И много голям ми изглежда, колко се роди? 

). Ето я и майката на бебенцето..., а тази коя беше? (пак за Дани
)... и накрая, след като се съгласи, че е батко - Този батко ако се напикае в леглото на бебенцето, ще му сложат и на него памперс... 
. На Езерото съм ходила само в ресторанта, близо ни е вилата, но и аз мисля , че за повече от два дена ще е скучно. Не знам какво се предлага в хотела.
, няма какво да видите извън хотела. http://www.ata-spa.bg/
.
.
Чакаме още снимки.

Да нацелуваш момченцата си 

Така да му ходи по-голяма коса... 

. Диди не съм я мислила още...
. Малка е, и трудно се адаптира на ново място..., ще видим нататък. 

Ние цяло лято сме навън с децата, а август месец и мъжа ми беше почивка и почти не сме си били вкъщи. Първо направихме едноседмична разходка в Родопите. Тръгнахме за Девин, минахме през яз. Въча, Дяволското гърло, Ягодинска пещера, Триградското ждрело, спахме в Смолян, Девин, Асеновград и Буйново. Качихме се до Пампорово и връх Снежанка, посетихме Чудните мостове, Бачковския манастир, Кръстова гора и още много красиви места. На Стенли много му хареса, а Вики нищо не разбра, спа и яде. След това ходихме на кръщене в Пловдив. Няколко дни след това отидохме на море на Константин и Елена за 10 дни. прекарахме си невероятно добре, такава почивка никога не съм имала. Стенли по цял ден си играеше с аниматорите от хотела на плажа, Вики спи под чадъра, а ние с кафе или бира в ръка се припичаме. После изкарахме и няколко дни на вилата и отпуската свърши. Сега сме си вкъщи и се гледаме с двамата. Добре сме, кърмим се, качваме кила и се радваме на бате и той ни се радва. Няма ревност за сега, а само помощ и хиляди целувки. Тия 4 почивни дни отново потегляме за Буйново на РД на кума. Цялата компания ще сме 10 човека плюс 4 деца на 3 г плюс Вики
След това живот и здраве Стенли ще почне градина.
Много ми харесва семейството ви. Дани е толкова пораснал и как сладко се е наместил в леглото на бебо
Ти изглеждаш изключително свежа, дано и занапред да си така

И толкова ведро звучите!Препоръчани теми