С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Интелигентен -просветен, образован, културен, начетен, схватлив, разумен, умен, способен, развит.
Това е определението за интелигентен човек, с което съм съгласна.
Дали съм такава?
Мисля че да.
До каква степен?
Мисля че може и повече.
Дали искам?
Определено да!

# 586
Лили, а може ли човек да е прост (необразован), но да е природно интелигентен?  Или в този случай е просто схватлив.

# 587
За зодиите хич не съм съгласна със Скорпионите ама т`ва е друга тема Mr. Green Важен е асцедентът, дет сА вика!
ИнтЕлЕгЕнт? Що е то и има ли почва у нас......Незнам, за мен интелигентни могат да бъдат и много простовати хорица от село, дето имат такт, дето могат да те накарат да се чувстваш добре. Дали съм аз - мда, бих казала по-скоро да. Оценка сама незнам каква да си сложа, понякога съм малко недоразбрала, недосхванала, та чак започвам да се притеснявам да не ми е изтекъл мозъкът през ушите евентуално Crazy
Малинарке, много, много се радвам да прочета тези резултати за теб Hug

# 588
Марито, аз съм скорпион с асцендент Лъв Mr. Green Mr. Green Mr. Green
то в интерес на истината добре, че е лъв, защото малко облагородява подмолните ми черти hahaha

# 589
За зодиите хич не съм съгласна със Скорпионите ама т`ва е друга тема Mr. Green Важен е асцедентът, дет сА вика!
ИнтЕлЕгЕнт? Що е то и има ли почва у нас......Незнам, за мен интелигентни могат да бъдат и много простовати хорица от село, дето имат такт, дето могат да те накарат да се чувстваш добре. Дали съм аз - мда, бих казала по-скоро да. Оценка сама незнам каква да си сложа, понякога съм малко недоразбрала, недосхванала, та чак започвам да се притеснявам да не ми е изтекъл мозъкът през ушите евентуално Crazy
Малинарке, много, много се радвам да прочета тези резултати за теб Hug
Все пак би ли уточнила как се пише правилно.
Малинарке, не, не може човека да е интелигентен ако не е образован, нали говорим за едно и също?
Нали има такова понятие като "коефициент на интелигентност", действително той зависи от много неща, дали си схватлив, гъвкав, упорит, умен (това което ти наричаш "природно интелигентен") и още от много други аспекти, НО няма как коефициента на интелигентност да ти е висок ако не си образован.
Като искам да подчертая че "образован" нямам предвид завършил висше образование.

# 590
Лили, синьото

# 591
Привет и от мене, момичета !!!!
Именниците стягат ли се за утре Wink

Не знам дали е мястото тука,  да споделя нещо, но понеже си е пазарджишка темата, имам  повече шанс да намеря това, което търся:  въпреки, че повечето сте мами, и знам че не търсите работа, може би ваши близки, приятелки.....имат нужда. А аз съм на зор.  Confused
Търся момиче / жена / - 20-30 годишна за работа на каса на бензиностанция тука в града. Карат се и нощни смени по 12 часа / денна - нощта, почиваш, почиваш /. Трябва ми човек поне с малко опит зад каса / т.е. с пари /, работи с клиенти, жизнен, динамичен, изпълен с енергия и хъс за работа, не само да отбива времето стоейки там / щото имах и такива/.  За повече инфо - пишете ми на  smehulka@abv.bg. Предпочитам да взема не някой случаен, а препоръчан от вас, за които имам изградено мнение, че сте готини и точни мами, и няма да ме подведете Simple Smile

Благодаря Ви !!!!

# 592
Честит рожден ден на Стефчо на Ива!  bouquet  

# 593
Честит рожден ден на Стефко!

# 594
Ооооооо, Стефииииии, да си ни жив и здрав , зетко! Бъди все така красииииииииииииив, много, много здрав, щастлив, усмихнат. Нека и детството, и целия ти живот бъде изпълнен само с успехи!

# 595
Момичета, дайте по един смс за Роси , от моя или от на Ванчо подписа. който може, разбира се Praynig
(ние с Ванчо нали сме зян с бъбреците....всеки гледа на неговите си да помага Mr. Green)

# 596
  • Пазарджик
Момичета, дайте по един смс за Роси , от моя или от на Ванчо подписа. който може, разбира се Praynig
(ние с Ванчо нали сме зян с бъбреците....всеки гледа на неговите си да помага Mr. Green)
Моля ви и аз от сърце  Hug

# 597
nbirthday newsm67 Стефи, бъди много весело, щастливо и усмихнато дете!

# 598
  • Пазарджик
 newsm59 СТЕФИ!Бъди здраво,весело и щастливо дете!

# 599
Стефи ,бъди здраво и весело  дете!
Честит имен ден на именниците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт