Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 869
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Marisko, не се обвинявай, наистина белите стават за секунди. По-бързо да му минава на сладкото ни момче  Praynig Praynig Praynig
Господ да ги пази  Praynig Praynig Praynig

Аз не мога да се похваля с нищо Sad От няколко дни ми се появи И гадното повишено слюноотделяне, което имах и с Габриел и което е най-голямата гадост от всичко. Не намирам никакви препоръки за това в нета. Просто се моля всичко да свърши в 12г.с. и споменът ми да е от 12-та по лентичката, а не 12-та по видеозон  Praynig Praynig Praynig
taigi никаква я няма, дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

# 376
Марис, давай му повече течности , и го храни повечко сега , може доста да поотслабне милото....Прегръдки и за двамата, не се тормози, на всеки може да се случи, сега се гушкайте . Давай варени картофи, плодове и зеленчуци ( алкализираща храна), хляб, овесена кашичка (  бавни въглехидрати , да държат инсулина висок , да преодолее по- леко първите дни )  Hug

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 09:22 от Svetlili

# 377
Рукси, и тук да те поздравя за в4ерашния ти празник   bouquet Hug . Ти си наистина прекрасен 4овек и се радвам, 4е те познавам  Heart Eyes .

Мариско, нацелувай Ади и от мен. Горки4кото... знам колко ти е мъ4но, но ти нямаш никаква вина, затова не се измъ4вай излишно. Белите наистина стават бързо и нео4аквано. И аз съм се винила за някои неща, които съм мислила, 4е съм могла да предотвратя и знам колко ти е тежко в момента, но най-хубавото е, 4е съвсем скоро вси4ко ще мине и Ади дори няма да помни след време. Прегръщам те силно  Hug  Heart Eyes

Ани, и аз я 4аках 12та седмица, дойде и си замина, тази седмица влизам в 14-та и още ми е зле. Пия капките и имам моменти, в които съм добре, но има и дни, в които ми идва да си направя стаята в тоалетната. Оназа ве4ер излязохме с едни приятели на ресторант и едва издържах до колата, върнах си цялата поръ4ка. Добре, 4е винаги имам плик4ета под ръка. Гадост.

В4ера направих една крем карамелена торта с кроасани и в момента толкова силно се старая да оставя по едно пар4енце и за останалите, но мнооого трудно бе. Май ще правя още една по-късно  Blush .

# 378
  • Sofia
Оф, Дани, аз само я сънувам храната, на яве нищичко не мога да хапна. Е, вкарвам по някоя обикновена бисквита, солети и си варя зеленчуков бульон. Обче пък всяка нощ сънувам софри....все едни блок-маси и аз не мога да сваря да си взема от всичко. Това е всяка нощ  Shocked Embarassed
Днес пробвах да пия студено прясно мляко против киселини (май имам и тях, въпреки че не знам какво точно са) и взех таблетки за дъвкане НОАЦИД. Таблетките са мега гадни на вкус, но засега май има някакъв ефект  Praynig Praynig Praynig Чета и пробвам, тичам до  Sick и пак така...  Cry

# 379
Аник, смях на чужд гръб малко ми подейства твоят пост. Дано скоро да можеш да си хапнеш всичко, което сънуваш!  Hug

Момичета, благодаря ви за подкрепата! Hug  Hug  Hug  Просто пожелавам на никой да не му се случва това! Да са ни живи и здрави децата, че не знам! Днес пак ужас в боницата за смяна на превръзките. Нови мехури, пукаха ги, промивки, Ади се дра направо,,,абе не ми се говори направо

# 380
  • Plovdiv
Мариска, съжалявам много, мила. Малката, сладка шушка. Hug Не се обвинявайте излишно, белите винаги стават за секунди.
Една голяма прегръдка от нас.

Аз пък исках да поздравя Нинка - NinaKM Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и много усмивки! Знам, че не пишеш, но се надявам да четеш.  bouquet

# 381
Марис- прегръдки Hug  Бързо да се оправя Ади и да забрави преживяването.  Praynig

# 382

Добро утро мили момичета!
Лек работен на работещите и приятен ден на почиващите  Hug

# 383
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на прекрасната малка красавица Теа!
Да е жива, здрава, все така красива да расте! Много хубаво и весело детство и желая!

Пипи_лота Много да те радва красивата ти дъщеря! Да ти е мамина отмяна във всичко!
Честит Празник!

# 384
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЗТЪРСАЧЕТО НА ГРУПАТА!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ТЕА! ЩАСТЛИВА, ИГРИВА И ДОБРИЧКА!

Нинка, и на теб честит празник!   Hug

# 385
Честит Рожден Ден на Теа! Да расте здрава, усмихната и с много късмет!

# 386
  • Sofia
Честит рожден ден на най-малкото ни септемврийче - красавицата Теа. Да расте умна-разумна и щастлива   bouquet Heart Eyes

# 387
Хайде да ни е жива и здрава дребосъчката на групата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тейка - фейка  Laughing Да стане като мама - силна, умна и смела   bouquet

Мариско, как е Ади днес?  Светли, много ценен съвет, ще го запомня   bouquet

АниК, да вземем да се видим на по айрянче, та да ти дам едни твои работи, че май ще ти трябват по-натам  Wink

Къде изчезна Цецко  newsm78

# 388
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОНБОНЕСТОТО НИ ИЗТЪРСАЧЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИНКА!

Мариска как сте днес..  Hug

# 389
 newsm59 Честит празник на Нинка и Теа!

Ани и аз се позабавлявах искрено на сънищата ти, помня че нямах търпение да спре да ми прилошава  Heart Eyes

Марис ще трябва ли пак да му правят всички тези манипулации?

Общи условия

Активация на акаунт