Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Здравейте майчета!
Честит имен ден на всички именници, да са живи, здрави и щастливи, много късмет да им носят имената!  bouquet
Говорите си за бебенца, аз искам, но не ми стиска в момента, до миналия месец уж имах киста на единия яйчник и трябваше да правя лапароскопия, но друг лекар каза - нямаш никаква киста. newsm78 Сега трябва да отида пак на лекар ама при кой - трето мнение ли да искам? Но пък имам вече и други страхове освен преживяното миналата зима, абе много са....Иначе съм запалена по астрологията и като гледам според картата ми може и да ме огрее другата година.  Simple Smile Ама това са си само предположения, не е сериозно разбира се.
Не мога да ви чета назад - все нямам време, Ивайло постоянно е сополив, ходи 2 дни на градина и после една седмица е болен - в този кръг сме от началото на октомври, сега пак е болен. Водихме го в ИСУЛ на изследвания - всичко е ОК, но не мога да го науча да си издухва носа, смърка навътре. Кажете как научихте малчовците, гледам има дечица на неговата възраст могат да си издухват нослетата, а ние го водихме да му ги изсмукват.
Ами това е пооплаках се, радвам се че ви има, макар вече много рядко да пиша, а и да чета, но не ви забравям.   bouquet

# 496
Честито на днешните ни именици! Да са живи и здрави и с гордост да си носят името!

Роси, вземи си тази помпа, поне докато се научи да духа. Надявам се с теб всичко да е ок и да нямаш киста наистина Simple Smile Ти при кой ходи?

За половете и ние се обясняваме и от време на време ме пита "Мамо, на теб порасна ли ти е пишка" hahaha

# 497
  • Sofia
Благодаря Деси, ще я поръчам още сега, имам една на Чико, но не върши работа. Ходя тук в Обеля при др. Тошева и при др. Цолова във Фемина, но за съжаление тя излезе в майчинство и сега съм в чуденка какво да правя и къде да ида, защото и време нямам напоследък.

# 498
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!

Кате, днес е празник и на Видин. Наздраве Grinning!

Бубка, да, и Мимата смесва езиците в едно изречение и говори с акцент български.  Абе не им е лесно на първото поколение емигрантски деца, но се оправят, няма начин. Много е сладък Бобчо  Heart Eyes!
Аги, много си права за ученето, далеч по-важно е как ще се осмислят знанията по-нататък в училище.
МисЗ, не съм сменила работата, но има временно затишие и се възползвам  Mr. Green.
Черепахче, пиши Симонка как е, мина ли й стреса от падането?
Татянка, така е, тука е често явление да имат повече деца. Една колежка с 4 (вече пораснали), казва, че най-лесно и е било с четвъртото, защото то само си седяло на столчето и гледало какво правят по-големите  Laughing.Според мен преувеличава обаче, защото е над 60-те и е позабравила.
А Мимата още не е виждала пишка. Тука на плажа не можеш да видиш голо дете, забранено е.

Аз да споделя, че не вярвам раждането да оказва чак такова голямо въздействие върху бъдещето на детето. Според мен човек е толкова сложна смесица от гени, соц. среда, карма (вярвам донякъде в нея  Embarassed), че това как е протекло раждането ми се струва като една прашинка в сравнение с останалите фактори.
Енви, ти навремето беше пуснала линк към книгата на Додсън. Тази дали я има я има качена в интернет? В spiralata.net я няма.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 20:32 от Зaрка

# 499
Роси, във Фемина май всички са добри, аз там съм ходила при Димитрова и при Врагалева и от двете съм доволна

# 500
  • София
Честито на днешните ни именици!  Hug  Heart Eyes  Hug

# 501
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!

Днес Иво каза, че понеже Митко е имал имен ден и затова всички са яли филии, намазани с масло  Joy Ние с Младен решихме, че е хубаво, дето Митко е имал имен ден, щото иначе са щели да минат с по една суха филия без нищо  Joy  Освен това му беше първи ден на футбол и е страшно очарован.

Иво също просто приема разликата между половете. Досега не се е сещал да ме пита защо жените са различни от мъжете. Но много често ме пита кога е бил бебе и кога е бил в коремчето ми  Laughing

# 502
Честит имен ден на малки и големи!  bouquet

Брей, моето дете много бързо се приспособи към новото време и заспа преди малко  Close

Кате, страхотна торта  Hug
Бубка, разкошен е Морко-Борко  Hug А кога мина това време, не е истина просто  Whistling И откога пишем темата стана ясно също  Crazy
Мисче, ще сме в новата сграда на Ген. Колев и Чаталджа  Laughing Семерамида се казвала  Mr. Green Ако имаш път от там - от другата седмица сме там вече  Hug Заповядайте  Laughing
Зарка, за последните 10 теми дали си писала толкова общо? Радвам ти се много, да знаеш  Hug
Роси, стискам ви палци  Praynig
Юлче, можело да е с маргарин бре  Laughing

За разликата в половете - знае, че момченцата си имат пишки, момиченцата нямат. Циците са ясни - те са на почит и уважение  Laughing Знае, че и той има цици и ако искат играчките да сучат - той да си ги кърми, нямам сили и за тях  Mr. Green Иначе отбиването ни върви добре, сеща се ден през ден и то само да ме пробва дали ще му дам  Laughing

За бременните - и аз чакам някой да поеме щафетата от Рачето  Laughing А за трето - по-скоро си мисля, че с 2 разнополови деца бих се престрашила за трето, но след 2 момчета  Crossing Arms Само да не дойдат близнаци (аз много искам де, но ако ме прочете Пешо и за 2ро няма да ме огрее  Laughing )

Нашето дете от предната седмица ни казва - мами, деди, ай лав ю  Blush

Хайде лека ви нощ, аз отивам да нагъвам поредните дрехи от простора  Rolling Eyes В събота вадих зимните дрехи и се оказа, че нафталина е станал като наркотик и е проникнал във всички дрехи, та за 2 дни изпрах към 15 перални  Rolling Eyes

# 503
Гледам за половете си говорите. Тони мяй няма такива чуденки защо аджеба се е родил момче. Нали гледа баща си, а сега и Дидо, та си е съвсем спокоен - 3-ма са повече от 1 и е спокоен, че е от болшинството вкъщи. Иначе е виждал голи момичета, я племенницата, я приятелско дете, я кръщелницата. И жени голи е виждал, най-малкото мен. Само пита, ритричен въпрос де:
"Мамо, ти имаш ли пишка? Неееее, ти си мама, ти имаш шуше. Само аз имам пишка, и таткоооо, и Дидоооооо, само ние имаме пики, нали?"
От време на време му правят впечатление гърдите ми "Ааааа, цици!" smile3532 Надувахме балони, слагам си аз два в нощницата и позирам той да ме снима, после отиваме при Саш и бащата на свой ред "Я, майка ти каво цици имала" Joy Абе семейсто идиоти сме понякога. Но както аз често казвам, за мен е важно да не псува, да не се оригва на всеослушание и ако може да не пърди пред хората. Че това са ми от омразните неща при мъжете. А, и ако може да не се подрапва между краката, че и това не го понасям, някои като започнат да си проверяват там ли са им чарковете. Whistling

На близнаци и аз тайно се надявах. Ако спечелим от някоя лотария, поскоро ще се наживеем и после ако може ще осиновим трето, защото след раждането на Дидо казах, че съм до тук с ражданията Crazy

# 504
Зарка, да, и аз не вярвам на 100% на всяка теория.  Wink За Додсън - не знам.

Слънчев да е денят ви , дами!  bouquet

П.П. Това със "залаганията" за трета бременост - си е шега от моя страна - да не засегна някой!  Hug Сега се замислих - от втора бременост, да искате близнаци - това сериозно ли!?  Shocked

# 505
... според мен, по-скоро майка на еднополови деца би се престрашила за трето. И в такъв случай - залагам на Катето! Wink

Laughing Едва ли ще познаеш  Mr. Green За сега нямам мераци. Ако стане случайно бих се радвала де  Laughing

Митко пък оня ден ме пита - мамо, аз кога ще стана момиче  Laughing Иначе и двамата много добре разбират разликата между половете. И гола са ме виждали, не им се виждам нещо странна  Mr. Green

# 506
  • София
Сега се замислих - от втора бременост, да искате близнаци - това сериозно ли[/size]!?  Shocked [/color]
Енви, съвсем серионо си се молех за близнаци този път, че и предния. Сега само чакам всичко да мине нормално и ще подхващам молитвите за близнаци на трети опит  Mr. Green Косенце иска поне 4 деца, а 4та бременност като гледам предпенсионно трябва да карам. 

Янче, как е Симонката  Praynig

Кате, ще даваш сладкарски уроци ми се струва - страхотна торта си направила пак.

Тази сутрин Косе остави Емо сам да се облича и след като 20тина минути само мачкал блузката реши да му помогне. Малкия изпадна в истерия, че можел сам, ревна, разпищя се... Страхотия. След още 15тина минути в очакване да се облече решихме Косе все пак да му помогне, а дребния скочи да го гони, че можел сам и не искал да му се помага. Всичко сред сълзи и сополи. През цялото време реве и мачка дрехите и не прави и най- малкото усилие да се облече. Реших аз да помогна, но само докато види, че някой се отправя към него и започва да пищи като, че го колят. Търкаля се по земята и пищи... Опитах се да го гушна, а той ми удари една глава в корема, че ме поседи набързо в леглото. Тогава пуснах шамарената фаблика в действие, но и това не допринесе до някаква положителна реакция. Само се тръшкаше и пищеше, че можел сам. Беше минал повече от час в истерията му. Пратих Косе до магазина, а аз в това време се затворих в другата стая и го оставих сам. Предупредих го, че в стаята има комари, които като изляза и ще отидат да му нахапят дупето, ако не се облече по-скоро. След няколко минути дойде и взе да ме разпитва за комарите все едно нищо не е ставало. Дори ми разреши да го облека. Такъв бяс не го беше обземал от доста дълго време. В крайна сметка тръгнаха много късно за градина и Косе закъсня за работа... С тоя овчи инат почвам да се плаша, че все по-трудно ще се справям...

# 507
  • София
Хелоу!
И ние сме на английска вълна, даже вече малчо ми прави забележки за произношението Whistling Снощи ни пя една песен, ама се разбираха само две-три думи от нея; Явно и той, като майка си, няма да има добър слух за чужди езици. Sad

Роси, стискам палци всичко да е наред при теб! Hug И приятелят Ивчо да не боледува повече! Naughty

В залаганията съм за Деската Peace Нуни също ми беше фаворит, но пък тя нещо се дърпа Wink За потретващи - не знам, може би Катя. Между другото, страхотна торта! Невероятна майсторка си!

Плуването на Вальо още не е започнало - все още не са получили разрешително от ХЕИ за басейна #Cussing out Ако до края на седмицата не започнат, от другия месец ще го записвам на футбол.

Относно половете - вече е наясно, кой какво има и го е приел. Очаквам скоро да започне да пита, защо са такива нещата, а нас нещо хич не ни бива в обясненията. ooooh! Миналата седмица, обаче, ме разпитва за бебетата - от къде се купуват, колко струват, защо не могат да си играят с коли... ей такива неща го интересуват. Накрая каза, че иска да му родя едно феноменално бебе (като от филмчето Феноменалните) и да правело то страшни бели Scream

Като сте заговорили за потретване и много момчета... В нашия квартал има едно семейство, не са цигани, прилично интелигентни хора, имат 8 момчета. Най-малкото е колкото нашите и останалите много се грижат за него, но иначе са големи калпазани. Жената каза, че след третото сами си се гледали Wink

И да ви се оплача - от групата на Вальо са напуснали единя комплект учителка и лелка. Сега за всичките деца се грижи само по 1 човек и не ги занимават с нищо, а гледат филмчета по цял ден Shocked

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:50 от Renkata

# 508
Раче, знам, знам - затова ти пожелавахме близнаци! Hug

Аз си мисля за това - как ще се справя човек, ако не разчита на солидна помощ от баби, детегледачки и пр. или не се посвети на децата, като приятелката на Татянка... Мои си мисли! Rolling Eyes

# 509
  • Русе
Мдааа, ако Диди не ни беше "изненадала", Преслав сигурно щеше да си остане сам. Twisted Evil Добре че, тя се пръкна дете-награда, че иначе ежедневно щеше да ми се натяква, че съм я оставила  Sad.
Раче, мисля си, че след "първото чудо", и ти заслужаваш дете-награда! Wink

jd, да ти пратя моя "муньо" да потренираш, а? Mr. Green Имаме в квартала 2 майки с по 3 момчета - нямало е проблем да се навият за 3-то (пак с мерак за момче), но казват, че ако 3-тото е било 1-во или 2-ро, са щели да си останат с 2. Laughing

Сега се чудя, как да го направя Преслав да е малко по- тарикат. newsm78 То е ясно, че все ще си проси наказания, за да забавлява останалите деца, но поне да го прави с финес... Ето, вчера са имали заместваща г-жа и пак е бил наказан - защото подскачал около нея, вместо да седи на едно място. Като го питах защо го е направил, каза, че обикалял г-жата, защото искал да я разгледа..., - и какво толкова имало за разглеждане? - ... ами, била хубава. Crazy. Ако й го беше казал, можеше и да си спести "последствията", но очевидно не е дозрял да зацепи тези неща, пък и идеята му явно е да прави "смешки" за останалите и да се изживява като "герой". Twisted Evil

Чудя им се и аз на запад, като ги натъркалят по 4-5 деца, ама то, ако са лишени от всякакъв друг стрес, живеят в изобилие и не им се налага да мислят как да свържат двата края, какъв им е проблема. Tired

Ренка, много неприятна ситуация, дано намерят хора! Praynig Изключително доволна съм, че нашите нямат телевизори в ДГ.

Общи условия

Активация на акаунт