АПРИЛки кажете, видяхте ли вече малкото човече?! - 4

• 11 411
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, току що се връщам от лекарката (носих и изследванията) - оказа се, че имам гъбички Кандида и зацапването ми е било от раздразнената лигавица. За съжаление ще си ги отглеждам още 3 седмици, защото може да ги лекуваме чак след 12г.с.. Но поне се успокоих за зацапването, а и тя каза, че бебчето е защитено и не му пречат гъбите.
Горещата вана не е ли противопоказна при бременност? newsm12
Да, и аз така съм чела, че горещата вана не се разрешава. PeaceИначе е ясно, че всеки си има различни разбирания и теории за полезно и вредно, но пък с някои неща е добре да се съобразяваме.
Аз на фетална морфология ще ходя в 20 седмица някъде, при Марков, а БХС мисля изобщо да не правя(поне засега така съм решила). Сестра ми изживя такъв кошмар като и казаха, че е с висок риск за Даун, прави и амниоцентеза, а накрая детенцето си беше абсолютно здраво. Излишни нерви!
 Hug и по-малко  Sick

# 166
мамчета,  днес  ,ще  ходим на  лекар ,  да  видим  сърдечната  дейност на  бео мн  м е претистнено и ме е страх , понеже  ганева от   щереф  явно  беше  препила когато  ходихме при  нея и мн  ни исплаши с  мъжат   ми  като  каза  , че  в  6  седмица  не  вижда  сърдечна   деиност голям боклук е  тази  лекарка нищо  не ни  обястни ужас  1  месец  живея  в ад  заради   не я  най абсурдното  беше ,  защото  ние  я  попитахме  за  женската консултация  понеже  всяка  бъдеща  майка  си, мисли  ,че   всичко  ще е  наред  с  бъдещето и  бебе а  тази  ненормалница,  се облещи  срещу  мен и   с ирония  ми каза е  чакайте парво да видим дали  ще има  ембрион с сърдечна  деиност повярвайте ми  исках да я   обия тази  жена , не ми  обястни ,че евентуално може да е още рано и тн. пална тапанарка просто  нямам   думи.мн хубав  де на  всички  желая  и моля ви стискайте ни палци мн ме е страх

# 167
Честито на "новите" сърчица! Аз още съм в очакване, надявам се утре всичко да е наред и да го чуя, момичета fingerscrossed, много се вълнувам!
Sunshine26 дано нещата бързо се нормализират при теб.
Момичета и аз съм много зле със ставането през нощта и със съня въобще.
Hug Kiss

# 168
Добро утро мамчета.....  bouquet

Аз във четвъртък съм на преглед и нямам вече търпение.Малко съм разочарована че таткото няма да може да дойде с мен (на работа е)  но да ви кажа имам чувството че тези мъже малко бавно осъзнават какво става всъщност...Мъжка му работа...
За горещата вана знам на 100% че е противопоказна....Ние имаме във фитнеса много горещ басейн и там с огромни букви пише ,че е противопоказно при бременност и високо кръвно....
Аз тази сутрин съм си пак Sick нормално....Но засега не съм повръщала,само гадене и метален вкус в устата..ужааааас

Ще очакваме добрите новини от прегледа.... Hug

# 169
  • последна надежда
  Katy Charles  Нашият татко осъзна че чака бебе чак когато то го "ритна" по ухото. Разбирайте че бебето се движи в корема ми и таткото долепил ухо до корема за да "чуе" какво става вътре. Действието се развива през първата бременност.
Сега иска да навакса и последния път ме постави в неудобна ситуация нахлувайки заедно със синът ми в кабинета на доктора, докато ме преглежда  Rolling Eyes.

mimonzinq не се притеснявай, аз съм чула само добри отзиви за Ганева, познавам я бегло. Може да не е била тактична, но иначе е кадърен доктор. Повечето доктори правят по-късно картон, чак като видят сърчице. Шеста седмица е още рано.

На всички, които са в очакване да чуят сърчице, малко им завиждам. Много е хубав този момент насладете му се.

За горещата вода и аз знам че понякога предизвиква контракции.

Не пия алкохол, но бира си пийвам по една чаша, веднъж на две седмици.

# 170
Момичета да ви почрепя за мое здраве и здравето на бебо...Днес ставам на 30!!   newsm44 Вече се чувствам жена, а не довчерашното момиченце. Това малко човече в мен ме кара да се чувствам така и ме прави много щастлива. Утре съм на изследвания, дано всичко ми е наред, че с тази котка в нас се притеснявам малко...въпреки че цял живот живея с котки... Има ли някоя от вас, която си гледа все още домашния любимец?

# 171
Честит Роден Ден pinzi !!!
С пожелания за здраве, щастие и много любов!
АЗ имам котка вкъщи и въобще не се притеснявам, май месец си правих изследвания при един ендокринолог, той ми е пуснал абсолютно всичко и хормони, и рубеоли и токсоплазмози но не мога да разбера нищо а той каза че всичко билонаред тогава (освен един хормон), но др което знам за токсоплазмозата,е че тя е от сурово месо може да се хване а по котките е поради яденето на сурово месо и мишки, е нашата Бианка - калпазанка няма как да яде такива неща и за това няма токсоплазмоза - убедена съм. Уличните котки и недоизпеченото месо е 100 пъти по страшно от колкото домашната котка, кято се храни с котешка храна.
На мен баба все ми повтаря да махна котето - как ще го махна  Naughty

# 172
Честито pinzi!! Да си жива и здрава и лека бременност!!!

Момичета, ужасна депресия ме гони просто. На нищо не мога да се зарадвам. Четох на много места, че хормоните могат да доведат до това, но по тъжна и апатична не съм била никога през живота си. И само едни сериозни въпроси си задавам за бъдещето и едни тежки теми са ми в главата... Омръзна ми, искам и аз да се радвам и вълнувам като вас.. Sad Дали минава тоя период ( както с гаденето например)? Поне да знам, че още малко и пак ще съм си същия весел човек...

# 173
Честит рожден ден на pinzi! Здраве и любов, а април месец едно здраво бебче ти пожелавам!
Дано никоя мама да няма проблеми повече. Praynig
Всеки си знае какво му е противопоказно и какво не. Мои приятелки, например, спряха кола маската до края на бременността, а аз последно си правих пет дена преди да родя! И не става въпрос за безотговорност, а за усещания! Докторът тогава ми каза, че всичко, което не ми причинява болка и дискомфорт, може. Та така и с ваната, който му се отразява добре, да си прави Peace
С първата бременност много се уплаших за токсоплазмозата, имахме страхотен персиец, а пък се оказа, че нямам антитела. Тогава в ХЕИ (там ми правиха изследването) ми обясниха, че повечето хора имат антитела, но все пак трябва да се провери и внимава.

И не на последно място искам и аз да почерпя! На тази дата преди две години разбрах, че съм бременна с прекрасното ми момченце, което днес има имен ден!

# 174
Sunshine26   Hug Hug всико е наред, явно много голям позив за повръщане си имала и си раздразнила нещо мила, за твое успокоение се консултирай с лекаря си.
Добро утро и от мен, аз и днес не можах да си поспя както си искам до 10-11 както преди пакцъфнах рано, на всичкото отгоре веднага след като се събудих започна да ми стърже на глад  Rolling Eyes абе ...
Днес съм добре нямам главоболия и никви тоалетни позиви и така. Незнам ззащо от време на време ме хваща страх дали всичко ще е наред  Thinking
При вас така ли е?
Аз на моменти почвам да си мисля глупости ,а времето минава толкова бавно...

Да си кажа честно и аз на моменти се шашкам, но го отдавам на това че предната ми бременност беше неуспешна. Иначе си имам едно вътрешно предчувствийце, че този път всичко ще е ок и през Април ще си гушкаме едно сладко момченце. По принци съм ок. Нямам оплаквания почти никакви, то вярно съм много в началото ама все пак.
Стискам палци на всички да са ок.

# 175

Valeto
абсолютно същата работа съм и аз заради прешна бременност на която сама и зитървах края и аз сега имам добро предчуствие , но това че нямам никакви ама никакви симтоми понякога  ме кара да се замисля да не откачам  Laughing луда работа само да мине и тоя септември че ..........

# 176
# 177
Вяра не се притеснявай. Нали знаеш, че каквото ще става - ще стане. На мен също симптомите ми ги няма, само гърдите са ми големи и болезнени, но преди да стане тови си мислех, че нещо не е наред.......А бе луда работа. Само горе главата и това е! През Май ще се видим на по кафе и цигарка и ще се смеем на притесненията си от сега  Hug Горе главата и много целувки!

# 178
Вяра не се притеснявай. Нали знаеш, че каквото ще става - ще стане. На мен също симптомите ми ги няма, само гърдите са ми големи и болезнени, но преди да стане тови си мислех, че нещо не е наред.......А бе луда работа. Само горе главата и това е! През Май ще се видим на по кафе и цигарка и ще се смеем на притесненията си от сега  Hug Горе главата и много целувки!
Да точно така- всичко е наред  Hug Hug Hug Пък и нали сме тук за да си помагаме и "побутваме " времето да върви   bouquet

# 179
Pinzi, Честит Юбилей!
С пожелания да запазиш и детското в себе си!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 14:18 от tini-mini

Общи условия

Активация на акаунт