На море в Гърция - 2

• 157 608
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
момичета, ровя разни оферти ама много пълно...
за Асповалта някоя да има координати, близко е, а и плажа знам е добър?

# 271
scorpios,  smile3503
ще го посетим, щом ти го препоръчваш....
Поздрави специални!

# 272
Алегра, много точно наблюдение  Peace Афитос е прекрасно място, за настаняване мога да препоръчам от личен опит това - http://www.filoxenia-afitos.com/site/page1.aspx

А къмпингите в Гърция нямат нищо общо с нашите в добрия смисъл, независимо къде си. Едно от най-добрите места за мен е Каламици (на самия нос на Ситония), къмпингите са два - http://www.thalattacamp.gr/en и http://www.kalamitsi.com/dolphin/. И двата дават и бунгала, и каравани под наем, вторият има и дайвинг център.

Все пак тайничко се надявам "светнатите" да не стават прекалено много, че и по-некомерсиалните места ще заприличат на ширпотреба като туристическите комплекси  Twisted Evil
 а какви са цените за да не търся ,една моя приятелка от Италия се интересува

# 273
  • София
Здравейте.
Мога ли да получа малко повече инфо за Керамоти-хотели,отзиви,цени.
Благодаря.

# 274
За още по-светнатите - сайт с нудистките плажове на Гърция    http://www.barefoot.info/greekgde.html     и Халкидики само    http://www.capnbarefoot.info/mainland:halkidiki 
Обичам нудистките плажове, защото  не са многолюдни, а и хората са по-възпитани.
Не искам да давам квалификации на хората непосещаващи нудистки плажове, но това е моето си мнение.

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 16:01 от evhen

# 275
  • зад парка
Какви са Ви отзивите за Скятос и Скопелос?

# 276
О, Скиатос ми е един от любимите. Градът е много китен, а островът се обхожда много лесно с кола. Препоръчвам плажа Кукунариес - той е един от най-хвалените в Гърция въобще...
Има и едни плажчета, дето се стига само по вода - Лалария е страшен...
Стига се сравнително лесно - с кола от Волос и оттам 2 ч ферибот.
От сравнително скъпите гръцки острови е (ако сте свикнали на цените от Халкидики и Беломорска Тракия, да речем).
На Скопелос не съм била - чувала съм, че е по-див (в смисъл по-малко развит туристически) и там е сниман филмът "Мамма миа". Има някои кадри и от Скиатос Wink

Като цяло - hightly recommendable.

# 277
Гледах и "Мамма миа" (както и "Капитан Корели" ) за настройка, преди почивката ни на остров Лефкада и Кефалоня.
Определено Скиатос е в списъка, но първо отиваме на дълъг уикенд на любимата Ситония.

# 278
  • Пловдив
Здравейте.
Мога ли да получа малко повече инфо за Керамоти-хотели,отзиви,цени.
Благодаря.

Миналата седмица бяхме в Керамоти, спахме в хотел Катерини, апартамента беше 45е за двама възрастни и дете, има много хубав двор с детски кът и беседка, на първа линия е, пресичаш една борова горичка и си на плажа, пясъка и водата са супер, има заведение на плажа с чадъри и шезлонги, фрапето е 3е, фреша 3.5е, сока и газираните са по 2.5е В таверните порциите са големи: октопод - 9е, риба ватос - 9е, картофки - 2.5е, свинска пържола с гарнитура - 7е, миди  - 5е, бирата беше 2-3е и т.н Всичко беше много вкусно Crazy
Фериботите до Тасос са на 30мин  Peace

# 279
  • София
viloenza, имаше ли комари в Керамоти?

# 280
  • Пловдив
viloenza, имаше ли комари в Керамоти?

Дааааа, едни такива големи и нахални, в смисъл, че не се махат при движение на тялото Mr. Green
Казаха ни, че края на юни ще пръскат Peace

# 281
  • София
Ясно. Това му е проблема на Керамоти - наблизо са блата и има доста комари, но щом ще пръскат...

# 282
......... но първо отиваме на дълъг уикенд на любимата Ситония.

Скорпиос, завиждам ти благородно, леко и безаварийно пътуване и приятно изкарване ти желая! Да хапнеш една салата Рока и едни калмари вместо мен!
Моите парички за почивки в Бг и Гърция тази година заминаха за операция на става  мъжа ми, но предполагам и вие знаете, че въпреки осигуровките, които плащаме здравеопазването в нашата страна не е безплатно.

Да не ви занимавам с моите проблеми, исках и друго да ви кажа, което на мен много ми харесва, че цените навсякъде в Гърция са еднакви в таверничките, е не говоря за 4-5 звездните хотели естествено, за островите нямам наблюдения също.
Просто, където и да седнеш за хапване знаеш какви цени да очакваш.
Също така  се е случвало да ни закръгляват сметката надолу, да ни дават почерпка от заведението, да не говоря, че жената при която отсядаме във Вурвуру, ни е оставяла сам-самички в цялата сграда и си ходи за събота и неделя до Солун.

# 283
  • Germany
Здравейте,
Планираме средата на август да идем с децата до Гърция и моля да ми препоръчате хубаво местенце там. Искаме да е нещо тихо, спокойно, с хубав плаж, които да е на една крачка разстояние от мястото на което ще спим. В общи линии си търсим местенце с което да заменим къмпинг Смокиня, но да има поне бунгала /с двете деца за момента на палатка не ми се рискува/. Може и да е хотелче, но да е до плажа и да не е голям, че миналата седмица се върнахме от Турция и лудницата там още ме държи Simple Smile

# 284

жената при която отсядаме във Вурвуру...
Може ли малко повече информация - студио ли е, какви са условията, колко е далече плажа, цени за юни/юли?

Общи условия

Активация на акаунт