Днес Иво каза, че понеже Митко е имал имен ден и затова всички са яли филии, намазани с масло
Ние с Младен решихме, че е хубаво, дето Митко е имал имен ден, щото иначе са щели да минат с по една суха филия без нищо
Освен това му беше първи ден на футбол и е страшно очарован.......
Напоследък Митко не говори за Ивчо
Само Мая, Теодора и Криста (с която се караха по едно време).На мен ми харесва идеята за повече деца в семейството, но само ако семейството може да си позволи майката да не работи по-дълъг период от време. Т. е. тя да си определи сама кога да се върне на работа, а не да го прави, притисната от обстоятелствата. И майка ми, и баща ми, са били по три деца. При баща ми дори е било по-весело, щото после има и още три доведени, та сега съм с 14 първи братовчеди и братовчедки и беше голям купон, като бяхме малки при бабите и дядовците.
С ината все по-лесно се оправям напоследък (пу-пу). Поддава на обяснения и уговорки. Занимаваме се у дома с книжките на "Моливко", защото в градината са с "Ръка за ръка" (не ги харесвам, ама госпожите са ги избрали). Като ги приключим, мисля да взема "Приказни пътечки". Само да види батко си да пише или чете нещо - сяда веднага и той. Разказва по картинка и имитира успешно доста животни. Иска като порастне да стане батко
, защото все пак не е важно да ги народим , а и да ги отгледаме и възпитаме. Каква е идеята да родя и да се гледат едно друго, но това си е мое мнение
. Трето при нас ще има само ако стане без да е планирано.
.
.

?
Каква точно е била целта на занятието - да покажат на родителите, че учителките могат да изрязват и лепят ли?!
Разбирам, че в момента им е много трудно, заради липсата на персонал и един човек не може да помага на 25 деца, но в такъв случай, по-добре да не се занимават с такива трудоемки неща. 
А бе неприятна ситуация.
и става леле-мале.
.
По-бес-нях. Ако се удрят, ритат, щипят или скубят косите, окей, ама плюене
Чудех се какво да правя и накрая се обадих на майката. Питах я дали Фиона е казала нещо, за да разбера дали Милена го е предизвикала, макар че това не оправдава плюенето
Тя не ми повярва, каза ми че не била отговорна, да съм говорила с възпитателките и да не съм драматизирала нещата (аха, мда, логично, хем да не драматизирам, хем да отида при възпитателките). Но най-много се ядосах когато ме посъветваше да не обърна голямо внимание на случилото се защото иначе, забележете, Милена щяла да разбере че с такова нещо може да привлича внимание и можело в бъдеще да си измисля разни работи само и само да привилича внимание