С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 30 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Между два свята...
Добро утро ! едно морско кафе от мен. Ние щяхме да пропуснем морето покрай ремонта, но остана време / и парички и тате ни заведе Simple Smile - снимки друг път/
Лека и успешна седмица Hug

# 16
Аз вече се замислям да ходим пак на море, особено като гледам какви намаления са правят

# 17
ЗДравейте от мен!
Пристигнахме вчера благопулчно от странство из горите тилилейски!
Много ми лпсвахте, изчетох ви, направо пропускам страхотни дискусии и теми, които съм изстрадала и преживяла.
Лили, на патерици ти желая честита годишнина и ти желая винаги да има, и след много години, какво да си кажете и да ви е интересно заедно със твоята половнка!
Нежната буря, къде се загуби сред цветовете, липсваш ми...
Страхотни снимки, Нели, особено коритото - къде е?
Малинарке, как сте трите принцеси?
Гвен, моренцето сега е най-спокойно - още ли сте там?
Борянче, появи се, много ми бяха ценни твоите думи и думите на Лили за кариерата и майчинството...Особено сега са ми много от полза.
Наде, как  е нашия адаш и сподвижник в белите?
Зора, весело е било на моренцето, лошо, че сте се разболели.
Виви, как сте?
Диме, най-хубавото море е септември Hug
Ами това е - за нас - добре сме. Да не се оплаквам Crazy

# 18
Яна добре дошла Hug дълга почивка изкарахте браво на вас.Ние се настройваме психически за детската градина Simple Smile

# 19
Яна, добре си се завърнала!

Надинка, кога ще го пускаш малия на градина и къде? Личката от утре тръгва! Laughing

# 20
само да кажа че ви чета, ама заради проблем с нета, неможех да публикувам  Blush

# 21
Яна, добре си се завърнала!

Надинка, кога ще го пускаш малия на градина и къде? Личката от утре тръгва! Laughing
[/q
Зора от 20 септември, ако всичко е наред тръгваме.Ще ходи в Ивайло в градинката ,че от градските съм тотално разочарована.

# 22
За тази градина съм чувала много добри отзиви!

# 23
  • Между два свята...
Добро утро ! лек и успешен ден

# 24
Хубав нов месец ви желая! Добре дошли на почиващите!   bouquet
Малкия от днес е на градинка, не беше в настроение. Но е във втора група, а това показва колко много е пораснал. Все гледа да е по-голям  Laughing.

# 25
Ето я и моята "градинарка"Simple Smile

# 26
Ето го и нашият "градинар":

http://elfcheto08.snimka.bg/friends/na-gradinka.416999

Противно на очакванията ми си влезна като пич и веднага си позна любимото колело Laughing
Вчера цяла вечер гледахме "Франклин тръгва на училище" и беше много ентусиазиран.
Нели, Йо е с много дълга коса вече Shocked
Наде, ще ретръпнеш, децатаса добре там Hug

# 27
Яна, влез в скайп, за да ти пратя още снимки на твоя "градинар". Simple Smile

Наде, градината в Ивайло е супер! Моя бивша колежка работи сега там. Адашка ти е. Няма да ти я описвам - тя е най-младата, най-хубавата и най-усмихнатата. Дано сте при нея! Hug

# 28
Яна,добре си се завърнала Hug
Ние в неделя бяхме за риба,ето малко снимки http://vivi75.snimka.bg/nature/yazovir-batak.417103.14563800

# 29
Здравейте  от мен!
Да се представя,казвам се Дани ,на 24 години ,бременна съм в 8 г.с и съм от Пазарджик !
От доста време ви чета само ,защото съм луда по форуми и като започна да пиша трудно се контролирам Mr. Green
Виждам ,че се познавате всички ,че ходите по срещи ,с най-голямо удоволствие ще се присъединя към вас някой път  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт