С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ето точната дума "АНГЕЛЧЕ". Joy Joy Joy

# 166
Crossing Arms  то това, че ми била "онакава" репутацията..на "еди к'ва" си май е само твое мнение   Laughing ..и на Яна, и на Тед, на Петя.х , на Неллина.... чакай да видя  Thinking  още с кой съм се карала във форума   Mr. Green:   ама това моля, моля беше до момента в който забременях..след това станах направо ангелче  Twisted Evil

Мен къде ме забрави Mr. Green

# 167
Crossing Arms  то това, че ми била "онакава" репутацията..на "еди к'ва" си май е само твое мнение   Laughing ..и на Яна, и на Тед, на Петя.х , на Неллина.... чакай да видя  Thinking  още с кой съм се карала във форума   Mr. Green:   ама това моля, моля беше до момента в който забременях..след това станах направо ангелче  Twisted Evil

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Малии, Гери, кво си направила ти?
Иначе свидетелствам - има промяна bowuu

# 168
Crossing Arms  то това, че ми била "онакава" репутацията..на "еди к'ва" си май е само твое мнение   Laughing ..и на Яна, и на Тед, на Петя.х , на Неллина.... чакай да видя  Thinking  още с кой съм се карала във форума   Mr. Green:   ама това моля, моля беше до момента в който забременях..след това станах направо ангелче  Twisted Evil

Thinking  ми не помня да съм се карала с теб във форума бее  newsm78  ...ако имаш предвид някое невинно спорче  Twisted Evil  НЕ се брои  Naughty  
Ти мисля, че не си ме "виждала" във вихъра ми  Twisted Evil

# 169
Crossing Arms  то това, че ми била "онакава" репутацията..на "еди к'ва" си май е само твое мнение   Laughing ..и на Яна, и на Тед, на Петя.х , на Неллина.... чакай да видя  Thinking  още с кой съм се карала във форума   Mr. Green:   ама това моля, моля беше до момента в който забременях..след това станах направо ангелче  Twisted Evil

Thinking  ми не помня да съм се карала с теб във форума бее  newsm78  ...ако имаш предвид някое невинно спорче  Twisted Evil  НЕ се брои  Naughty  
Ти мисля, че не си ме "виждала" във вихъра ми  Twisted Evil

Да, ама съм те чела Mr. Green Не ща, не ща, като съюзник си по-полезна Mr. Green Laughing

Д

# 170
  • Пазарджик
Здравейте момичета!Аз да ви се оплача малкия лепна грип и е невъзможно капризен.Още от сега почнахме с болестите неискам и да си помислям как ще е през зимата.Как не се наболедува вече това дете незнам-няма лято,няма зима все от нещо сме болни CryХайде стига съм се оплаквала.
Пожелавам ви приятен уикенд! Hug

# 171
  • Nearby
Ей ме на и мен!
Вчера след 4 часово мотане из страната, заради ремот на пътищата,гордо финиширахме в Пз..и донесохме дъжд Simple Smile
Даже,да си призная,малко ми е мъчно за Дряново..
Ето и снимки
http://iglika84.snimka.bg/travel/31-08-17-09-09.423204

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 13:58 от my_december

# 172
Ванчо  Hug  не е ли малко рано за грип  newsm78  Може да е просто настинка?

Нинка... Wink

Декември страхотно сте си изкарали  Peace  а замисляла ли си се да си смениш ника?  Embarassed

# 173
  • Пазарджик
Гери и на мен ми се струва че е рано за грип но така казаха.На слушалка е абсолютно чист но вдига температура,кашля да не говоря какви с...ли точи.На този етап АБ не пием. Пием суметролин-сироп,проспан-сироп,за носа-виброцил,имуностимулатор и тотхема-ампули че е с ниско желязо.Надявам се с това да го преборим каквото и да е. Hug
Поздрави на всички Hug

# 174
Ванчо, спри капките за нос. Те облекчават само моментно, но увреждат адски лигавицата и се създават хронични ринити и какво ли още не. Вземи му от аптеката  сребърна вода (около 3.40 лв), капни в шишенцето 40-на капки клеева тинктура и капи по 3-4 капки в носа от сместа по 5-6 пъти на ден....
На бебето също го правя. Оздравяхме за 2 дни. Онзи ден проточи сополи, пламна гърлото и до вечерта беше с температура.  Peace

Вчера видяхме много гадна катастрофа по Пазарджик-Пловдив. Имаше много полиция, по-късно четох, че е станала около 2 часа преди да минем от там. Додето мъж ми каза да не гледам, беше вече късно... Sad Видях жената в колата, добре поне, че беше в гръб.................... По-късно четох. "При изпреварване на няколко коли с несъобразена скорост, колата се удря в дърво. 35-годишния шофьор и 32 год. му съпруга загиват на място...... Детенцето на година и 6 месеца е живо и здраво, с леки охлузвания....."

Какво да ви кажа, ще сънувам гледката седмици наред. На връщане от Пловдив знаех, че колата с телата ще я видя точно отпред, затова затворих очи..... Sad Горкото хлапенце........

# 175
  • Пазарджик
Нинка благодаря-ще опитам и това. Hug
За катастрофата която казваш научих от мъжа ми точно си идвали от Пловдив от работа и видяли колата как се забила в дървото.Било е нещо страшно по думите му.Още е в шок че е мъж.Жалко наистина за детенцето-остава сираче толкова мъничко.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 14:36 от vancho1963

# 176
  • Пазарджик
Ехо къде изчезнахте всички newsm78.Дойдоха малко повече почивни дни и дим да ви няма.
Хубава и ползотворна седмица на всички!
                                                Hug Hug Hug

# 177
  • Canada
Хайде Яна, ти си наред  Hug В чужбинския форум вече се организираме желаещите да пращаме коледни картички. Чакам пълния списък на децата от дома в Брацигово - поне 2 имена + рождена дата.
Благодаря  bouquet

# 178
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА ВЕРЧЕТО

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АЛЕКС!

Вера, весел празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт