Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 064
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бабълка, аз съм ходила, за мене помниш - черния период точно започваше или даже може би е бил вече бая набрал скорост. Но мястото е хубаво! Какво искаш да знаеш? Иначе много се зарадвах на новината за малката сладурка! Hug

# 91
  • 2 етажа над тавана
Момичета, за Езерото ме интересуват като цяло условията, ресторанта как е, планираме едно ходене след 20-ти октомври само аз и Спас, без детето, дали няма да ни е скучно, студено, не помня кой в какъв сезон беше ходил, а ми се иска тази година за годишнината от сватбата да отидем някъде, вместо да си подаряваме безсмислени подаръци или да отидем на кръчма в София. Дето се вика - да запомним с нещо годишнината, пък и да поставим началото на традиция.
Та каквото споделите , все ще е от полза. Hug

# 92
Бабълче, много се радвам за хубавите резултати на Маги!

Юлче, много хубави снимки, разказ и най-вече дечица  Heart Eyes.
На работата все така да се чувстваш и с кеф да ходиш!

Татянка, приятна почивка на вас! Ти май ще закриеш сезона на летните морски отпуски.

Аги, и Мимата така скача като Тони. Хвърля възглавниците от дивана на пода и давай върху пружината.

Наблюдението ми е, че преди не трябваше да я оставяме сама, за да не се нарани. Сега е желателно да не остава сама дълго време, ако не искам да бърша под, да чистя пастелени драсканици и т.н Чакането на заветните 3 се заменя с чакането на заветните 5, когато се предполага да спрат такива пакости... може би  Thinking

Иначе баба й си замина и Мимата е от вчера на градина. Не е плакала и вчера и днес, а дано да е така и занапред. Баща й каза, че по пътя си е мърморела, че не иска да спи в градината и че било "пърфект" да спи в къщи  Laughing.

Велинка, Диди и другите да свикват бързо в градината  Hug!

# 93
Бабъл, гаранция, че няма да ви е скучно  все пак ти и мъжо може да се позабавлявате...качествено,а? Laughing

Дидо падна от леглото си. Точно дръпнах дюшека на леглото до детското, за да няма ръб, сложих един стол с възглавница и си казах, че на 3м от него едно мляко ще забъркам, и той да вземе от седнало положние да мине в коленна поза, оттам сигурно е прехвърлил решетката и се е пльоснал на пода. Влизайки го видях току-що паднал, поех си въздух и го вдигнах, но той аха да зареве и видя шишето си и млъкна. Дано му е последното такова падане, утре ще свалим нивото на леглото, явно е опасен, особено щом като го видях как вече както е по корем застава на колене и изправил ръцете - фактически вече е готов за качествено лазене. Rolling Eyes

# 94
  • София
Бабълка, хотела става, ресторанта е добър, природата - красива, можете да се разхождате, но за повече от един уикенд не ходете. Аз бях там мин.година на 4 октомври. вечер става студено, защото е в ниското.

# 95
Бубс, честито ви второ момченце! Да ви е жив и здрав Борис, да расте късметлия  bouquet

От кога се каня да вляза да видя за събитието и най-накрая успях. Не можах да чета друго, но вече съм без сили и отивам да лягам.

# 96
В тази тема ще дочакаме Коледа! Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427721.0

Бабъл, много се радвам за Маги! Heart Eyes
Да ти призная, че имахме една забравена торба с играчки и когато я разровихме за морето, Вили каза че някои от играчките са били на Маги - аз се чудя, какво става, а брат й потвърди, че са на Магито от Усоето. Та много се извинявам, че сме ви събрали някои от формичките за пясък... Embarassed Ще ви ги върнем на следващото Усое! Wink

Спорен петък, дами! Hug

# 97
  • Русе
Като нищо! Laughing

Бабълче, браво за хубавите новини! Дано нищо не ви тревожи вече! Hug

Ренка, направо сте ги преборили сополите - щом минават без Т и капки, сте екстра. Peace

Зарка, надявай се ти, 5 да дочакаме... hahaha Който си е "диваненце", си остава такъв и на 5. Магариите вкъщи само Преслав ги измисля, но много често успява да изманипулира Диди тя да ги свърши. Диди, както съм писала и преди, е дисциплирана и изобщо не й хрумват "гениални" идеи, обикновено е жертва на батьовата конспирация.
Той вкъщи не смее много да "твори", но на чуждо място е бог - миналата седмица излял на дядо си бирата от бутилката и накарал Диди да я напълни с вода, след което 100 пъти ходил да кани дядо си да я изпие (за да злорадства Twisted Evil), изровил старо червило на баба си и орисувал дамаските из цялата къща, в градината все е наказан за нещо, абе..., да спра, че то край няма...  ooooh!ooooh!. После, що го мисля какъв ученик ще стане.... Wink

Лек петък и от мен!  bouquet

# 98
  • Boston, MA
Бабъл, браво за изследванията!

Юле, много хубав разказ, и хубави снимки! Иво наистина има невероятни мигли, а Данинцето има пламъче в очите, калпазанин ли е и той?

# 99
Не, Бубка, и двамата са кротки като буби. Пламъчето е за разкош, щото няма мигли като бате си  Flutter

Бабъл, много се радам, че всичко с Маги е наред.

# 100
  • Boston, MA
Ето снимки и от нас, най-после:
http://family.webshots.com/album/574605021kURhIu

# 101
Ех, Бубка! Просто съвършен! Пу, Пу! Абе цялото семейство сте! И ти изглеждаш една щастлива свежарка! А Дани с влакчето и в бебешкото аквариумче! Абе пуснах няколко сълзички! Да са ти много здрави!

Хайде после пак ще пиша!

# 102
Бубка, разкошен е Боби, пу-пу! Много сте хубави всички, мерси, че сподели снимки!

Иленка, и аз подозирам, че няма да има голяма разлика между 3 и 5, ама си тая говежди надежди. А Преслав е голяма скица, много ме досмеша за майтапа с бирата  Simple Smile.

# 103
Ех , Бубка, прекрасни снимки, просълзи ме направо.
Да е много здрав, да има късмет в живота! Hug Heart Eyes

# 104
Един малък въпрос - искам да купя пижами за децата, нещо лекичко, евтино и обикновено като за детска градина. Кажете някой голям лесно намиращ се магазин, който да работи в събота следобед. Аз пазарувах от Пловдив, но за пижами забравих  Blush и сега трябва да търся тук.

БУбка, колко е ококорен малкия! А на Дани косата е разкошна, такава гъста и тъмна.

Общи условия

Активация на акаунт