Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 066
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз купих на Мати на Венера една пижама много готина - тънка , само плат, много съм доволна за около 15 лева. Но незнам къде да ти кажа да отидеш - там при вас всичко си работи и в събота и в неделя.

# 106
Добре че надникнах преди да тръгнем към летището - Бубка, разкошни деца, разкошно семейство сте  Hug

До след 2 седмици!  Sunglasses

# 107
  • Русе
Татянка, лек път и много слънце ви желая! Да ви разминат дъждовете и вирусите!  Hug

Бубка, прекрасен е Боби! Heart Eyes И много голям ми изглежда, колко се роди? Blush
И ти изглеждаш супер! Flutter
Диди цял разказ съчини във ваша чест: Ето едно малко бебенце, то сега се е родило. Ето го и татко му. Бебенцето тука спи. Сега се е събудило. Тук има и едно момиченце (за Дани  Wink). Ето я и майката на бебенцето..., а тази коя беше? (пак за Дани  Joy)... и накрая, след като се съгласи, че е батко - Този батко ако се напикае в леглото на бебенцето, ще му сложат и на него памперс...  hahaha

# 108
Татянка, май те изпуснах, но лек път и хубаво изкарване.

Бабъл, много се зарадвах за Маги  Hug. На Езерото съм ходила само в ресторанта, близо ни е вилата, но и аз мисля , че за повече от два дена ще е скучно. Не знам какво се предлага в хотела.
Виж този хотел ми харесва и пак е на час и половина от София. А и Вършец е прекрасен град , докато Костенец  Sick, няма какво да видите извън хотела. http://www.ata-spa.bg/

Юлче,  наистина страхотен разказ и снимки. Пижамка за детската градина купих от Бялата къща в Хаджи Димитър за 5.50 лв. Работи без почивен ден до осем .

Бубка, много е сладичък Борис  Heart Eyes.

Ема не тръгна на градина на 10, защото решихме да отидем до Сандански . Изкарахме много хубаво, за пръв път бяхме там и ни хареса. Цял ден се киснехме в басейна   , а Нора си седеше в кошничката и ни се радваше. Ако знаех , че ще е толкова кротичка щяхме и до морето да отидем . Но нищо , другата година.

Нямам търпение да дойде утре и да започва Емчето градината  Rolling Eyes, че нещо много ми идват по цял ден капризите й - за ядене , за обличане , за какво ли не  ooooh!.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 11:41 от Mayflower

# 109
  • Boston, MA
Мерси, мерси, от името на цялата фамилия! Специални благодарности на Диди за хубавия разказ (Иленко, кажи й, че Дани вече е подстриган  Laughing)!

# 110
  • София
Бубка, присъединявам се към хубавите думи на всички за вас. А ти изглеждаш С-У-П-Е-Р!!!  bouquetЧакаме още снимки.

Наде, ти този Виктор докога ще го криеш...или аз нещо съм забравила снимките

При нас нищо интересно. Влади е с разстройство и сменяме миризливи пампи с рев, защото се е подсякъл. Sick

Соня от утре е на детска. Сега умуваме кой да я заведе-дали аз, защото има разни организационни работи или баща й, за да не би да откаже да влиза на новото място.

# 111
Въпрос към Черепахова и Mayflower: нещо ми се върти в главата, че Симонка и Ема бяха ходили на танци преди време (извинете, ако бъркам). Как беше, изпълняваха ли каквото им каже учителката?
Решихме да запишем Мария на танци (в група 3-5 години). Обаче тя не само не изпълнява инструкцийте, но се изтъпани пред децата и учителката и почна да вика: сега се завъртете, добре, сега опитайте пак. През цялото време тичаше насам-натам. Питах учителката да идваме ли пак, тя каза да опитаме още няколко пъти.
Мен много ме устройва баща й да я води, защото е в събота от 10 до 11 и мога да попочистя без помощници  Embarassed.

Рени, дано бързо му мине на Влади!

# 112

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ПЕПИ!!
ДА БЪДЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ  И ПОСЛУШЕН УЧЕНИК!
ЕНВИ, ХУБАВ ПРАЗНИК!   bouquet

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ ДНЕС
  Hug
Привет, момичета!
Бубс, много сладурчести сте  Heart Eyes Blush Да нацелуваш момченцата си  Hug

Ние сме ОК, здравички, не слушаме по старому и така  Hug
Надявам се скоро да ми остане време да пиша повече  Embarassed
Лек и слънчев ден!

# 113
Честит първи учебен ден , Пепи! Здрав, умен, да постигаш страхотни резултати в училище! Енви, честит празник!
Успех на Сончето и другите първогрупничета!
Какво да пиша? оздравя Симона, ходи на градина, от вчера в официалната и група, в която ще е живот и здраве следващите 4 години. Днес не отиде със желание, но е нормално де, нови деца пак, нови госпожи. Родителска среща не са казали още кога ще има.
Зарка, Симона продължава с балета, но не ходи редовно, по принцип слуша, но се и отегчава, на легналите упражнения най-вече. В петък прекара упражненията да си навива и развива хавлията. Истината е, че сега ще видя какви занимания ще предложат в градината и мога и да я спра. Ще преценя. Ще ми е интересно да разкажете, вие какви занимания избирате.

# 114
  • Русе
Честит 1-ви учебен ден на учениците и учителките в априлската тема!
Специален поздрав за Пепи и Аксел (ако не се лъжа), с пожелание да носят само 6-ци и да са гордост за семействата си!

Успех на всички градинарчета, които днес за първи път ще влязат в детската градина!
Как само се изтъркули времето..., след още толкова, живи и здрави, ще изпращаме първолаци... Grinning

Бубка, как ви даде сърце да офъкате Дани? Naughty Така да му ходи по-голяма коса... Heart Eyes

Рени, представям си как се мъчите..., дано мине бързо! Praynig

Зарка, тя Мимата, направо за инструктурка я гласете... Joy

Черепахче, при нас няма допълнителни занимания за 1-вите групи в ДГ(почват от 2-ра). Предлагат английски, спортни и народни танци. Миналата година записах Преслав на английски, обаче го изгониха (за подронване на дисциплината  Twisted Evil), и той си остана "на сухо". Тази година ще бойкотирам английския и може да го пробвам на народни танци... Thinking. Диди не съм я мислила още... newsm78. Малка е, и трудно се адаптира на ново място..., ще видим нататък. Rolling Eyes

# 115
За допълнителните занимания - имат доста - английски, народни и модерни танци, рисуване, Ушу и Шулверк. За първа група само нямало рисуване. На англисйки го записахме, мисля и за Шулверк, страхотно ми изглежда тази методика. Имало и за големи. Ако ен съвпадат с английския и там ще го запиша. ФИнансово обаче ми се струва, че прекаляват. Английският е 1,80 лв за 20 мин, ще имат 2 път в седмицаи, това е приемливо, всичко останало е по 3 лв на час и си е доста, тези фирми ми се струва, че използват яко....Но здраве да е..

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:28 от Смин

# 116
  • София
Честит първи учебен ден на всичките ни ученичета-малки и големи и на техните мами.

Ние снощи водихме войни вкъщи кой да заведе Соня. В крайна сметка я заведох аз, защото баща й не можел да се оправя с документи, шкафчета, пижами и госпожи. Twisted Evil
Влезна усмихната и каза, че няма да плаче, защото знае, че ще я взема /с Влади задължително поръча/.

При нас допълнителните занимания са английски и спортни танци. Английският щял да е от 2 група. танците са от сега, но при 20 момчета група ми е много интересно как ще ги накарат да танцуват. Mr. Green
Иначе ми се ще да я водя Соня на нещо допълнително, тъкмо сега мога да използвам още една година докато съм си вкъщи да я водя някъде.

# 117
Честит първи учебен ден на порасналите ни деца в темата Пепи и Аксел, както и на Лора  Hug
Нека да е успешна, безпроблемна и усмихната   bouquet

Здравейте  Hug
Много ми липсвате, но от много разходки нямам време да ви видя, надявам се не се сърдите  Hug Ние цяло лято сме навън с децата, а август месец и мъжа ми беше почивка и почти не сме си били вкъщи. Първо направихме едноседмична разходка в Родопите. Тръгнахме за Девин, минахме през яз. Въча, Дяволското гърло, Ягодинска пещера, Триградското ждрело, спахме в Смолян, Девин, Асеновград и Буйново. Качихме се до Пампорово и връх Снежанка, посетихме Чудните мостове, Бачковския манастир, Кръстова гора и още много красиви места. На Стенли много му хареса, а Вики нищо не разбра, спа и яде. След това ходихме на кръщене в Пловдив. Няколко дни след това отидохме на море на Константин и Елена за 10 дни. прекарахме си невероятно добре, такава почивка никога не съм имала. Стенли по цял ден си играеше с аниматорите от хотела на плажа, Вики спи под чадъра, а ние с кафе или бира в ръка се припичаме. После изкарахме и няколко дни на вилата и отпуската свърши. Сега сме си вкъщи и се гледаме с двамата. Добре сме, кърмим се, качваме кила и се радваме на бате и той ни се радва. Няма ревност за сега, а само помощ и хиляди целувки. Тия 4 почивни дни отново потегляме за Буйново на РД на кума. Цялата компания ще сме 10 човека плюс 4 деца на 3 г плюс Вики  Grinning След това живот и здраве Стенли ще почне градина.

Това е, опитах се в съвсем сбит вид да напиша, къде се затрих толкова време. Ще почета назад, за да се включа в темите.

До тогава искам да честитя всички празници, които съм пропуснала и да пожелая на всички много усмивки  Hug

Това са обещаните снимки  Grinning  

http://aprilki.snimka.bg/baby/nadeto-i-stenli.88800.14838706

Бубка, страхотни сте  Heart Eyes Много ми харесва семейството ви. Дани е толкова пораснал и как сладко се е наместил в леглото на бебо  Grinning Ти изглеждаш изключително свежа, дано и занапред да си така   bouquet

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 11:30 от Nadeto

# 118
  • София
Честит 1-ви учебен ден на бате Пепи!
Енви, честит ти първолак, да е добър ученик!

Честито и на всички останали ученици, учители и градинчета!

В нашата детска има английски, футбол, нар. танци, тази година май и плуване ще има, също и ски през зимните месеци. Аз съм решила да го записвам на английски и на футбол на последното искам и аз да ходя, че треньора им - бате Ники е голям сладур Wink
Таксите още не съм се интересувала какви са, но предполагам са доста поносими, защото повечето родители си записват децата.

Сминс, би ли разяснила за невежите, какво е Уши и Шулверк? А цените при вас не ми изглеждат много високи - съседчето ни ходи на худ. гимнастика за 10лв/час.

Бубка, Наде, страхотни семейства си имате и невероятни момчета!!! Heart Eyes И толкова ведро звучите!
Наденце, разказа и снимките ти страшно положително ми заредиха деня, а тази част на Родопите ми е голяма страст!

# 119
Като по вода да им върви на учениците! Честит 1-ви учебен ден!

За допълнителните занимания, тази година имат ародни и модерни танци, ще видим за какви такси ще говорят.
Иначе мисля да запиша Тони на кънки на лед, тази седмица ще се станови може ли и какви са условията. С една приятелка да водим децата, тамън да са си двойка Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 13:51 от Чаено момиче

Общи условия

Активация на акаунт