С него съм само заради детето!

• 2 888
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Колко мами живеят заради детето/децата ама и ги бият и алкохолни петна и к'во ли още не така че ако е само в начина му на изразяване проблема ...недей да бързаш..опитай.,все пак той си е тати на детенцето

# 16
Много ме изумяват някой отговори.Само заради това,че е невъзпитан,някой от вас съветват жената да зареже мъжа си... Thinking по-добре е да даваме съвети как да подобрят сем.си живот и ако това вече се окакже невъзможно,то тогава да пускаме подобни коментари.А защо се мисли само за жената и детето...ами този мъж е и баща,който вероятно също колкото и майката обича детето си и ще му се отрзи зле да живее без него.Не може така лекомислено да се подхожда към хорсите съдби.Моето мнение е да направиш възможното с таткото,пък ако не става тогава пиши или пак дай повече инфо за вас и проблема за да могат хората тук да ти дадат адекватен съвет  bouquet

Извинявам се ако съм обидила някого...не ми е била цел,просто си мисля,че не може семейството да се разваля просто ей така с лека ръка,особено и с дете...

# 17
Здравейте! Имам чувството, че се въртя в омагьосън кръг! Заедно сме с моят съпруг от четири години и имаме син на 1.10г. Но понякога напоследък все по-често си мисля, че ако не е синът ми няма да съм с този човек. Говорим на различни езици, невъзпитан е, което ме дразни страшно много и дори на моменти се чудя, какво съм му харесвала.

Общуването с детето до 3-годишна възраст е основополагащо за неговото бъдещо развитие. За инфо виж банера долу (с няколко презареждания ще попаднеш на него). Поведението, демонстрирано пред детето, от който и да било от родителите, както и взаимоотношенията между тях, са основата на неговото развитие.

Ти какво искаш за детето си?

# 18
БАЩА МУ-КАКТО И ТО!

# 19

Факт, не споря, но тя самата казва, че е с него само заради детето. Какъв е смисълът тогава - детето да гледа измъчена майка? Те са ужасно чувствителни същества, няма нужда от такива травми.
Ако те могат да живеят в хармония, ОК, няма по-хубаво от това детето да расте с двамата си родители, но това не трябва да е на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт