е-е-е-е-е!!!!ама каква случка само....тцъ-тцъ-тцъ!!!!дано сега си по добре......и е нямяло някакви усложнения и в твойто състояние #Crazy.....

катено-муцковият брат му пожелавам по пътен вятър и чисто небе,дано всичко бъде ок.

нещо ми има на компа..сигурно по това време на денонощтието нета е пренатоварен-затова цунки и  love001  love001 newsm46

# 365
Милички...хайде вече имам Рожден ден и да ви почерпя ....чакат ви чаШките..... Hug

П.С.Аанн.миличка,мерси много zа пожеланията....

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 00:09 от desitta

# 366
desitta Честит рожден ден! ДА СИ ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА,МНОГО СИЛНА,ПОЗИТИВНА И РАДВАЩА СЕ НА ВСЕКИ МИГ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 367
ДОБРО УТРО

Хайде на закуска[/color
[/img]

ДЕСИТАЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНда си жива и здрава още много пъти по 30  love001.....качила си снимки  Peaceстрахотни са newsm10
Милички и аз след дълго ровене струване,правене smile3529 atworkиспях да кача 5 снимчици newsm62..да ме извините за бройката Praynig,но като за севте е ок....обещавам да кача още smile3521

Хайде приятен уикеннд на всички

# 368
ПОчЕРПКА ОТ ДЕСИТА,ЧЕ МИЛАТА Е ЗАЕТА

ето я и тортата
да е пълна масата като на празник

хайде на пиячката

да ви е сладко newsm22

# 369
Честит рожден ден,Деситке!!!
Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми,
Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни!

Пепиткеееее,  bouquet мерсииииии.Кви са тези алкохолища,ма душицо златна прои-прои  Joy
Чакай и аз да почерпя ,че племенницата и тя днес има РД  Wink...........Прави цели 20 години  JoyВиждали сте я  Wink -има я в Кукунделата.

# 370
  • София
Ихаааа....Добро утро маминки!

Деситка, честит рожден ден! Да си ни жива, здрава и много, ама неприлично
много щастлива където и да си по света, но винаги с любимите ти хора!
Весел празник!

Пепитка, браво за снимките! Аз докато се организирам да
те инструктирам ти си се справила. Ей сега отивам да разглеждам! Mr. Green

Жу, честит рожден ден и на твойта племеница!
Да е жива и здрава девойката и много късмет и щастие й пожелавам.

# 371
Жучестит рожден ден
на племеницата
да ви радва целия род  love001

Пепиткеееее,  bouquet мерсииииии.Кви са тези алкохолища,ма душицо златна прои-прои  Joy

[/quote]  newsm62 newsm62нали знаеш ,че на Бай Ганьо му харесва да има hahaha....дал господ от всичко като на р.ден newsm62
Муци ами то такова newsm78извиках неволята да помага smile3521 то вече ме хвана срам да питам Embarassedама като се наложи пак при вас ще ДоДа tooth

# 372
 Честит юбилей Деситка!
                      Добре дошла в отбора на 30+ годишните
Wink
Пожелавам ти здраве, късметът да не те напуска.... и не случайно избрах картичка с такъв текст...:
                  Бъди винаги много специална за двамата мъже на твоя живот!

Жужонка и на теб жива и здрава да ти е племенницата също юбилярка!

Момичета сега утърчавам, но по-късно ще пиша пак...
Прекрасен уикенд на всички! smile3525

# 373
  • Larnaca, Cyprus
От сутринта си викам да надзърна насам че нещо сигурно ще има и ето ......... Hug Hug
Деси чрд бъди винаги силна , обичана и добра майка ...Приятно празнуване довечера
Жу Племеничката да ти е жива,здрава, красива и винаги да се обичате....
доскоро девойки отивам да разглеждам снимкиииииииииииииии Heart Eyes

# 374
                             ДЕСИТА ,Честит рожден ден !Много здраве,щастие и кьсмет ! целувки на теб и всички останали!

Общи условия

Активация на акаунт