Какво може да е това !!!

• 1 059
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте момичета ! Имам много въпроси и не знам вече какво да правя и реших да ви пиша ако може някой да ми даде съвет. С приятея ми вече втори месец правим опити за бебе. Тоя месец обаче се разболях докторката каза че е цистит и че не е нищо сериозно. Пих 10 дена антибиотик но не се оправих. В петък ходих пак при нея и тя ми изписа нови лекарства и от вчера насам имам леко кървене. Не мисля че това е М. защото ако беше тя нямаше да беше така , а и моята е много редовна и ако е тя трябваше да е на 1-ви. От каде може да е това кървене??? Това е моят въпрос и не знам дали трябва да се притеснявам.

# 1
Кървенето менстуално ли е или е свързано с цистита - естествено е когато има цистит понякога да се почувава отделяне на капки кръв при уриниране и също да остава като капчица върху бельото. След 10 дни не ти ли минаха поне малко симптомите на цистита? Изследва ли стерилна урина за бактерии и по това изследване ли ти назначиха антибиотика?
Колко дни по-рано е това кървене ако смяташ, че е цикъл?

# 2
Да изследваха ме и така ми назначиха антибиотика нищо ми нямаше а сега се влошиха работите. Аз не смятам че това е цикъл но вече взех са се съмнявам щото е по силно кървенето не не е и като при цикъл

# 3
Е щом като трябва да ти дойде на 1-ви септември, три дни по-рано не е страшно. Явно заради лекарставата, а и може и поради други причини е подранил.

# 4
извинявам се,че съм толкова офф от въпроса ти..
просто ми е интересно това число в ника ти наборът ти ли е и не мислиш ли,че е твърде рано да бебеправиш с човек,с когото си от 4 месеца?
извинявам се пак,просто любопитството ми надделя. Peace
пожелавам ти успех!

# 5
Да така е и не мисля че има нещо много фрапиращо просто така сме си решили. Да наистина е нещо необичайно и много на моята възраст биха искали да си поживеят още но според мен не свършва живота след като родиш и след това пак си живееш даже още по хубав живот. Това е моето мнение

# 6
  • София
Веси,споделям напълно твоето мнение и ти пожелавам от сърце скоро да видиш двете чертички.  Flowers Four Leaf CloverHug
Ще бъдеш една красива млада Мама. Simple Smile

# 7
Благодаря ти Нинка страшно много за разбирането и благодаря за пожеланието Hug

# 8
Веси като ходиш на лекар , преди да ти предпише какви ли не лекарства, трябва да му кажеш че правиш опити за бебе.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт