.
. Накрая на баща й му писна и искаше аз да свърша тая работа 
Любимият ми дядо се казва Борис, жалко че никой от внуците не кръстиха на него (а е страхотен човек)!

.
Страшно е сладък, такива изразителни очи има! 

. Докато се търкалях из спялнята момчетата ми се забавляваха на басейна. Емо откак падна в басейна в Сандански е станал страшен пъзльо. Единствено в детския басейн искаше да стои и по никакъв начин не успяхме да го топнем в морето. Ревеше, че моренцето искало да го вземе и го оставихме да се забавлява на пясъка. След като се върнахме, обиколихме родата да си вземем довиждане, че с някои от тях ще се видим чак след година. Голяма грешка беше тази разходка. Оказа се, че сме си лепнали прочутия чревен морски вирус. Първо събори Емчо, вечерта преди да си тръгнем - повръщане, разстройство, Т - всички екстри. На другия ден се върнахме в София и аз, и Косе се тръшнахме болни, а Емо вилнееше и ни побъркваше допълнително. Вечерта се обади майка ми, че с баща ми са болни, на другия ден разбрах за племениците и т.е. цялата рода си мина по реда... В началото си мислех, че всичко отшумява за ден, но нас с Косе ни завъртя близо седмица. 

, като знам каква лудница ме чака. 

Препоръчани теми