На море в Гърция - 2

• 157 601
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И ние ще ходим от 20 този месец на Ситония, запазили са ни каравани на плажа, незнам къде  точно, записвам се да следя  Flutter

# 301
Да попитам и тук- как процедирате с резервациите, когато се иска превод на авансова сума? Имало ли е проблеми?

Няма проблем, сега за вилата на остров Лефкада ми искаха депозит. Всичко беше точно.
Само, че превода е 15 евро. Затова предпочитам да резервирам с кредитна карта.
Ние трябва да направим превод с Алфа Банк.

# 302
Момичета,препоръчайте ми хотел3или4*на гръцкото море, но да е максимално близо до София, че децата трудно пътуват.Ол-инклузив или полупансион, на почивка не искам да виждам кухня.

# 303
  • София
Минавам набързо само да споделя за притеснените от стачките:
Днес се прибрахме от 10-дневна почивка на Касандра (Халкидики).
Хотелите и заведенията са си пълни, в един магазин не минахме, където да не чакаме десет минути на касата - все опашки и народ, народ...
През Солун днес като минахме - по улиците пак пълно с хора, в един магазин за дрехи влязохме (само той ми беше в плана), и там едвам се разминаваш - не знам кога работят тези хора, ама много се мотаят по улиците... може пък заради кризата да е Wink
Последните 3 години все в района почиваме и не забелязвам никаква прмяна - туристическия бизнес си върви с пълна сила, единствената разлика според мен е, че за първа година не забелязахме увеличение на цените на продуктите в супермаркетите.
Познати потъврдиха, че в района на Атина и около Санторини сезона е в разгара си и имат работа за целия китайски народ.

Ами това е, хубава почивка на всички, на които тепърва им предстои  Grinning

# 304
Ние почиваме всяко лято на о. Евия, Левканди.  Много тихо и спокойно местенци, само дето от Атина се усетиха и събота и неделя е гъч, но има скрити плажове дето ощи ни ги знаят Laughing. Бебка ще ходи за второ лято. Много добре й се отразява. Гадното е, че пътя е около 12 ч с кола.

Къде отсядате? Препоръчай нещо!

# 305
От стаите нямам снимки, това са на градината от терасата на стаята ни и от плажа.
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:917832017308/jpeg/BG
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:703042017308/jpeg/BG

Не съм сигурна за студията и апартаментите, какво представляват, защото ние бяхме в двойна стая.
Ако им пуснеш запитване,предполагам , че ще ти отговорят подробно. Peace
Дано сега се отварят снимките..... Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 15:16 от Liuliu

# 306
От стаите нямам снимки, това са на градината от терасата на стаята ни и от плажа.
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:917832017308/jpeg/BG
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:703042017308/jpeg/BG

Не съм сигурна за студията и апартаментите, какво представляват, защото ние бяхме в двойна стая.
Ако им пуснеш запитване,предполагам , че ще ти отговорят подробно. Peace
Дано сега се отварят снимките..... Simple Smile

За съжаление пак не се отварят  Peace

# 307
  • София
С Copy/Paste се отварят. Peace

# 308
Здравейте момичета ,някой ходил ли е в х-л Аристотел бийч на Халкидики и ако е какви са му впечатленията от там .Имам резервачия за 02,08 и искам да съм подготвена какво да очаквам Laughing

# 309
 Thinkingникой не отговаря

# 310
Не отговаря на четири звезди, обзавеждането е остаряло, до плажа се слиза с асансьор, а самият плаж е доста малък.
Аз лично не бих го препоръчала.

# 311
  • Благоевград
Здравейте момичета! Бих искала да попитам знаете ли някакви хотели на плаж Офринио, Тузла и как вървят нощувките там? Няма нужда да е лукс, но не бунгало.

# 312
благодаря   bouquetвече сме го резервирали обаче ,надявам се поне да си изкараме приятно

# 313
  • Sofia
Здравейте  Laughing
може ли малко инфо за Неа Врасна как е плажа?
С тур. агенция  Оазис -А ли бяхте?
Благодаря   bouquet

# 314
  • София
Предстои ни почивка в Палио, което се намира между Кавала и Ираклица. Ако някой е ходил или минавал от там ще може ли да сподели впечатления - плаж, ресторантчета и тн? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт