С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
ето фото и от нас ето малко снимки от моренцето http://tedkamar.multiply.com/photos/album/71/71
Ембер много сте пораснали  Hug
Да се поФаля-Тази вечер с моят синчага изкарахме около час на кръчметата при нас newsm44
Ако знаете от кога чакам този момент да се поспре, вече из квартала ни се смеят че се гоним само  Rolling Eyes
Живи и здрави ние в понеделник ще сме първа пушка на ясли, а аз на работа  Cry

# 46
  • Пазарджик

# 47
Здравейте момичета!
Днес беше много важен ден за моето семейство, чудих се дали да пиша, обаче си спомних за Гери, нямаше още хубава точка на ехографа когато тя каза на всички, тогава с нея решихме че така ще е по добре, че ако кажем на всички че е бремена господ ще го е срам да и го отнеме. Дано и този път стане така, ще се похваля и дано господ да даде сили на детето ми да продължи напред.
Еми днес каза първата си осъзната дума, дума която значеше точно това което той искаше да каже. Вярно че е много късичка, но пък е от голямо значение, думата е "Аз".

# 48
Нинка, дано е просто поредният некомпетентен, задължително 2-ро мнение и то при специалист!
Ембер, страхотни сте на всички снимки! Толкова доброта  и положителни емоции....

Лили, разчуства ме, Емко става голям мъж вече! С повече труд и желание всичко се постига! Ние сме с вас!!! Прегръщам ви!
Отдавна искам пък аз да ти пиша, че този ник може много да ти отива и много хора да ти казват така, обаче аз като чета постингите ти, особено когато става въпрос за Емко, ами хич, ама хич не ми приличаш на такава "госпожа". Звучиш толкова любвеобвилна, мила, нежна....

П.С. Кво ми става незнам, ама в последно време много съм се разчувствала newsm78 newsm78 newsm78

# 49
  • Пазарджик
Добро утро момичета!

За всеки по нещо!
Лек ден изпълнен с хубави емоции!

# 50
Добро утро! Simple Smile

Ех, Лили, настръхнах направо.
Чудесна новина.Дано от сега нататък вървите само напред и нагоре.Още много такива, че и по-големи успехи ви пожелавам.Ти си силна жена, която знае какво иска - няма начин да не го постигнеш.Много  Hug за Емко.

Zora*, да на Созопол бяхме и май сме били по едно и също време там. Simple Smile
Mother-of-Perals, кръщенето беше тук в Пазарджик, в църквата "Света Богородица".Всичките ни празненства са били все в тази църква, има нещо много уютно в нея (въпреки скелето и ремонта продължаващ години).А ако за снимките след църквата питаш- това е къщата на село, където сега живеем.

# 51
Добро уjро на всички!!!
Лили много се радвам за вас и най-вече за Еми,защото определено това нещо му тежи на душицата. Ще чакаме скоро да ни зарадвеш и да е казал  mamma
И в този ред на мисли да споделя и нашето развитие.
Младен от няколко дне си буботи на него си и взе да казва доста думички. Особедно Кола, снощи баща му му вика-Виж бу-то, а Младен -кола кола /веднага го поправи/.
Сега ставам ,че му чака   newsm55 newsm28 newsm79 newsm75  wash hang 1ironing

# 52
  • Между два свята...
Добро утро на всички!
прекрасни снимки, пораснали деца и хубави новини.
Лили, разплаках се. Това е най-хубавото нещо и вярвай, че ще има още много хубави неща.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 09:35 от Mirna74

# 53
Лили,  Heart Eyes Hug! Аз вярвам, че ще успеете! Hug Hug Hug

Снимките на всички са страхотни! Hug

# 54
Добро утро на всички и от мен !
Искам само да споделя ,че мислех ,че ще имам дълга и самотна бременност,тъй като нямам много приятелки с деца Rolling EyesНо вчера в рамките на 1 час разбрах ,че 2 от най-близките ми приятелки също са бременни  LaughingЕдната с първото си ,а другата с второто си дете  Hug
Толкова много се зарадвах ,направо си представах каква гледка ще сме с коремите по пейки и градники ,а по-късно и  с количките  Party Ако живот и здраве всичко е наред ,всички ще трябва да родим през април bowuu
Пожелавам усмихнат, слънчев ден на всички !

# 55
  • Пазарджик
Лили брово на юнака! PeaceСмело на пред и вярвам че ще успеете. Hug

# 56
 Добро утро!

Снимките говорят много и повече,понякога от думите,имали сте неповторими емоции и си личи.  Hug

г-жа Стихийно бедствие,прочитайки написаното се сетих за този мой любим стих -

Здравей,аз!

От себе си не си отивай,
 със себе си живей.
 Хей,Аз-за твойта съпротива
 към моя свят здравей!

...

Добре дошли на новите момичета!   bouquet

Яна   love001

Нинка,как си днес?  Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 11:13 от Есенна ...

# 57
Лили, честита победа на Еми! Heart Eyes

# 58
НИКОГА не съм се съмнявала в Еми, а само в на майка му търпението  Hug видя ли че то най-накрая е възнаградено...но потрай още малко... Hug

Тед, страхотно сте си изкарали  Simple Smile

Марито - хормони са чадо това, хормони , пък и като все с кърмачки се събираш, к'ва да станеш - "чувствителна"  Mr. Green

Нинка, как си  Hug

ВАнчо, месри за кафето  Hug

Есенна...  с нетърпение чакам и следващият ти ник  Wink

Данче, и ти и приятелките ти сте добре дошли ТУК

а това немога да не го споделя http://vbox7.com/play:400e917e - много е яко  Peace

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 17:06 от mother-of-pearlS

# 59
Благодаря ви, много сте мили.

Общи условия

Активация на акаунт