Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 069
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Hug
Много ви благодаря, момичета!

Да ви се връща тази радост!
Много е вълнуващо!

Blush

bouquetЧестит Първи учебен ден на всички ученици, учители и родители!   bouquet

Велина ще ходи на танци в ДГ, но ако спре да реве кански! Crossing Arms

Бубка, разкошни сте!  Hug

Наде, отивам на вашите снимки! Wink Чудесни сте и на любими места сте ходили, и Смини видях! Hug

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 08:07 от envia

# 121
  • София
Честит първи учебен ден на учениците!

Много хубави снимки разгледах!

За извънкласните занимания още не съм мислила, но не са мии казали. Аги щом казва, че ще има танци, значи е така, но нас още не са ни информирали. Нашия филиал още не работи и сме си още в яслата.

# 122
Енви, много е пораснал Пепи, един такъв възмъжал, а Велинка е с хубава прическа  Hug
Ренка, объркала съм - Ушу е - китайско някакво си бойно изкуство, Шулверк е методика, базирана на музиката. Ето линкове и за двете  Hug Ушу и Шулверк

# 123
Енви, честит ти първокласник! С лекота да учи и да се гордеете с него!

Наде, чудесни снимки! Много е сладък бебчо, а Стенли е много праснал! Възхищавам ви се на ентусиазма и енергията за екскурзии.

Иленче, имаш право за инструктурката, много я бива да "изисква" от другите .

Обаче да си я похваля, нещо и кликна и вече без проблеми приема новите дрехи  Whistling

# 124
Ех,момичета разчуствахте ме  Hug .
Енви, честит ти първокласник!
Утре ще покажа и снимка,обаче горкия е най дребния в класа си .Инес най вероятно другата седмица  тръгва на градина,стоенето  в къщи не и се отразява много добре  Simple Smile .Много неща имам да пиша ,но напоследък никакво време нямам ,извинявам се .

# 125

Честит първи учебен ден на Пепи и Аксел!!! Лека учебна година  с много смях и забавления.

Зарка, Ема бързо приключи с балета  Rolling Eyes. Въобще не гледаше учителката , а децата , накрая каза ,че това не е балет  Mr. Green. Голяма скица е Мимата .

Наде, страхотен чаровник е  Вики  Heart Eyes. Малко ми прилича на Нора в брадичката и двойната гушка. Трябва да ги съберем .

Вчера като за първи път мина добре на ДГ, но днес сутринта беше голям рев. Като я взимам следобяд не иска да си тръгва, но после цяла вечер върти косата. Доста стресирана ми изглежда като цяло и май най-много от спането, свикнала е към три да заспива , а там нали ги слагат доста рано, но се надявам да свикне. Започвам да се притеснявам , че не им дават да пият вода, искат едно малко шишенце за цялата седмица , а Ема пие доста .
Допълнителни занимания - не знам още какви са, искам танци, ще пробваме и дано и хареса.  На английски не смятам да ходи поне до 5 годишна.

# 126
А Тони днес ми кзва като отидох да ги взема
Еее, защо си дошла?
Да те взема, а ти какво правиш, искаш да играеш ли?
Да, искам още.
И кога да дойда?
Ами..в 21.00! Laughing

# 127
  • Русе
Наде, страхотни сте! Heart Eyes  Дочакахме да го видим Вики най-накрая..., а какви красоти, какво чудо... (достоен фон за прекрасното семейство).  bouquet

Енви, казвах ли ти аз за косата на Вили - плешива, плешива..., сега какви невероятни букли е направила! Flutter Да не си посмяла да ги отрежеш! Naughty Wink
Пепи вече има вид на отличник  Laughing - такъв сериозен и спретнат, голям ти е красавец! bowuu

Аз, ако имаше начин, щях от бебета да ги запиша на английски  Mr. Green, обаче в ДГ е от 4г, по школите - от 5г. Ама, след фиаското на Преслав миналата година, съм още в размисъл дали му е увряла главата, иначе той има желание да ходи...

Диди днес пак рева на влизане и орита госпожата, когато я взе на ръце  Cry. Не я намирам за стресирана, винаги я сварвам в добро настроение и знам че, много я гушкат там..., обаче нещо е взела да заеква  Rolling Eyes. Надявам се да е този период, дето "мисълта изпреварва речта"..., ама като знам каква е чувствителна, леко се притеснявам... Confused

Лек ден, момичета! Hug

# 128
Благодаря за милите думи   bouquet
Иленка, Стенли от както започна да говори съвсем всичко и то като голям човек, не по бебешки е така, но когато бърза да каже нещо, а ако си говори нормално няма проблем. Чак сега ти като написа това, че мисълта изпреварва думите и се замислих, че може и от това да е.
Снимката на Пепи в училище ме развълнува много, толкова бързо растът децата  Grinning Той е като голямо момче вече, а и какъв симпатяга е станал, да му мислят момичетата в класа  Heart Eyes Вили и тя е като кукла. И аз се нареждам на опашката да не режеш буклите й  Mr. Green
Тина, трябва да се видят децата, големите също може да си играят, а и малките ще са си компания  Mr. Green Пропуснала съм....още ли се кърмите?
Трябва да намеря еднакви снимки на двамата и да ви пусна да откриете разликите, ако можете  Mr. Green

# 129
  • София
Наде, страхотни са ти момченцата, а и вие. Hug

Пепи много си го харесвам отдавна, защото много обичам такива леко мургави момченца. Влади е по-бял и рус от Соня дори. Crossing Arms

Първият ден на Соня вчера мина добре. и тя беше леко странна вечерта, но днес отиде с желание, даже мъжа ми ми се обади възмутен, че докато и е прибирал обувките в шкафа тя вече била влезнала и не са си казали чао. Много е впечатлена от госпожите и снищи отвори един тефтер и взе да "пише" вътре имената им и имената на децата. разказа ми, че нямало гърнета и сама стигала мифката. И тя не е спала, но наистина и на нея и е ранен този час, а и обстановката е нова. ще свикнат с новия режим.

# 130
  • София
Аги, как са новите г-жи и ремонта в групата видяля ли си. Аз днес ходих до нашата да видя какво става - добре изглежда, само трябва да се украси.

# 131
Здравейте и от мен. Честит първи учебен ден на Аксел и Пепи! Дано им харесва училището и да учат с желание! Аз съм съвсем на ученическа вълна, защото нали и аз съм в училище - само че от по-различна страна. Днес ми се наложи да си лепя бележка на вратата, че не издавам удостоверения за карти за градски транспорт (не знам защо всички са убедени, че при мен е правилното място). Само изхабих хартията - никой не чете, направо нахълтват, а като им посоча бележката, зяпат навсякъде другаде, но не и към нея. Големи сладури са, влизат без да чукат, сядат на дивана (имам много хубавичък и мекичък диван  в кабинета Laughing ) и почват да си водят светски разговори с другарчетата си, докато се усетя, че всъщност нямат работа при мен и ги изгоня. Подгответата имат свободна седмица - не са разпределени още по класове и само обикалят да събират съкровища (някакъв вид игра), опознават се, тичат, играят спортни игри. Училището е прекрасно, ако всички училища имаха такова управление и такъв учителски персонал, наистина българите щяха да са най-способната нация на света. Жалко, че таксите са твърде високи и не много хора имат достъп - по мое време и за мой късмет не беше така.
Данката вече втора седмица е на ясла, но се справя много добре. Носът му малко тече, но е бял кахър, аз си го представях с бронхит на втората седмица. 
Аз Иво ще го запиша на вс, което ми предложат, а от неговата градина май предлагат много неща. Засега от др седмица е на плуване.

Наде, защо толкова се забави със снимките? Много сте симпатични, ти грееш както винаги  Laughing И много си приличат двамата, наистина.

# 132
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЯРА НА САБИНА И НА СОНЯ НА РЕНИ,
НА НАДЕТО, НУНИ И ВЕНИ,
КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ В АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА!
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СТОЛИЧАНИ!  bouquet

Благодаря за комплиментите към гарджетата ни! Hug

Иленка, Наде, наблюдавайте заекването и ако не отминава, непременно се посъветвайте с логопед - не е шега работа! Rolling Eyes

# 133
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ СРЕД НАС!
МНОГО ХУБАВ И КРАСИВ ПРАЗНИК ОТ СЪРЦЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СОФИЯНКИ!  Hug

# 134
Честит имен ден на Сончето и Вяра, на големите ни Надета и на Вени! Бъдете много здрави, много позитивни и щастливи!
Честит отминал празник и на Аксел и на Халапела! Много приятни и успешни ученически години!
Енви, страхотни са децата! Уау, Велинка каква коса има!
Наде да нацелуваш момчетата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт