С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Пазарджик

Честит имен ден на всички именниците!

# 601
стигааа беее...
наистина ли някои от вас мислят, че ако вярваш на зодиите, то ти си НЕ ЕнтЕлЕгЕнтЕн  Thinking
Аз незнам дали вярвам, по-скоро ми става интересно когато хора от една и съща зодия, имат сходни черти в характер, темперамент, дори и да не са растли при еднакви условия и средата им се различава...

Ето аз и свекърва ми сме раждани на една и съща дата - не съм срещала човек, с който тооолкоооова да си приличам. Даже с майка ми не си приличам толкова - по характер, мнение по различни въпроси, реакции, темперамент...к'вото се сетиш...ако има някакви различия, то те се дължат на опита на нейните 65 години...и на моите нищожни,  почти 33  Mr. Green

п.с. в интерес на истината незнам какъв аксцендент съм  Thinking

п.п.с. и въпреки че въпроса ти е към Лека, Нинка...аз да си  кажа...
то може да си прост и да си мнооогооо образован,  Mr. Green
може да не си образован и да си ЕнтЕлигЕнтЕн  
може да си образован и да НЕ си ЕнтЕлигЕнтЕн  Mr. Green
Цитат
няма как коефициента на интелигентност да ти е висок ако не си образован.
  хич, хич, ама 'Ич не съм съгласна...
Явно Лека не си си правила тестове за интелегентност, за да видиш, че нямат нищо общо с образованиято  Naughty
мога да дам примери , за всяко от изказванията си  Wink

п.п.п.с. Смехулке, а ако е на 31год. няма шанс за работа така ли  Grinning

# 602
Гери и този път не ме изненада.

Цитат
Вмъкни Цитат
стигааа беее...
наистина ли някои от вас мислят, че ако вярваш на зодиите, то ти си НЕ ЕнтЕлЕгЕнтЕн 

Къде и кой  го пише това?

P.S Ако питаш дали съм правила тест за интелегентност, този който може да се свали от нета, не не съм си го правила, тест за интелегеентност са ми правили специалисти когат кандедатсвах "криминална психология".
 P.S Резултата от теста за интелегентност зависи от това колко е образован човека,  (подчертавам за тези които не четът внимателно ), не зависи от това колко висши образования има.

# 603
Абе аз искам по-възрастни, така по-отракани, с опит, врели и кипели в живота.....ама пусто шефовете като са казали сега младо, та младо................
така вече месец ми нахендриха  един детски г**, че се чудя как да се отърва от него: то му говориш, то вятър го вее на бял кон.

Надявам се да събера готин екип и да ми потръгне работата!!!
  Praynig

# 604
Дядо ми (Бог да го прости) , беше завършил някое-друго отделение май newsm78. Е, така и не срещнах толкова интелигентен човек. Разбираше от всичко, говореше като поп, четеше много..... и пиеше много.  Confused
Не помня кой по-горе беше писал, да не се връщам назад - за хората от село, онези простичките хорица, които могат да ти бръкнат в душата и знаеш, че ще ги пуснеш там с удоволствие. Някои от тях са интелигентни, някои са просто добрички....
Съгласна съм, че интелигентността зависи до голяма степен от образоваността (не кетапите за завършени курсове и университети)-  поне за мен, понятието интелигентност е съвкупност от много качества - ум, съобразителност, схватливост,тактичност и т.н.
Всъщност (срам и позор Laughing) не мога да дам определение по тълковен речник на интелигентен, интелект, защото просто не съм го чела Mr. Green Но аз така си го разбирам.

# 605
  • Между два свята...
Честито на всички именници!

# 606
По повод зодиите, аз в това отношение съм малко............, вярвам в темперамент, характер, среда, възпитание, зависи и от интелегентноста на човек.

Ето тук го пише Mr. Green  и ако не се лъжа , ти си го написала Peace
И продължавам да твърдя, че ТЕСТОВЕТЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ , с които ти определят IQ-то, въобще не са базирани на това, нито колко си образован, нито колко образования имаш (м/у другото това за мен е едно и също  Mr. Green )

в последното ти изречение има  newsm78 как беше newsm78 ..учителките по български и език и литературта ще ми помогнат...тафтология, но си мисля, че това се дължи на пропуските ти по БГ  Peace
И следващия път ми подчертай корена на думата Mr. Green и тогава ще разбереш...защо не си права  Mr. Green

п.с. поразрових се..защото доколкото ми е известно ТИ попълваш тест за интелигетнтност, а не ти правят такъв препитвайки те...и видях, че освен този за вродената интелигентност, съществува и за математическа интелигентност...предполагам има и с друга насоченост
http://bg.-spam052-/history/
това е един от многото такива тестове в интернет  Peace

п.п.с. категоричността в изказа ти...буди у мен непреодолимо желание да ти се противопоставям  Mr. Green  а и не остана кой друг във форума..всичките си ги наплашила  Twisted Evil

# 607
Цитат
По повод зодиите, аз в това отношение съм малко............, вярвам в темперамент, характер, среда, възпитание, зависи и от интелигентността на човек.
Тук никъде не пише, че тези които вярват в зодиите не са интелигентни.
Как то обичаш да се изразяваш четеш по хоризонтал.
Ти можеш да си твърдиш каквото искаш или пък това което ти харесва, затова сме демократична държава.
Цитат
нито колко си образован, нито колко образования имаш (м/у другото това за мен е едно и също   )

О даже са  абсолютно различни работи това не го твърдя само аз.
Не, няма никаква тавтология в думите ми, просто имаме различно разбиране, или пък единия от нас говори за неща от които не разбира много.
Споко не са пали, може това и да съм аз.

# 608
със сигурност  Mr. Green

буквално в образован човек и човек с образование нема разлика...инак действителността учи...че човек, който е с образование, бихме нарекли образован..ако излезне И "научен" от учебното заведение...а не само с кетап....

Инак говорихме за IQ тетсовете де...да не изместваме темата  Mr. Green

п.с. ...а в изречението дето съм те цитирала..би ли обяснила тогава, какво зависи от интелигентността на човека... newsm78

п.п.с.

Цитат
Как то обичаш да се изразяваш четеш по хоризонтал.
 аз обикновено така чета  bowuu
другите...обикновено ме четат по д-и-а-г-о-н-а-л Mr. Green

# 609
Цитат
п.с. поразрових се..защото доколкото ми е известно ТИ попълваш тест за интелигентност, а не ти правят такъв препитвайки те...и видях, че освен този за вродената интелигентност, съществува и за математическа интелигентност...предполагам има и с друга насоченост
http://bg.-spam052-/history/
това е един от многото такива тестове в Интернет  

Няма значение дали ти сама си попълваш теста, как то наистина става при тестовете за интелигентност, как то всъщност при всеки друг тест, въпроса е там че който и да го попълва все някой ще го проверява нали, така че все някой ти прави тест.
Теста за интелигентност е само един, в него влизат,въпроси които трябва да определят твоите знания по различни предмети плюс обща култура, трябва да отговорят на въпроса колко е комбинативен мозъка ти, въпроси които трябва да покажат до къде може да се развиеш.
Това че в нета има тестове за "различна" интелигентност........ами какво да ти кажа, то в нета какво ли няма.

Цитат
По повод зодиите, аз в това отношение съм малко............, вярвам в темперамент, характер, среда, възпитание, зависи и от интелигентността на човек.
Не ми се вярва че подредбата на звездите определя поведението ни.
Ще ти подредя изречението по друг начин:
Не ми се вярва че подредбата на звездите определя поведението ни, вярвам че зависи от темперамент, характер, среда, възпитание, зависи и от интелигентността на човек.
Ти нали уж много добре ме разбираше, защо  все се правиш че не си ме разбрала,  само за да има спор.
Същото и за хоризонтала или диагонала, а и по принцип, много често го ползваш това с неразбирането.

# 610
аааа без оправдания сега  Naughty ......ми представи си..аз като не те разбирам..то к'во остава за другите  Mr. Green

Инак това за "хоризонтала" много добре ми се получи  Twisted Evil  за малко щях да го подмина  Twisted Evil

дето казваш "различни"тетсове ....мислиш че съществува САМО ЕДИН истински IQ-тест ли?  Thinking почти съм готова и тук да споря  Mr. Green

..а..и като не ти се спори с мен, защо го правиш  newsm78 ..игнорирай ми постингите....ама аз си мисля че и ти толкова се забавляваш , колкото и аз...па и така като спорим, поне има шанс, някой друг да се включи.. Twisted Evil..Ето Яна сега е във ваканция, знаеш ли  Mr. Green
Нелина от това кърмене...не можеш да разчиташ на нея Joy ...ама ако го даваш по.."отворено и не така категорично" споренето, може да подлъжеш Малинарката... Laughing

п.с. днес сина ми навършва 9 месеца
за негово здраве , една виртуална почерпка Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 00:17 от mother-of-pearlS

# 611
То кърменето не пречи на споровете бе! Laughing

Честита месечинка на Дани и бързо да оздравява!  bouquet

# 612
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАНИ!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Nadinka83! newsm59

ЧРД и на СТЕФКО със закъснение! newsm67

Ние прекарахме страхотен уикенд с приятели в с.Дряново, над гр.Лъки - почти на края на света. Simple Smile Прекрасно местенце.Природата...такава красота, особено в този сезон.Такава тишина и спокойствие, а хората там - сякаш времето беше спряло някъде към 80-те.
Така не се бях смяла и веселила доста отдавна.Заредихме батериите за дъъългата зима. Peace
Ще ви пусна снимчици по късно.

Лед ден на всички! Hug

# 613
 Добро утро днес!

Уааау,то дискусия имало,обещавам ще се включа,но не днес.

Мамо на Смисълчета,желая ви все тъй богати на усмивки да сте!
 Прости,но ще използвам твоя повод да предложа предложението си,защото знам,че пряма си и ще изречеш мисълта си по въпроса.

Предлагам - когато повод за усмивка и празник имаме,когато искаме да споделим усещане,да го правим в - стих,песен,картина,дума добра от душа,които докосват ни и до нас ще достигнат - виртуалните събеседници и приятели.Уморено ми е от захар и захарни изделия.

Гери,кажи с коя песничка Дани приспиваш,как обича и знае да се налага още отсега - ето това,мен би ме накарало да споделя празника ви,вместо тортата.

НАДИНКА83,  ura

СМЕХУЛКА,тъжно ми е за шефовете ти,колелото на живота се върти,невинаги предвидимо,
 тъжно ми е за критериите им,които имат.Защо не им предложиш да направят въпросник,относно изискванията
си към кандидатите,основаващи се освен на възрастта и още нещо ...

Мъглата,на ушенце рече ми - порадвай ми се днес,утре слънце ни чака,а мен пропускаш ...

# 614
Ето ти Гери пример, писането на Една......
Дали аз не съм толкова интелегентна или тя е 100000 точки може да вземе на теста, или наистина хич ме няма в българския ама нищичко не разбрах от написаното.

Общи условия

Активация на акаунт