Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да купя за подарък на децата на съпруга ми, които живеят в България?
Как да създам подходяща прическа за специален повод?
Какви подаръци са подходящи за училище за децата на мъжа ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да купя за подарък на децата на съпруга ми, които живеят в България?
Предложенията за подаръци за децата на съпруга ви включват практични идеи, като пари, които да изберат сами или предложения за подаръци, съобразени с тяхното местоположение. Това може да включва посещение на местни магазини или закупуване на малък подарък заедно с пари, които те могат да използват, за да си купят нещо полезно за тях.
-
Как да създам подходяща прическа за специален повод?
-
Какви подаръци са подходящи за училище за децата на мъжа ми?
-
Как да се справя с избора на подаръци за децата на съпруга ми, когато не знам какво имат и от какво се нуждаят?
-
Какви съвети за грим и бижута са споделени в публикациите?

... чак сряда следобед
! Неведнъж съм била и аз на задънената улица...Съвети няма да давам, вие сте си анализирали ситуацията и имате план Б. Мисля си за вас доста често и само с добро 

... Пък за
ама тъй Ич да не се весне... дано всичко е наред само при тях
да ви се доопече работата..., нека стане, пък черпнята лесна 

!!!
,направо ме отчая...мале-е-е-е,ние сме 2-ри клас и понякога викаме на помощ нашият тати(ако не е на работа

..чак не ми се мисли
...и моя е 2.ри клас,и вече правиха 3 контролни
..щяла специално за мен
и вика,че казал и той на учителката за формата,а тя казала ,,да не я е губила майка ти
..отидох аз да разгледам материята и т.н.в дирекцията,а тя след мен може би си мисля,че е дошла да види дали няма да се оплаквам
..нама значение да не ви затрупвам с нашите уч.проблеми..да ме извините
,но ми олекна като го споделих с вас
/, та леко наФъфлям 
... то не беше чудо
... един пост на тъй ми се затри сабалян..., преди малко пак спря... колкото да ми ходи по нервичките
преди от енергото да направят цък-изключ
... или "развален телефон"
----- Брях докато пиша ти пак си публикувала...- голям екшън с тоз зъб и прочие в бурята
.....докъто се прибера в къщи и не ми остава време да се порадвам на децата и хооооп трябва да тичаме по креватите ....нали ги слагам рано да спят че сутрин няма ставане иначе ......... 
..........а президент на класа се избира точно така всяко дете пише на лисче име което и колкото иска ...после учителя пише на дъската всички имена на децата от класа и се почва отваряне на личета .....при всяко прочетено име се слага чертичка пред него на дъската и който е събрал най много чертички той е избранника
.......а не се учудвай на щерката то и ние колко рев изревахме от първи клас че до сега не питай

че много мохабет падаше ......че на третата тренировка дотърча жена му и като седна до мене нищо не говори ми само ме гледа такава
пък аз отде да знам че жена му ....пък и нищо не съм направила за да се чувства застрашена че накрая дори и мохабет фраснахме и на кафе ме кани .....