С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Мецо  Hug, май утре влизаше в болница  Hug

Ще те мисля Hug  и ще се помоля за теб  Praynig
Най-важното...трябва да си с положителна нагласа.... Naughty  Стегни се, две деца си родила, сега неква келява операцийка ша та плаши  Hug

# 256
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

душичката ми е в петите

(иначе браво на мъжо ти Mr. Green е, понякого и това е начин)
Ама ще знаИш- тоя момък я "ухажва" Mr. Green

# 257
по бих приела отзад да я плесне, ама не и по главата, та чак свитки са да и излезнат Naughty

Нищо не оправдава такава постъпка Naughty

# 258
  • Пазарджик
Нинка дано всичко да е наред.Мисленно съм стеб и се  Praynig операцията да е успешна. Hug Hug Hug

# 259
Благодаря много

Гери, те мъжете в болшинството са така, гадна картинка е било, ама....  Tired

# 260
За Гери -  сходна ситуация... Thinking

Нинка, успешна операция! Hug Като се върнеш, ще ти пиша на ЛС за ре-тата. Simple Smile Hug

# 261
Здравейте, от работа и проблеми нямам време да пиша.
Нинче, изпращам ти цялата си положителна енергия! Дано всичко мине леко и безпроблемно!
Гери, момчето определно е решило, че това е начинът Ники да му обърне внимание. В случая най-много ще помогне съвсем нормален и човешки разговор с двамата.  Hug

Есенна... Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 18:40 от Мухата Цецка

# 262

Четох тази тема, само седмица по-рано....и когато мъжа ми ме попита: Ники защо не го е подпухала и тя....му я преразказах...
Неллина, а ти защо не сподели с мен, ти как би реагирала и се почувствала в първия момент  Rolling Eyes

Днес татко и беше до училището..Ходил до дирекцията , където в същия момент превръзвали едно кървящо дете  #Crazy ...Външно дете се сбило с него..

# 263
Гери, не знам как бих реагирала.....
Би ми станало мъчно за детето ми, после ще побеснея...
Ако голям човек го удари, знам как ще реагирам, но ако го удари дете, нещата са други...
В училище има ежедневно такива ситуации, като описваната от теб. Агресията се е настанила трайно там. Считам, че това е следствие на:
свободията, дето се шири последните години в училищата;
липсата на адекватни мерки /няма наказания/;
учителите имат само задължения, а учениците - само права;
липса на адекватен родителски контрол /много често родителите сами насърчават децата си да се саморазправят с юмруци/....и още, и още...
Образованието, както и здравеопазването, страда от рИформите.

От тази година намаленото поведение се връща.
Учителят има право да гони ученик от час, като в дневника се отразява неизвинено отсъствие.
При по-тежки "провинения" или рецидив на такива, се наказва с полагане на "училищен" труд, съобразен с възрастта. В начален курс - поливане на цветя и почистване на класната стая. Е, защо да е наказание това???!!! Моите ученици пък с радост поливат цветята и си чистят стаята. Защо трудът трябва да го приемат като наказание?!?
Утре на кафе ще ти отговоря по-обстойно, че стана дълъг постингът ми.

# 264
Ами представете си какви битки се водят - съвсем , ама съвсем уж на шега, пък при горните класове, на които аз предавам. Те си комуникират по този начин. За тях е нещо нормално да се ударят отзад по гърба, да се ритнат по един шут #Crazy #Crazy #Crazy
За съжаление това е ежедневие.

# 265
Днес моето голямо момче навършва 38 години.
Никой и никога в живота ми не е бил толкова значим Heart Eyes
Черпя ви по едно шампанско за здраве на истинския мъж в моето сърце.

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 09:04 от г-жа Стихийно бедствие

# 266
  • Nearby
Добро утро   bouquet

Аз лично бих го сритала в кокалчетата Mr. Green ,ама нали не е това начина  
До колкото си спомням,за подобна проява наказанието е забележка,при втора такава е посдледно предупреждение и накрая изключване.Но пък както някой спомена по-горе,днешните ученици имат само права.
И все пак не ми се струва в рамките на нещата да удариш някой защото те дразни (аз да съм избила половината свят  Blush ).На това дете най-вероятно му липсва внимание.

Мецо,стискам палци и съм сигурна,че всичко ще е наред  Hug

г-жа Стихийно бедствие,да ти е жив и здрав Simple Smile

Лек и слънчев ден на всички

# 267
  • Пазарджик
Добро утро момичета!
г-жа Стихийно бедствие да ти е жив и здрав и дълги години семейно щастие!
Приятен и слънчев ден на всички! Hug

# 268
Лили, да ти е жив и здрав рожденика!Никога да не те напуска чувството, че той е мъжа на сърцето ти, все така с любов да говориш за двамата ти мъже! Hug  bouquet
Нина, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно. Praynig Peace

# 269
  Нинко,Свети Петър ми е адаш и на ушенце ми рече,че в близките дни свободни места няма - ни в ада,ни в рая,тъй че ,ако не си хвърлила топа от страх преди операцията,очакваме те да ни се усмихнеш в зелено  Heart Eyes

г-жо Стихийно бедствие,още много мигове значими с истинският ти желая!   bouquet

Яната,оправданието с работата да не пишеш,не се приема,вземи пример от колежките си - и на работа ходят и време имат тема да пуснат  Heart Eyes,тъй че мисли му ,пак ако зачезнеш  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug

Жълто - оранжев ден от мен!

Не вярвам в идеалните неща,
  а истината честичко е сляпа -
  отсам е със красивата страна,
  ала каква е гледката оттатък?

Понякога пред нас е доброта,
  раждаща в очите светлината.
  Зад нея, на обратната страна,
  тъмна сянка е и духа вятър ...

Днес ми е едно такова странно и ...

Кой стих в мислите,заседнал ви е днес?

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 13:12 от Есенна ...

Общи условия

Активация на акаунт