На море в Гърция - 2

• 156 374
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Белинда, спомням си, че точно в хотела, в който ще бъдеш, в all incl. имаше еспресо, не за закуска - там беше шварц, а после можеше да се поръча без заплащане по баровете. Но там бяхме на някакъв ultra all. - дори и вносния марков алкохол беше включен, освен много отлежалия такъв. Прекрасно беше... Heart Eyes

# 571
  • София
Ех, Олив, как ме зареждаш Hug
Ве4е така отпускарски съм се настроила, 4е не мога да си събера акъла на работа hahaha

# 572
belinda хубава почивка и страхотен купон ти пожелавам  Peace аз пък от мъка, че няма повече море тази година не мога да си събера акъла за работа ...ама нейсе  Sick най-много една планина да ме огрее  newsm78 та чакам да разказваш после, че май започвам да се оглеждам  за следващата година Joy

# 573
Момичета, не ви ли притесняват комарите и тази запазнонилска треска? Ние имахме планове за следващата седмица да ходим към остров Корфу, но съм в голяма дилема.

# 574
  • София
Момичета, не ви ли притесняват комарите и тази запазнонилска треска? Ние имахме планове за следващата седмица да ходим към остров Корфу, но съм в голяма дилема.

Не си спомням къде,но четох,че западнонилската треска може да бъде предадена и от комарите у нас.
Признавам,че в началото се бях притеснила,но постепенно се поуспокоих.

# 575
  • София
Ами не, да ти кажа. Личното ми мнение е, че се преекспонират нещата доста. Да ни пази Господ, разбира се, но истината е, че десетки хора получават менингит всяка година и от най-обикновени, простички, ненаименувани грипни и всякакви други вируси и бактерии. Застраховка срещу усложнения няма. А и комарите едва ли ги спират на границата, така че дали в Халкидики или в Сандански, едва ли е от значение. Ще се пръскаме и така...

# 576
  • Има много детски смях.
Последното нещо, което би ме притеснило да почивам в Гърция са комарите!
Вече става смешно с това преекспониране просто. Агитацията тип "Не на Гърция" искрено ме весели този пролетно- летен сезон.  Tired
Със сигурност предпочитам всичките кусури, които приписват на гръцките курорти пред лайняното родно Черно море, пък дори и пред "бонуса" тип летен вирус.  ooooh!
Айде няма нужда.

# 577
  • Стара Загора
В понеделник се върнах от северна Гърция и там комари няма. Ние се бяхме заредили с гривнички и аутан. През цялото време си носихме гривните, но наши приятели се напръскаха само веднъж и после спряха защото нямаше нужда. Може и да са пръскали там.

# 578
  • София
А да попитам от къде се снабдявате с тия гривни  Embarassed И по колко издържат, няколко дни или часове?

# 579
Хайде и аз при вас Hug
направих си резервация за Посиди (не знам така ли се пише)ако някой има информация моля да пише Sunglasses

# 580
  • Има много детски смях.
Това беше в края на Касандра, ако не се лъжа.
Спокойно и дори скучновато, но зависи човек какво търси все пак.
Плажът е уж с пясък, но явно в основата си е чакълест, а пясъкът са го сипвали допълнително. Вдигаше се голям прахоляк след всяка по- непремерена стъпка.

# 581
Umma,благодаря за отзивите, много ме зарадва Laughing
Аз търся точно такова място-тип пенсионерски туризъм, без дискотеки и т.н,сигурно ще ми хареса Peace

П.П.  и аз се интересувам от гривните срещу комари,от аптеките ли се купуват.

# 582
Последното нещо, което би ме притеснило да почивам в Гърция са комарите!
Вече става смешно с това преекспониране просто. Агитацията тип "Не на Гърция" искрено ме весели този пролетно- летен сезон.  Tired
Със сигурност предпочитам всичките кусури, които приписват на гръцките курорти пред лайняното родно Черно море, пък дори и пред "бонуса" тип летен вирус.  ooooh!
Айде няма нужда.
Peace  Peace Peace
Сутринта мъжа ми потегляйки за 3ти път този месец Гърция се бъзикаше дали съм му сложила в багажа "вълшебна защита"  Mr. Green че може вече да са обявили нашествие от скакалци ...или крокодили например  Joy
Направо съм в очакване да чуя поредната новина за южната съседка каква ще е ...че както наближават септемврийските празници, много се съмнявам да пропуснат някоя поредна щуротия  #Crazy

# 583
  • София
И аз се завърнах от поредната почивка на Халкидики. Беше страхотно отново  Heart Eyes И освен това кьорав комар не видяхме  Peace Хората пръскат с някакви препарати, бяхме се заредили с Аутани, Райд и какво ли още не, но дори веднъж не съм се намазала и нямам и едно ухапване.
Selikon ние ходим на един готин плаж в Посиди (малко е с камъни, а не пясък, но има много готин бар на плажа), кажи къде точно ще си, ако искаш на лични, ще ти обясня района.

# 584
Ще се радвам на всяка информация meggle   bouquet
Ние ще бъдем в този хотел http://www.possidi-holidays.gr/надявам се, да ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт