С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 30 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Янче, това кой клас е горе-долу Embarassed Ще питам комшиите отгоре, на тях вече няма да им трябват, а по-малкия син е горе-долу 4-5 клас

# 496
  • Пазарджик
Нинка  Hug 11 год-4клас.За съжаление няма как да съм в помощ на детенцето защото моето дете е много по малко а приятелките ми които имат децичица горе долу колкото това са с момичета.

# 497
А, то и аз не давам гаранция, ще питам

Уф, Ванчо, пускам СМС. Само като видях бъбречна трансплантация и..... Cry

# 498
  • Пазарджик
Ми Нинка  Hugсигурно те е върнало назад във времето но и аз след толкова години борба с бъбреците не кой знае колко успешна станах съпричастна към проблема на Роси защото имах нещастието да лежа в хемодиализата цели 10 дни и видях колко страшно нещо е това.Това момиче вече 5 год живее на диализа а сумата която трябва да съберат е 100 000 евро линкът към нейният сайт в подписа ми е от няколко години и мисля че си видяла какво е събрано до момента.Дано стане някакво чудо и съберат парите за операцията защото за мен това не е живот-на 25 год 4 пъти седмично диализа.

# 499
Нищо и половина не са събрали....
 Sad
Вярно е, че понякога искам да помогна на целия свят, ама се чувствам толкова незначителна ......
Както и да е

# 500
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Нинка, ЧРД от мен на патерици! От здраве да не се отървеш, усмивките да преливат на лицето ти, любовта да изпълва сърцето ти!
Влизаш във форма и така ми харесваш!
Ние сме болнички. Митака с пневмония, аз с бронхит със спазъм....лекуваме се, лека полека се подобряваме. ЗАсега се разминаваме с болница, дано скоро да сме здрави!
Вирусите са жестоки....Пазете се!
И аз пуснах смс за Алекс, много мъчно ми стана. СЕга ще разгледам и за РОси!!!
БОже, колко мъка и болка има на този свят! И докато сме здрави не си даваме равносметка колко важно е това...,хубаво е да се радваме и на малките неща, които ни правят щастливи....

# 501
Нелчо, отде тая пневмония , бе? Да не е дал усложнения след вирус Митачето Sad

# 502
  • Пазарджик
Нинка пратих ти ЛС Hug

# 503
  • Между два свята...
Да ви почерпя!
Днес остарявам с една година! Wink

# 504
Мирна, честит рожден ден!Пожелавам ти здраве и много щастие! Весел празник!

Сега е ред и аз да почерпя пък макар и виртуално! Днес и аз ставам с година по-голяма! Да ви е сладко!

# 505
 nbirthday newsm67 на всички минали и настоящи рожденници! Бъдете живи и здрави  bouquet

# 506
Честито, Димеееее!    bouquet

Не брой, а духай, дето се вика! Mr. Green

Желая ти здраве, щастие, късмет и много, много любов! Heart Eyes

# 507
Зори, честит рожден ден и на теб!  bouquet

Здраве, щастие, късмет, любов и на теб! Heart Eyes

П.П. Пък на хубав ден и двете сте се родили беееее! Simple Smile

# 508
Честит рожден на всички празнуващи!
Честит на патерици  и на тези които съм пропуснала да поздравя!

# 509
Мирна, Зора, да сте мноооооооооооооооооого здрави, мноооооооооооооооого щастливи, мнооооооооооооооого късметливи (ама дума ). Нека житейският път на всяка от вас бъде лек, мек, слънчев!

Общи условия

Активация на акаунт