С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Олееееее Ванче нали те видяхме днес, какви патки сме с Гери Embarassed
ъ  Crossing Arms  аз па не съм  ..патка
.....щото още снощи и честитих ...
и кат' я видех пак...  Grinning

# 151
ЧРД на Гогата, на Ването   bouquet Да е здрав, щастлив и вечно мечтаеш![/b][/size][/color]

# 152
Честит първи рожден ден на Гошето на Ването

Бъди едно щастливо, усмихнато и палаво хлапе Гоше  Wink

# 153
  • Пазарджик
Благодаря на всички за прекрасните пожелания   bouquet !

И ето измина една от най-прекрасните години от живота ми, прекарана с нашето съкровище. Дано да се умножи по 100  Grinning .
Радвам се, че я споделих и с вас и повечето от вас ми бяха огромна подкрепа - материална и морална. Благодаря ви  Hug !

Да почерпя с тази торта, тъй като тортата, която правих до сега за малкия не стана това, което исках  Blush .

Пожелавам си да ни е жив и здрав, пък и ние да сме здрави, да му се радваме и ... да се сбъднат вашите пожелания  Laughing .

И още един поздрав от нас :
http://www.youtube.com/watch?v=AxYjI7FAUYc

Също искам да честитя днес имените дни на Верчето и на Вяра на Соня   bouquet   bouquet   bouquet !

# 154
честит първи рожден ден на Гогата!  Да ви е жив и здрав Ванче,много да ви радва! Пожелавам му да стане добър и достоен мъж!

Искам да Ви почерпя виртуално за моята малка принцеса Вяра

# 155

Ти какво сега, оправдаваш репутацията си на......., що не ме подбутана бе жена Sick
Ванче да е жив и здрав Гогата!
Пожелавам ти първите му думи да се също толкова оригинални, колкото муцунките му:)
Да порасне един силен мъж, който винаги ще помни и лелее това което си му дала. А ти ще дадеш много, защото носиш в душата си много любов.

Честито на Вяра!
Да е жива и здрава!
Честито на всички които празнуват днес, нека бог да закриля душите ви.

# 156
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ГОГАТА на ВАНЕТО!

Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и на всички именници!
Много здраве и късмет!
 Hug Hug Hug

# 157
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ГОГАТА!

Ването, да ви е жив и здрав, да е късметлия!Весел празник!   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ВЯРА!

Soniamari, да ви е жива и здрава малката хубавица!Весел празник!   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и на ВЕРЧЕТО и на всички други именници днес! newsm51

# 158
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,на всички празнуващи днес  Hug Hug Hug!
Честит имен и рожден ден на моята сладка племенничка София   love001 !
Силно гуш на всички!

# 159
Честит имен ден на всички, празнуващи на този ден!  bouquet
Верче, бъди винаги щастлива и толкова позитивна и усмихната Heart Eyes

Сонче, честито и на твоята прекрасна принцеса Вяра! Нека е много весело и щастливо дете и много да ви радва
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 160
  bouquet    Честит празник, Ванче! Много се радвам за Гогата, да ви радва още дълго и да си остане фен на онази забележителна оранжева биберона.    bouquet
Честит празник на всички празнуващи днес! Вяра, надежда и любов да изпълват живота ви!

# 161
Честит първи рожден ден на Гогата! Ванче, да е жив и здрав порасналият ти мъж, да е гордост за всички ви и да ви радва с малките си и неповторими мигове!

Сонче, да ти е жива и здрава принцеса Вяра! Вяра, наежда и любв да има винаги в живота и!

Честит имен ден на всички именници! Честит имен ден на Надинка, Верчето! Бъдете живи и здрави!

# 162

Ти какво сега, оправдаваш репутацията си на......., що не ме подбутана бе жена Sick

...я   Crossing Arms  ...и каква ми е репутацията Thinking  ..на ...каква...   Thinking

# 163
Цитат
...я     ...и каква ми е репутацията   ..на ...каква...  
newsm78 абе търсих думата , ама не ми е толкова богат речника Laughing, на руски има много точна дума, ама няма да ти я пиша в нета че не е много цензурна Joy
Като си изчетох изречението, егати и описанието на добра приятелка Sick Mr. Green Мога само да кажа че и себе си мога да опиша със същата дума, така че не е толкова newsm78 пак не мога да намеря думата Laughing

# 164
 Crossing Arms  то това, че ми била "онакава" репутацията..на "еди к'ва" си май е само твое мнение   Laughing ..и на Яна, и на Тед, на Петя.х , на Неллина.... чакай да видя  Thinking  още с кой съм се карала във форума   Mr. Green:   ама това моля, моля беше до момента в който забременях..след това станах направо ангелче  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт