Глагодарско за честитките, момичета!
Ние се лекуваме - аз пия АБ, децата духа сополи и така.... Скивахте го Тони как с забавлява!
http://www.youtube.com/watch?v=3vjJafk_pQI
Там никой не вика "мамо, мамо, мамо, мамо, мамо, мамо, мамоооооо!!!!!". Най-възпитано надничат лекичко през вратата и казват: "I have a question."
Там никой не вика "мамо, мамо, мамо, мамо, мамо, мамо, мамоооооо!!!!!". Най-възпитано надничат лекичко през вратата и казват: "I have a question."

И двамата много са пораснали! В действителност така разкошно спокойно и безлюдно ли е, както изглежда на снимките? Децата как тръгнаха на градини!?

Засега като съвет от мен - не оставяйте ремонта на детската стая или обособяването на кът за ученика за лятото преди събитието - спестява много нерви и време. 

Тъй де, дрго си е да ходи на градина, спор няма!
Същата мацка вчера ми казва, че в Белгия г водели и хремави, и с лекарсвата. да е, ама ние сме тук, а тук не искат капките му. Иначе всяко дете, което има хрема може и да му минава за няколко дни ако в яслата го духат и промиват, а те нали не правят нищо освен да бършат носа, та без лечение, или само с вечерно такова няма как да стане, поне не и при Тонката. И се започва на кой били прозрачни, на кой жълти. Ами едни с прозраните сеят вирси, дрги с жълти. Това си е.

). И смея да твърдя, че децата тук не боледуват повече от връстниците си в БГ, дори напротив. Не знам, тук не се вманиачени на тема стерилност (чисти сме, но не луди

. Дани си е голямо, сладко момченце вече, че и русо
), Да му мислят Рени и Аги сега (дето са в разгара на "купона"), и после най-пресните попълнения, за които веселбата предстои 
И да не лепнете нещо! 

, пък за нашите представи си е цял град!

Петър е от дисциплинираните.