С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пазарджик
Гери сладкия хляб го оставям на г-жа Стихийно бедсвие,но мога да ти предложа баничка с тиква и орехи

К'во ще кажещ newsm78
 Hug

# 226
Еееееееееееее, нямате милост... Close

# 227
Еееееееееееее, нямате милост... Close
Пък после що не влизате във форума! Т`ва не сте Ора....

# 228
  • Пазарджик
Кафето е готово

Приятен и слънчев ден на всички!
                                                             Hug Hug Hug

# 229
Добро утро на всички!
Трябва ни тема за дискусия, такааа кой беше специалиста по сложните изречения и умните думи?, айде мила дай някакъв актуален въпрос за да си размърдаме мозъците!

# 230
Аз не съм, ама какво ще кажете да пообсъдим ваксините Embarassed Аз спирам с ваксинацията на децата до тук!

# 231
Кои ваксини спираш - тези по ЗК ли? или противогрипни..

# 232
  • Пазарджик
На малкия са му сложени всички задължителни ваксини.Но за противогрипните съм против както за нас така и за малкия.Миналата година си сложи само мъжът ми и познайте 3 дни след ваксинацията се разболя от грип който премина в пневмония.Няма как да знаем кой щамп на грип предстой за да сложим правилната ваксина а и смятам че минусите са повече от колкото плюсовете на грипните ваксини.

# 233
Ще слагам всички ваксини, които са нужни! До сега слагахме Пентаксим и останалите по ЗК.

# 234
Няма да слагам по ЗК (камо ли пък пожелателните Tired). След дооооооооооста обем прочетена от мен информация и ЗА и ПРОТИВ, никой не можа да ме убеди, че са полезни, напротив, отключват една камара болести в по-късна възраст, а случаите на полиомиелит и аутизъм за мноооооооооооого често срещани. Няма болест, която не се лекува - коя от болестите, за които бием ваксини, не се лекува? Едрата смъртоносна шарка я няма, а и вече не е смъртоносна. Това са детски болести, които е много по-добре и трябва да се изкарат в детска възраст, за укрепване на имунитета. Още нещо, например, защо например тези, които се разболяват от шарка на дърти години , почти сто процента са ваксинирани едно време? Mr. Green Нали уж дават имунитет. Защо се прави реимунизация за тетанус на 10 години, а пък на всичкото отгоре и след всяка травма задължително ти млатят още една инжекция? Защо напоследък започна изведнъж да се появява полиомиелитът след масовите ваксинации допреди няколко години?
Защо например живата полиоваксина (през устата) е забранена сега със закон....ама сега..

И постът ми би станал огромен. За тези ,които са решили категорично да слагат, нека слагат. Peace
За тези, които имат съмнения - мога да им пратя много материал за четене.

Освен всичкото това, защо двама души (поне само за тях се знае, защото са известни) в момента лежат в затвори, защото са задавали много неудобни въпроси за ваксините и "ползата" от тях? Нима не може просто да им се отговори?! Не може, защото няма какво да им кажат.
Спирам дотук Laughing

# 235
Здравейте всички!!!
Влизам за бързо и изчезвам по задачи.  Mr. Green
Гери много благодаря отново за идеята за подарък, много се зарадва племеника   bouquet
Ама и какви вкусотии си спретвате, браво.

# 236
Мечка Малинарка, на едно мнение сме тук. Peace

# 237
Ако те мързи да ми пишеш целия ник, можеш да ми викаш "Мецо" Flutter Laughing

Ти слагала ли си?
Камелия я спирам с трите пентаксима, които й намятахме. Александра също с ре-тата.

# 238
Слагала съм всички по ЗК. Close
Късно открих книгата на д-р Гълъбов, късно прочетох за Пентаксим /2006 г. и без това бяха малко смелчаците, дето я слагаха/...
Но пък ще си лиша децата от "удоволствието" да приемат имуностимуланти, витамини "профилактично"и противогрипни ваксини...

# 239
а, пък съм за имуностимуланти, витамини и т.н...даже самата ти (Неллина) беше дала линк Mr. Green  за витамин Д и приема му.

Общи условия

Активация на акаунт