С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на АЛЕКС!

Верче да ви е жив и здрав малкият юнак!
Весел празник! newsm51

# 181
Честит първи рожден ден на Алекс! Heart Eyes  bouquet

# 182
Хайде Верче, знам че ни четеш, черпи по едно, че днес мога да си сръбна малко уиски Laughing
Да ти е жив и здрав и много много постижения в живота на Алекс!

# 183
Верче, честит да ви е рожденика Александър и от нас. Да расте все така красив и силен, добър и грижовен!

# 184
  • Nearby
Честит рожден ден на Александър!
Много усмивки да носи,да е здрав и щастлив Simple Smile

mother-of-pearlS,не съм мислила да си сменям ника,този си има история,а и ми отива на душевното състояние...по принцип

# 185
Верче, да ти е живо и здраво голямото момче!
Много радост да ви носи, да порастне голям и щастлив човек, да носи доброна всички!

Да бъде винаги победител в живота, каквото е и името му!

smile3525 smile3525 smile3525

# 186
Хайде Яна, ти си наред  Hug В чужбинския форум вече се организираме желаещите да пращаме коледни картички. Чакам пълния списък на децата от дома в Брацигово - поне 2 имена + рождена дата.
Благодаря  bouquet
Снежи, още утре се заемам!
Момичета, някой беше питал за Коледен базар. Лично за себе си да кажа, че няма да имам нито физическа, нито емоционална възможност да се заема с организацията на базар по Коледа. Започнах нова работа,която ме ангажира доста, здравословно имам малко проблеми и трябва да почивам повече/ колкото мога емоционално Rolling Eyes/. Ако някой има желание да се заеме с тази нелека задача ще го подкрепя изцяло:love:
Живот и здраве за Великден дано нещата се получат. Hug

# 187
И аз отпадам за Коледен базар. Повечето от вас знаят защо Sad  А и ме няма на коледна тематика. Виж, за великденските яйца съм отново насреща, този път и като продавач, живот и здраве Peace

# 188
mother-of-pearlS,не съм мислила да си сменям ника,този си има история,а и ми отива на душевното състояние...по принцип

а ще споделиш ли историята  Blush

п.с. попитах те за смяната на ника, защото ми е малко странно да те наричам на месец.... Blush

# 189
  • Пазарджик
Добро утро!
Аз вече гласувах за Катето Peaceа вие Grinning
Приятен ден на всички! Hug

# 190
И аз, посръчкаха ме Mr. Green

# 191
Здравейте момичета,

бих искала да попитам мамите с по-големи деца за отзиви от школите по английски език в града ни. Малкия учи от 2 клас в училище, но нещо се разочаровам и мисля, че не му е достатъчно. Най-близо ни е Максимум, ще съм благодарна, ако някой сподели мнение и за нея.    bouquet

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Gerit0!

# 193
 Добро утро,а денят какъв ви е?!

remix ,комшийчетата посещават училище "Европа" в нашия регион е само то в интерес на истината, и съдейки по думите на майките доволни са,за "Максимум" градските мами да споделят впечатление,ако имат такова.

Яна,постигнати желания и свежи емоции ти желая на новата работа,на мен лично не ми се вярва да спазиш условието за емоционална почивка,но да видим,аз казвам,че ще ти е сложно при толкова емоция,която носиш у себе си,емоционално мирна да стоиш. Hug  Hug  Hug

Нинка,днес ще пробвам сребърната ти отвара за нос,ако на децата ми им подейства,измисли си желание,което ще опитам да сбъдна.  Hug

Да се порадваме на циганското лято,сега е момента!     bouquet

Декемврийче, и мен ме гони любопитство  за историята ти . Crazy

А гласувалите къде го правите и за какво,убегнало ми е от погледа ?Моят глас,ще трябва ли ви?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 10:44 от Есенна ...

# 194
Есенна, капи смело по много капки, щом са по-големи и мируват. По 5-6 пъти на ден поне, направо като промивка. Можеш вътре да капнеш и 20-на капки клеева тинктура или просто да разтвориш малко клей. Аз я пия даже среб.вода

За желание.....измислено е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт