Според лекарите нямало нужда да давам дори ентерол, само да пазим диета - оризова каша с кърма и без кърма, моркови, картофи.
Проблемът е, че ние това го правим още от една седмица - спрях всичко и му давам любимата оризова каша, за да се запече но резултатът е точно обратен и ефект няма, а става даже по-зле.
Изхожданията са зелени, миришат кисело, появи се слуз.
Притесненията ми са дали не е АБКМ - всички ми казват, че си въобразявам, че е летен вирус, никой от нас няма алергии, освен таткото - сенна хрема. Въпреки това, когато малкият беше на 2 месеца му се появиха кървави жилки в акото и никой тогава не ни даде обяснения от какво са. По-късно - на три-четири месеца имаше доста слуз и почти си акаше разстройство, но пак според лекарите било нормално. Със захранването по-късно нещата се оправиха, та до сега.
Днес гастроентероложката ни изписа AL 110, според нея също не е алергия, но аз още имам чудене дали да пием това мляко - то се води безлактозно, но все пак има кравешки белтък, нали така?. (Признавам - не знам почти нищо за тези млека
) С други думи - бих го отсвирила това мляко с лека ръка, ще продължим да се кърмим и да го тъпча с ориз, картофи и моркови, но се притеснямам, че тази рецепта нещо не ни помага.
Имате ли някакви идеи, защото малкият ни е трето дете, а имам усещане, че се връщам в първи клас. Благодаря ви.
: