Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 149
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Ехеее, Кате, забравихме ти почерка  Mr. Green Честит ви нов дом, да сте много, много щастливи в него!   bouquet И дано пишеш по-редовно  Wink

Зарка, наистина ще говоря. До сега не съм имала въьможност да говоря с една от другите възпитателки, 2 са в отпуска тази седмица, други си тръгват рано, ще чакам другата седмица, сега е есенна ваканция и си взимат отпуска.

Определено не минава ден без Милена да се оплаква от Луси  Sad Вчера докато седяла на масата и рисувала, Луси седнала под масата, събула пантофите на Милена и ги хвърлила  Twisted Evil Лелката я заплашила че щяла да я гони от стаята. Днес пък като я заведох сутринта, Луси беше вече там и Милена още беше по яке, когато я закачваше пак. А на обяд бандата около Луси и Фиона не позволили на Милена да се пързаля  Twisted Evil Мъча се да й набия в главата да реагира и тя, да йм даде да разбере че не могат да правят каквото си искат, но...  Sad

Рени, да, доволна съм. Добре се чувствам в кожата си. Но има 2 последствия: едното е, че все още ми е трудно да се запозная с хора. Кошмарна ситуация е за мен да съм на купон където не познавам никой или само 1 човек. Цяла вечер ще вися на полата на човека когото познавам, или ще стоя в ъгъла  Laughing Другото, което съжалявам е, че нямам близки приятели от детството/училището.  Thinking Имам контакт чат-пат с някои, намерих ги чрез Фейсбуук, но гледам как те все още се виждат постоянно, друго нещо е. За тогавшните лидери не знам, тъй като и тогава не си говорехме, не го правим и сега и не знам как са, що са  Wink

Голям студ е тук. Ако щете ми вярвайте, тази седмица се очаква първият сняг  Shocked

# 316
Eхо, какво е това затишие   Sad.
Яна, чакаме да разказваш как беше  Sunglasses.
А и Енви нетипично за нея се губи цяла седмица, Данчето и тя .

Кате, честит ви нов дом   bouquet.

# 317
  • София
Здравейте. Аз наминавам час по час през темата, но нещо не ми се пише.
Влади е болен - с ларингит. Даже лекарката каза, че е за болница, но ще се лекуваме вкъщи, пък ако направи някой пристъп на задух ще търчим в спешното. Sad

Помислих за ситуацията на Миленка. Ниастина трябва да се намесят учителките - иначе кой ще им каже на тези деца, че не се държат хубаво с нея. Явно родителите не знаят за проблема, защото не касае тяхното дете и няма как да вземат отношение освен ако ти не говориш сериозно с тях.
Иначе лично аз винаги съм била от златната среда - не съм била аутсайдер, но нямам спомен и да съм била лидер. По-скоро бих казала, че в пубертета приятелките ми са ме слушали, защото винаги съм била разумната, но не в смисъл на лидерство. Определено в по-зряла възраст започвам да се чувствам по-добре в кожата си, но имам още доста тресчици за дялане. Wink

Кате, досега разглеждах тортите ти. Великолепни са. Сега за рождения ден на Влади ще му правя торта и искам да е под формата на числото 1. Но съм в размисъл от какво да е, как да направя цифрата....аматьорска работа ама ще измайсторя нещо. Wink

Май наистина ще дочакаме Коледа в тая тема. Crossing Arms

# 318
Благодаря за пожеланията Simple Smile
Рени, тук има показано как от кръгли и квадратни блатове можеш да направиш торти във формата на цифри  http://van444eto.multiply.com/photos/album/11#photo=50.

# 319
  • София
Рени, тук има показано как от кръгли и квадратни блатове можеш да направиш торти във формата на цифри  http://van444eto.multiply.com/photos/album/11#photo=50.

Благодаря много. Hug

# 320
Кате, чудни са ти момченцата, пу-пу! Честит ти нов дом! Кухнята ти ме кефи много.

Рени, дано не стигате до спешното и бързо да му минава на Влади  Praynig.

Татянка, твоето аутсайдерство има ли връзка с българския ти произход?
Мисля я Мимата как ще се впише по-нататък в средата си като сме толкова различни от американците Confused.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 20:59 от Зaрка

# 321
Татянка, твоето аутсайдерство има ли връзка с българския ти произход?

Не, не мисля. Същност не знам с какво има връзка, освен че в у-ще бях отличничка  Rolling Eyes  Но не бях зубарка  Stop  Wink

Рени, дано наистина бързо му минава на Влади  Praynig

# 322
Кате, чудни са ти момченцата, пу-пу! Честит ти нов дом! Кухнята ти ме кефи много.
Мерси Simple Smile То и мен много ме кефи кухнята ми, за това и само готвя  Mr. Green

Рени, сетих се и за този сайт, в който има доста торти във форма на единица http://londoncake.com/Figures%201%20-%2016.htm

# 323
  • София
Здравейте в този леден ден! Не знам от студ ли ми се привижда, ама Витоша сякаш ми белее тази сутрин. Дали пък скоро няма да се осъществи желанието на Вальо в последните 2 месеца - да ходим на пързалка с шейни. Shocked

Рени, милото Владенце! Hug Дано да не стигате до болница!

Катеее, хвърлих поглед на твойте вкусотии и такава страшна закуска ударих... Няма да гледам повече, че ще стана 100 кила! Wink

Татянка, това, че все по-трудно общуваме с другите, според мен се дължи на начина ни на живот и на обкръщаващите ни хора. Възможно е хората на село да не са толкова общителни, колко то си свикнала.
Аз от пубертета до преди няколко години никога не съм имала проблеми с общуването, без значение с познати или непознати. Бях изключително контактна личност. А сега, все по-често ми се случва дори със стари приятели, които не съм виждала отдавна, да не мога да си обеля една дума. Да не говорим за културния шок, който преживях, след като се преместих от Студенски Град в сегашния ми квартал - въпреки упоритите ми опити, ми трябваха няколко години, за да се сприятеля с едните си съседи, а другите на мойто "здравей" отговарят с кимване, не си отварят устата дори за поздрав. Събирането на компания от майки в квартала също ми отне доста дълго време.
А по отношение на проблемите на Миленка и аз мисля като останалите - говори с учителите, ако това не помогне - и с родителите. Само гледай тези разговори да не са в присъствието на децата - те не обичат възрастните да се намесват в отношенията им! Но мен нещо друго ме изуми от разказа ти за фенера - това, че те са насочили агресията си и към теб. Децата по принцип не правят така, те може да тормозят "другарчетата" си, но винаги се притесняват от родителите. Възможно ли е да си казала нещо в тяхно присъствие, или да си показала негативно отношение, за да се предизвика такова държание? Thinking

А, докато си напиша постинга и тук захвърчаха снежинки! Честит ни първи сняг! cold

# 324
Ей вие ме изумявате с тези снежинки #Crazy. Днес за втори път го чуват това, че прехвърчали снежинки cold
Аз днес трябва да купя на Кало ръкавици, че милия вчера му измръзнаха ръцете и ги крихме в ръкавите Wink
Кате, кухнята ти е супер Peace
Аз вече започнах да си мечтая за дневна с бокс, а не отделна кухня, че доста време си прекарвам в кухнята ... не че Кало не ми е компания и не ми помага за всяко нещо де, ама ще е още по-добре, ако хем да съм в кухята, хем да съм си в хола Wink

# 325
Но мен нещо друго ме изуми от разказа ти за фенера - това, че те са насочили агресията си и към теб. Децата по принцип не правят така, те може да тормозят "другарчетата" си, но винаги се притесняват от родителите. Възможно ли е да си казала нещо в тяхно присъствие, или да си показала негативно отношение, за да се предизвика такова държание? Thinking

Не! Определено не! Разбира се, че не говоря такива неща пред децата, и с учителките говоря на саме. Просто нямат грам респект, явно, не знам.
Споменах за този случай на свеки, тя е била детска учителка  Wink И тя ми каза нещо, за което аз не се сетих изобщо: Може би Луси е ударила фенера, защото нейната майка не е дошла и е била разочарована и по този начин го е изразила  Thinking Има логика!

Анализирах малко поведението на Луси с помощта на приятелката ми, която също познава семейството (това е предимството като живееш на село  Mr. Green). Луси има по-голяма сестра, 1ви клас е сега. Тя е мила, доброто дете. Явно Луси е станала "лошото" дете, за да си намери място в семейството, да се различава от кака си, да привлича внимание. А агресията.....ами майки й веднъж ни каза, как оставили Луси на двора когато не слушала, може и да е зима и тъмно и да е боса, там я изкарват докато пак слушела.  Shocked Как да не е агресивно това дете  Rolling Eyes

Хората тук в селото ни са много общителни, много са готини  Grinning Е, има и клюкари, неизбежни са  Crazy

Ха да ви е честит първия сняг  Crazy И ние имахме -1.5 градуса тази сутрин. Трябва да сменя гумите на колата май  Wink

# 326
Кате, кухнята ти е супер Peace
Аз вече започнах да си мечтая за дневна с бокс, а не отделна кухня, че доста време си прекарвам в кухнята ... не че Кало не ми е компания и не ми помага за всяко нещо де, ама ще е още по-добре, ако хем да съм в кухята, хем да съм си в хола Wink
[/i]

Деси, мерси. Ами то нашата кухня всъщност е заедно с дневната, че и спалнята  Mr. Green Има още една стая, която е за децата.

# 327
  • София
Кате, пусни снимки на останалата част от кухню-спалнята! Ние също сме решили да го правим скоро тоя фокус с преместването на спалнята в част от дневната и още обмисляме, как по-функционално да разпределим всичко.

Момичета, прави ли се профилактичен преглед на децата на 3,6г. или следващия е чак на 4?

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 17:03 от Renkata

# 328
Ренка, тук сложих 2 снимки http://family.webshots.com/album/575099484MiExRx.

# 329
Милена, какъв подарък искаш от Дядо Коледа?
Куче!
Истинско ли?
Не, живо!
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт