Честит имен ден на всички именници, да са живи, здрави и щастливи, много късмет да им носят имената!

Говорите си за бебенца, аз искам, но не ми стиска в момента, до миналия месец уж имах киста на единия яйчник и трябваше да правя лапароскопия, но друг лекар каза - нямаш никаква киста.
Сега трябва да отида пак на лекар ама при кой - трето мнение ли да искам? Но пък имам вече и други страхове освен преживяното миналата зима, абе много са....Иначе съм запалена по астрологията и като гледам според картата ми може и да ме огрее другата година.
Ама това са си само предположения, не е сериозно разбира се.Не мога да ви чета назад - все нямам време, Ивайло постоянно е сополив, ходи 2 дни на градина и после една седмица е болен - в този кръг сме от началото на октомври, сега пак е болен. Водихме го в ИСУЛ на изследвания - всичко е ОК, но не мога да го науча да си издухва носа, смърка навътре. Кажете как научихте малчовците, гледам има дечица на неговата възраст могат да си издухват нослетата, а ние го водихме да му ги изсмукват.
Ами това е пооплаках се, радвам се че ви има, макар вече много рядко да пиша, а и да чета, но не ви забравям.
!
!
Ние с Младен решихме, че е хубаво, дето Митко е имал имен ден, щото иначе са щели да минат с по една суха филия без нищо 
И откога пишем темата стана ясно също 

Само да не дойдат близнаци (аз много искам де, но ако ме прочете Пешо и за 2ро няма да ме огрее 
Надувахме балони, слагам си аз два в нощницата и позирам той да ме снима, после отиваме при Саш и бащата на свой ред "Я, майка ти каво цици имала"
За Додсън - не знам.

Нуни също ми беше фаворит, но пък тя нещо се дърпа
Ако до края на седмицата не започнат, от другия месец ще го записвам на футбол.
Миналата седмица, обаче, ме разпитва за бебетата - от къде се купуват, колко струват, защо не могат да си играят с коли... ей такива неща го интересуват. Накрая каза, че иска да му родя едно феноменално бебе