ДЕКЕМВРИйската тайфа стиска палци за ПОЛИ и Точицата

• 12 847
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и отнас. Аз лично незнам на кой свят съм са тази хрема много е гадна да не кажа отвратителна мъчиме ме и през нощта ужасна е. И тези обривчета където ми поизлязаха изобщооо. Искам и днес да отида на лекцията за кърмене-ще се приготвям,но ако продължавам да се чувствам така май днес ще съм в леглото Tired
Днес относно лекарите трябва да ходя до моя и да му кажа да ми назначи час за изследване-да ми вземе влагалищен секрет че акушерката ми иска и е трябвало вече да съм имала поне един взет ама... Та днес аз ще си го изисквам от доктора за цитона маска нищо не са ми казвали,но за секрета ми го искат вземал се 2-3 пъри по време на бременността до колкото разбрах. Както се казва "Ще видиме". Това е за сега от нас. Желаеме на всички спрегледи късмет и само хубави новинки. Лек ден  Hug

# 241
  • Бургас
Добро утро!  Hug
Шер, благодарско за кафенцето, тъкмо отпивам и аз моето и си чета във форума  Grinning Страшно сладка е твоята Мирелка, как се е наклепала само  Grinning Моята маймунка от сега й е любимо занимание да се рови в козметичната ми чантичка, само дето още не е дорасла да се сети как се отварят спиралите и другите атрибути  Laughing Виждам обаче какво ме чака и мен...  Rolling Eyes
Вчерашната случка с колата гледам да не си я спомням и се надявам, че наистина с бебчо всичко е добре - рита си активно както преди - благодаря на всички ви за подкрепата  Hug Heart Eyes
Нанчето, навремето съм ходила да ми леят куршум зарада уплах с една змия, но миналото лято като кръщавахме малката, дядо поп заръча на кръстницата й да я пази от всякакви врачки, баячки и други подобни, та сега съм нещо разколебана и мисля нищо да не правя, надявам се бебчо наистина да си е добре, а на мен вече ще ми е като обеца на ухото, че са променили правилата на това кръгово, та ще знам за в бъдеще да внимавам повече. А, честито за количката, много хубав цвят наистина  Wink
Снощи излизахме с младоженците на заведение и се уговорихме с часа за идването на младоженеца, та сега съм значително по-спокойна, дано не изпадна в дива паника като наближи да идва де  Laughing
Дарлин, честита ти първа покупка  Peace Ще чакаме снимки  Wink
gdd, за имената и на мен ми харесва Елица, но също ми харесва и Ирина. Според мен важното е името да ти пасне и да го възприемеш  Grinning Аз също имам чуденка за името, но първо ще го обсъдя с Милен, та дано решим нещо, което да хареса и на двамата.

# 242
Добро утро и от мен Hug
She_R сложи кафето .. ами закуската?!? Айди аз ще я сложа...

Така и така и на колегите правя закуската сега  Crazy Печа им баница във фурната да им нося след малко Peace То от тея готовите на Белла точените и с боза Party Луда .. нали?!? Whistling

Включвам фотоапарата да щракна шапчиците ... и low battery #Cussing out
Дано се вдигнат малко до десетина минути преди да тръгна на работа.

Айди ставам сега да се оправям, бай бай от мен! Приятен ден ви желая!

# 243
  • Варна
Добро утро! Чудно кафенце, и закуска ммм...слюноотделям обилно.
Честита покупка на nan4etobg прилича доста на bugaboo, със
здраве да си я търкаляш.Darlin` чеситит ти шапки, засега невидимки за нас  Wink
Т`ез колеги твоите много ги глезиш да знайш Naughty limonkata да ви минават
хремите и настинките и да си стоите в къщи, да не пръскате зарази сред други бременни. Hug
She_R добре е започнало детето , ама майка му не му е дала възможност да
довърши макияжа Laughing С пазара и аз ,като ет-ка почти няма какво да купувам, вече
ходя и набелязвам подаръци само.Като ме питат "какво да купя за бебето?" да съм готова.
Почва полека лека да ме хваща ,манията за гнездене, за чистене и подреждане,  Crazy
*MILADY* къде изчезна? Дано си по-добре  fingerscrossed

# 244
Добро утро и от мен!

Само да ви разкажа и изчезвам.

Що е то пренатален тормоз.
Двете маймунки накацали на еърбега ми с едни пеещи рошли, т.е. Барбита.
Бебето, от радост или ужас, ги удостоява с два подскока, след което те амбицирани решават да опитат всичко пищящо дали дава същия ефект.

Айде бай, като се върна всичките да сте се отчели, отсъствия не се приемат!

# 245
Добро утро и от мен!

Само да ви разкажа и изчезвам.

Що е то пренатален тормоз.
Двете маймунки накацали на еърбега ми с едни пеещи рошли, т.е. Барбита.
Бебето, от радост или ужас, ги удостоява с два подскока, след което те амбицирани решават да опитат всичко пищящо дали дава същия ефект.

Айде бай, като се върна всичките да сте се отчели, отсъствия не се приемат!
Joy Joy Joy

# 246
Добро утро мацки!Аз само да се запиша и изчезвам после пак!МILADY-дано си добре вече Hug

# 247
Ха добро утро и от нас. She_R какви ти малки неща, то това да се наспиш без поне веднъж да те събудят с вик "мамоооооо" е най-големият лукс на света според мен  Grinning Кристиан спеше много спокойно преди, но напоследък се буди поне веднъж на вечер, повечето пъти и два пъти, и докато не отида при него не мирясва. Снощи в три часа яде филия хляб, ама така е като си стиска устата по цял ден и нищо не иска да хапне  Confused Не знам бременноста ли му влияе, защото от скоро ги започна тези странности, но много се изморявам от това недоспиване. А за скачането по теб докато гледаш филм не ми говори направо, само се чудя корема ли да пазя или него от лупингите, които прави по канапето.
Количката е супер браво, изглежда наистина лека и много маневрена.
Дарлин що ли нямах колежка като теб на времето да ми прави баничка за закуска, щях с усмивка да идвам на работа сутрин  Mr. Green За боза моля ви не ми говорете, че ми се пълни със слюнка устата. Общо взето тук само това не мога да си купя и направя, всичко друго го докарваме. Даже и точени кори има, та често си правим баници. Хайде цилювки от мен за всички и ще пиша пак след прегледа следобед   bouquet

# 248
Добро утро, дружинка  Hug Понаблизах си раните два дни, чак сама започнах да си съчувствам вече  Crazy, та реших, че стига толкова и се взех в ръце  Simple Smile Много, много, много мило и топло ми стана, като видях колко хора са мислили за мен и ви благодаря от все сърце  Blush   bouquet  Heart Eyes
Вчера бях при моята си най- любима Рени Ковачева (ама тази жена наистина ми иде да я сложа в купичка, да я залея със сметана и да я изям- толкова ми е готина  Crazy )- та тя повдигна малко духа ми, ядоса се много на това, че толкова кошмарно са ми представени нещата от другия ми доктор и ми пусна лъч надежда. Продължавам си с лежането разбира се, моля се да нямам контракции, но поне за сега няма да минавам на Гинепрал, а само ще лавирам с дозата на Магнерота и Но- шпа. Даже ми даде разрешение да отида на една- две лекции, така че някоя от идните в бейби- мола, ако се чувствам добре, може и да посетя....или пък да посетя най- после някоя среща на групата ни тук, което ме блазни дори още повече  Whistling
тази нощ обаче имах няколко контракции- не разбирам защо- не бяха болезнени, но ги имаше, та днес цял ден няма да мръдна от леглото, с надеждата, че е било нещо моментно.

Хайде стига вече ви занимавах с мен, че сама себе си отегчих с персоната си  Tired

Още веднъж огромно БЛАГАДАРЯ на всички вас, момичета- много зареждащо ми подействаха куража , а и размишленията, че все пак щом не ме затрупват с илачи нещата може би не са чааак толкова кошмарни, колкото ми се казват...

She_R , малката е много сладко хлапе  Heart Eyes  Браво и за новата тактика със спането- Яна също ми отказва обедния сън напоследък, но и аз не се разстройвам прекалено, защото така заспива към и тя към 22.30 някъде и спи поне до 8.30, което е абсолютен кеф на бучки, както и ти си наблюдИла  Mr. Green

Darlin, честити първи покупки и чакаме снимки, ако не сега, то довечера  Peace

milena1976 , съчувствам за стреса и се радвам, че мишока си е добре и си подритва кротко вътре! Пътищата са си откачено място, особено в БГ- дано нямаш повече такива преживявания, а за сватбата- спокойствие и силна храна  Wink - всичко ще мине далеч от плана, но ще бъде повече от прекрасно- гарантирам ти  Laughing  Peace

eta, браво бе, мома! Кога сколаса да го финализираш тоз пазар и хич ли пък не те гризна по красивото дупе някое суеверие....завиждам грозно, да знаеш  Wink  Laughing Аз от следваща седмица мисля да се захващам със списъците, че хайде стига черни мисли, а и ще си намирам занимавка, че вече агонизирам да броя дните как не минават  Crossing Arms
За болежките си права- тепърва ще сме като бабишкери с кофти кокали и оплаквания от лумбаго...ех какви дискусии ни чакат само- кой с кой кокал го е закъсал  Crazy

evil, засрами ме, да знаеш, ти само как спокойно приемаш нещата, че шийката ти е скъсена и тн, а аз тук съм седнала да се тръшкам като дърта магарица за същите неща  Embarassed Ще идвам на уроци при теб, ако даваш такива  Hug Желая обаче да си седи на тези сантиметри твоята и да не си прави опити, а за сроковете- как 30-та бе жена....35 и не по- малко- няма да скромничим сега- ще си мътим като по учебник!
Сладкото ти направо ни скри шапките тук, но пък извадихме лигавниците и самуните хляб с масло- идем ти на гости  Twisted Evil Пу, каква си била и домакиня, освен че си такава адреналинка на фасон  Heart Eyes

limonkata, кофти, че те е погнало това неразположение  Confused Дано минава бързо и честито за взетия изпит!

pamivo  , имаш и моите стиснати до синьо палци за прегледа!!! И мен ми прозвуча много притеснително това, но дано да е фалшива тревога и да донесеш добри вести от лекарката днес  Peace
А за другия ти преглед- извинявам се, ама на твой гръб съм се хилила като ненормална с това бебе с две глави  hahaha Тоя образ на колко ракии беше?!?

Elf Princess , благодаря ти за проявената грижа онзи ден и за ЛС-то, миличка  Hug

gdd, на мен Ирина ми допада много, но аз съм и пристрастна, защото братовчедка ми носи това име. Най- важното е ти да си го харесаш и да ти пасне някак за детето в теб- то от вътре идват тези неща  Peace

Щях да пиша и още, ама то три страници само моите писания ще са, та си обирам крушите сега, че ме хвана срам  Whistling

# 249
  • Варна
Ето, какво става, докато се опитвам да публикувам някой ред
http://photo-zona.net/images/user62141/album16704/large/12519625 … 2574_SNC15379.JPG
http://photo-zona.net/images/user62141/album16704/large/12519626 … 4205_SNC15377.JPG
Не стига,че рано сутринта изля една чаша чай на пода, ами сега
разпределя дневните дози... на ръка, че вече е задобряла много наркопласьорката ми  Wink
Ще ме лудне това диване. *MILADY* камък ми падна, от сърцето, пу, появи се  Hug

# 250
 smile3532 Evil!!! Не се прави тук, ами бързо беж да се срамуваш в ъгъла- как не те е срам да използваш детски труд в този тежък бизнес!!!!

ета, кажи после, че бебето от утробата още не е добре научено- жената трябва да може да му скача на главата и той да е доволен- правилно си правят твоите мацки  Twisted Evil

# 251
  • София
Привет, момичета, минавам за минутка да се разпиша и да ви се оплача.
Миналата седмица получих остра бъбречна криза, ужасни болки, оттам и контракции, та полежах в болница 4 дни на системи. Беше кошмарно. Установиха, че имам 7 камъка в двата бъбрека и хидронефроза 1 степен на единия. За съжаление за момента няма какво да се предприеме, освен да стискам зъби ( а повярвайте ми, като раждала жена мога да ви кажа,  че болката не пада по-долу от родилната) и ако стане непоносимо, да търча пак за системи в болницата. Сега само лежа, за да не провокирам камъка, който е тръгнал и така... С една дума- пълно нещастие Cry
Choosy, имам спомен, че ти също беше с хидронефроза. Ще ми напишеш ли как протече и успяха ли да се поуспокоят нещата при теб, защото още 3 месеца такъв зор ми се вижда нереално ooooh!

# 252
  • Варна
*MILADY* смей се ти, днес ще мина през очна клиника, да видя на задника ,да ли не
могат да ми монтират още един чифт очи.  Crazy
Marleen знам за какво говориш мила... Пази се и почивай.  Hug

# 253
  • София
Marleen много съжалявам мила, не стигат другите болежки ами Hug
evil аз си мисля, че целия проблем е, че не си му дала да яде на горкото дете, а си чатиш на компютъра  Laughing, то просто е гладничко и си готви Heart Eyes
She_R твойта мадама е докарала малко индийски ефект и с тази лъскава коса и влажен поглед направо е за Боливуд  Hug
*MILADY* добре завърнала се, радвам се че настроението е по-добре  bouquet
eta мои Simple Smileте мъже пък искат да ме светкат с фенерче по корема, защото бебето реагирало на светлина и се обръщало  Crazy Ама аз не им давам де

# 254
И аз искам още един чифт очи. Че и мойта е долямо диване.
 Joy
Добро ви утро ,мацки.  bouquet
Снощи имаше силна буря и малкото ме сцепи от атаки. Горкото- чувстваше ,че става нещо ,а може би се и плашеше от гръмотевиците. newsm78
Сега на нашия фронт всичко е нормално. Излизаме с каката ,че деня почти мина.
Като я приспя на обяд се връщам при вас. Simple Smile
Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт