С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Нели, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, щастлива, все така хубава и лъчезарна!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 706
    Момичета, благодаря ви за поздравите и пожеланията! Heart Eyes Hug
Днес е хубав ден! Simple Smile
    Сутринта още колежките ме посрещнаха с усмивки и цветя. Отмениха ме в дежурството и дежуриха вместо мен.  Hug
    Децата също ме посрещнаха с цветя и една страхотна плюшена жаба балерина  Laughing (жабите са ми страст и имам страхотна колекция).  Hug
    Обадиха ми се хора, които изобщо не очаквах да ми се обадят. Благодаря!   bouquet
    Срещнах се случайно с човек, на когото ще бъда благодарна цял живот и значи много за мен . Hug  bouquet 
    Вкъщи семейството ми беше лъснало къщата и приготвило вечерята. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    Децата ме посрещнаха с целувки и пожелания. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    Йоана даже в моя чест беше начервила котарака с червилото ми... Joy Joy Joy
    Ами...хубаво ми е... Simple Smile

# 707
Ооооо,Нели,колко хубаво звучи само HugРадвам се ,че си имала хубав ден ,да си жива и здрава и още много такива рожденни дни да посрещаш  bouquet

# 708
Прекрасно е да ценим дребните неща в живота ни Hug

# 709
Нели, малко на патерици, ама да си Ни много здрава, щастлива, обичана и обичаща!!! Прегръщаме те и те цАлуФаме с Фешъна :love: Heart Eyes Heart Eyes

за да сме в тон с любимите неща

# 710
# 711
Нелка, благодаря че сзподели деня си с нас, като ни го разказа  Heart Eyes Hug  bouquet

# 712
 Привет!

Тишината вали във прозореца
 като бяла надежда до мен,
 и сред толкова стъпки на хора,
 ми е криво,че думи две не изричаме в редовете на форума ...  Sad

Неллината,макар и не навреме думите си рекла,от душа ти желая все тъй имаща да си,на емоция и обич!    Hug  Hug  Hug

Неллина,за теб - http://redwine.snimka.bg/animals/zmii-i-jabi.115577.2435871 цели три дни,гоних я,червило да й сложа в твоя чест,е не успях  Embarassed  Heart Eyes

Нинко,справи ли се с "гадовете" отзад или да ти кажа моята рецепта?

newsm53

# 713
Честито на всички които пропуснах да поздравя!
Да ви се здрави децата и дните ви да се пълни с радост и щастие.

# 714
Ами не съм. Излиза през деня, но не е напрегнато  и е доста по-малко, меко е. Залежа ли се малко, прибира се. Сега пия за вените, за укрепване -Флебодия. и мажа с билков крем, ама......

# 715
   Неллината,макар и не навреме думите си рекла,от душа ти желая все тъй имаща да си,на емоция и обич!    Hug  Hug  Hug

Не разбрах кои думи не са на място? Thinking
    Благодаря за жабата! Laughing Heart Eyes

# 716
    Не разбрах кои думи не са на място? Thinking

Всичките на мястото тежат си,просто окъснях с пожеланието си за рождения ти ден.

Нинко,мехлема "Масту S" и промивки с калиев перманганат пробва ли,на мен това ми е спасението.

# 717
Масту беше първото ми предписано, ефект при мен нямаше. А кал.перманганат за мен е едно от най-вредните неща, изгаря всичко... Twisted Evil А и не е възпален.
Нищо де, може да ми излиза пишка hahaha

# 718
Оффф, стискайте палци  на мене утре, че се налага да влизам в болница за "оперативна намеса".  Praynig
Обещаха ми бързо възстановяване, и че дори в понеделник можело да съм на работа. Как ще стане - не зная.
Умирам от страх.
Като съм в час - ще ви пиша пак, момичета !!!!

# 719
  • Пазарджик
smehulka стискам палци всичко да мине наред и скоро да се похвалиш с добри новини Hug

Общи условия

Активация на акаунт