За майките който насаждат чувство на вина

• 4 613
  • 68
  •   1
Отговори
Здравейте,
Не знам със вас как е ,но аз имам чувството че много от мъжките майки насаждат чувство на вина у порасналите си синове за това че не ходят често да ги виждат и използват всякакви приоми да ги прикоткат при мама. Мисля обаче, че това насаждане на чувство за вина при тези мъже е със стара дата и майките им са ги обработили така от много по- рано. Как мислите вие?

# 1
И женски майки правят така, не е само свекърва ти.
То си  е до човека.

# 2
  • София
Мисля си, че Господ бави, но не забравя Grinning Ще имаш някой ден синове, ще бършеш лайняни дупета няколко години, после сълзи ще бършеш и разбити колене и накрая ще си викаш - ей, мама му стара, можеше поне да минава да ме види жива ли съм от време на време Twisted Evil Ето това си мисля Simple Smile

# 3
а те защо  да не ходят да ги виждат?

# 4
Не смятам, че вина може да се насади ако сам не си склонен да я изпитваш. Т.е. майките не са виновни  Grinning

# 5

Еми има един почивен ден и иска да си прекара по- приятно с приятели на риба или в къщи на пица и секс, а не тя да го занимава с нейните измислени болести и бабешки глупости.

# 6

Еми има един почивен ден и иска да си прекара по- приятно с приятели на риба или в къщи на пица и секс, а не тя да го занимава с нейните измислени болести и бабешки глупости.

Е, това вече наистина е грозно изказване.

# 7
Един познат ми се оплакваше преди време. Хванал се с едно момиче, но тя много особена. Хем иска да е с него - хем я е страх. Отива и един ден на гости и се случват разни странни неща. Първо се запознава със сестра и. След това идва майка им и от вратата го почва. Защо го е довела?! Колко пъти и е обяснявала, че мъжете само използвали жените и след това се изпарявали. От там и сестра и като робот започва да приглася на майка им и накрая със шамари и ритници го изгонили. Момичето се разплакало и не посмяло да опонира на майка си и сестра си. Познатият ми шах и мат.  #Crazy На следваща среща с мацката, тя му разказала, че майка им цял живот ги обработва, да не се женят, че мъжете щели да им навредят и затова трябва винаги ТЯ да е обекта на обожание и да е на 1-во място. И общо взето е успяла да им внуши могъщия си план. Пича първоначално се опитал с добро да промени майката, после и със заплахи се пробвал, но накрая естествено ТЯ победила. Не знам как продължава историята, въпреки, че много ми се иска да разбера.... Та такива жени има ...  #2gunfire

# 8

Дано и твоите деца не казват след време същото за твоите измислени болежки...
А начин има-една седмица-секс,другата -при мама,третата-на риба...кое му е сложното?

# 9
[... Дано и твоите деца не казват след време същото за твоите измислени болежки...
А начин има-една седмица-секс,другата -при мама,третата-на риба...кое му е сложното?

Правилно ли разбрах, че синковеца ще прави секс всяка трета седмица?  Laughing

# 10

а защо не с приятелка на риба?
Той ли се оплаква или приятелката не разбрах?

# 11
Мисля,че мъже,които се интересуват от състоянието на майка си,са по-грижовни съпрузи.И старите хора са казали,че по отношението си към майката,се разбира какво ще е и към съпругата и настина е вярно Peace  

# 12
[... Дано и твоите деца не казват след време същото за твоите измислени болежки...

Правилно ли разбрах, че синковеца ще прави секс всяка трета седмица?  Laughing
Нали става въпрос само за неделята...?Другите 6 дни са му свободни за секс и пица,също и неделя вечерта...едва ли майка му има желание той да стои при нея по 24 часа 7 дни в седмицата... 

Мисля,че мъже,които се интересуват от състоянието на майка си,са по-грижовни съпрузи.И старите хора са казали,че по отношението си към майката,се разбира какво ще е и към съпругата и настина е вярно Peace 
Да ,вярно е.      Peace      Моят мъж винаги се е интересувал и от двамата си родители,а не съм се почувствала ощетена откъм внимание...все пак не ходи всеки ден...

# 13
Състоянието на майката е цветущо, повярвайте, грозното е че се измислят всякакви несъществуващи проблеми за да има той за какво да се притеснява и да ги мисли, защото ако му каже че всичко е наред той току- виж не отиде да я види.

# 14
Колко често ходи да я вижда, че толкова се дразниш? Предполагам не прекарва всеки ден по 3 часа у тях. Внимавай, че на мъжете не им е приятно да им забраняват да се виждат с майките си, твоето пилене как няма нужда да я вижда със сигурност го товари 300 пъти повече, отколко "измислените" болести на майка му. Не знам как се живее с такава досадница.

Общи условия

Активация на акаунт