На море в Гърция - 2

• 157 605
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Също така  се е случвало да ни закръгляват сметката надолу, да ни дават почерпка от заведението, да не говоря, че жената при която отсядаме във Вурвуру, ни е оставяла сам-самички в цялата сграда и си ходи за събота и неделя до Солун.

Евхен така е - доверчиви са си гърците, аз няма да забравя една Нова година в Крит... Хазайката ни се казваше Лена Simple Smile
Беше заминала за Атина и оставила ключа в една саксия до вратата (беше ми пратила снимка на саксията по мейла Grinning) Така и не се видяхме - жената от отсрещната къща, която не говореше бъкел английски, идваше да чисти само... и при нея оставихме ключа накрая. Бяхме сами в цялата къща и най-големият купон беше, като гръмна ел-инсталацията - в старата Ханя са едни стогодишни жици - та трябваше и нея сами да си оправим Wink

# 286
Някой питаше за Bahia beach, това е бившия Порто Парадизо бар  Peace
На около 6-8 км след Вурвуру.

# 287
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми добро място във Вурвуру! Търся къщичка или малък комплекс с апартаменти, нещо хубаво. Не сме ходили досега там, какво да имам предвид, кой плаж е най-хубав?
Надявам се scorpios да ми отговори Wink

# 288
В селището има доста къщи/сгради с апартаменти, ето виж тук.
Ние сме отсядали и на западния бряг /напр. в Атена палас на НВ/ и сме ходили пак на плаж на Кариди.
Сега бяхме в апартамент в Арома, нова сграда, зелена морава, люлки, футболни вратички, барбекю, но не е на плажа. Но и без това без кола не можем да се пренесем до морето  Laughing
Кариди беше доста пренаселен, на Фава бийч беше по-спокойно.

# 289
Здравейте,
Планираме средата на август да идем с децата до Гърция и моля да ми препоръчате хубаво местенце там. Искаме да е нещо тихо, спокойно, с хубав плаж, които да е на една крачка разстояние от мястото на което ще спим. В общи линии си търсим местенце с което да заменим къмпинг Смокиня, но да има поне бунгала /с двете деца за момента на палатка не ми се рискува/. Може и да е хотелче, но да е до плажа и да не е голям, че миналата седмица се върнахме от Турция и лудницата там още ме държи Simple Smile
Момичета, моля препоръчайте ми добро място във Вурвуру! Търся къщичка или малък комплекс с апартаменти, нещо хубаво. Не сме ходили досега там, какво да имам предвид, кой плаж е най-хубав?
Надявам се scorpios да ми отговори Wink

Мога да ви препоръчам ето това : http://www.halkidiki.com/vergos/index.htm

Бяхме миналата година за една седмица, а преди месец бяхме в Метаморфози , но  се разходихме един ден до там. Много ни хареса, хотелчето не е голямо, спокойно е, градината е много хубава, храната в ресторанта също, а и плажа е добър, но и Кариди е близо и може да се ходи и там. Септември, може би, пак ще ходим, защото сме много доволни,собствениците са много приятни хора,  има детски кът и хубав басейн.... Peace

# 290
  • София
Luilui,имаш ли представа как изглежда  и какво включва студиото и апартамента, защото на сайта няма никакво описание?
Ако имаш и снимки, ще ти бъда много благодарна  bouquet

# 291
От стаите нямам снимки, това са на градината от терасата на стаята ни и от плажа.
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:109632017308/jpeg/BG
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:265732017308/jpeg/BG
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:703042017308/jpeg/
Не съм сигурна за студията и апартаментите, какво представляват, защото ние бяхме в двойна стая.
Ако им пуснеш запитване,предполагам , че ще ти отговорят подробно. Peace

# 292
  • София
От стаите нямам снимки, това са на градината от терасата на стаята ни и от плажа.
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:109632017308/jpeg/BG
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:265732017308/jpeg/BG
http://www.kodakgallery.com/imaging-site/services/doc/5131:703042017308/jpeg/
Не съм сигурна за студията и апартаментите, какво представляват, защото ние бяхме в двойна стая.
Ако им пуснеш запитване,предполагам , че ще ти отговорят подробно. Peace

Снимките не се отварят при мен Peace
Благодаря ти все пак за отговора  bouquet

# 293
Някой бил ли е в Драма и Кавала и да препоръча места за спане там и въобще да сподели впечатления?  Simple Smile

# 294
  • София
Момичета, много ви благодаря. Днес се надявам да резервирам и после ще ви пиша къде. То при мен е малко като екстремен спорт резервацията всяко лято - в последния момент Rolling Eyes Досега все пак нямаме случай да сме си останали в къщи, дано и тази година да е така Simple Smile))

# 295
Ние почиваме всяко лято на о. Евия, Левканди.  Много тихо и спокойно местенци, само дето от Атина се усетиха и събота и неделя е гъч, но има скрити плажове дето ощи ни ги знаят Laughing. Бебка ще ходи за второ лято. Много добре й се отразява. Гадното е, че пътя е около 12 ч с кола.

# 296
Да попитам и тук- как процедирате с резервациите, когато се иска превод на авансова сума? Имало ли е проблеми?

# 297
  • В.Търново
Момичета,като отидете на почивка в Гърция само с включена закуска,в ресторантите или заведенията за хранене как са цените,също и по хранителните магазинчета?Защото ако се резервира Ол инклузив доста по-скъпичко идва.
Сега с тия стачки по никое време няма ли опастност да се провали почивката. Peace

# 298
Да попитам и тук- как процедирате с резервациите, когато се иска превод на авансова сума? Имало ли е проблеми?

Няма проблем, сега за вилата на остров Лефкада ми искаха депозит. Всичко беше точно.
Само, че превода е 15 евро. Затова предпочитам да резервирам с кредитна карта.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 11:47 от scorpios

# 299
rosinauzunova, една седмица в Гърция почти сигурно излиза по-скъпо от ОИ в Албена за същото време. Цените в заведенията са същите като тук, но в евро т.е. излиза двойно. Но обслужването там не може да се сравни с това в Бг. Винаги има "по нещо от заведението", обикновенно десерт или някакъв аперитив, което прави много добро впечатление. На нас като ни донесоха за първи път десерт след вечеря си помислихме, че сервитьора се е объркал. После разбрахме, че това е традиция. В магазините много често дори е по-евтино от тук. Миналата година си бяхме купили пържолки за BBQ, които после в магазина в Гърция бяха с около 2 лв/кг по-евтини. Така че ако не се ходи по заведения, а се приготва храна в студиото, може и да излезе доста изгодна почивка.
Ние предпочитаме Гърция, заради спокойствието. Не обичаме навалица и големи комплекси. Студиата и малките хотели са на по 2-3 етажа, с големи градини. Има много пространство. Миналата година обиколихме десетина плажа на Ситония в края на юни и само на един беше пренаселено - прословутия Кариди на Вурвуру, за които доста е писано и тук. Случвало се е на огромен плаж да си лежим само 5-6 човека.
Стачката за момента не ме притеснява особено.

Общи условия

Активация на акаунт