Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 868
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София/Осло
Иви ,все искам да те питам...кърмите ли се още?

# 391

Марис ще трябва ли пак да му правят всички тези манипулации?
Оф, всеки ден, Иви! И днес беше ужасно, но по-добре от вчера. Притесняваме, че казва че го боли крака като го нося и са надолу,а  преди не беше така. Лекарката нищо не каза за това...

# 392
  • Sofia
Мариско, то си е рана, ще го боли всякак си.... Все пак всеки следващ ден трябва да е по-добре. Леле-леле, голяма беля....  Cry Не трябва ли и да се оставя "да диша", да не е все превързнао  newsm78 Оф, какво знам аз, ама тая 2-ра степен много сериозна ми прозвуча  Cry Нацелувай го от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
GALL-че, може пък рокли да ми трябват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще се видим, мила, само да започна да излизам  Praynig Praynig Praynig Засега успешно ходя до близкия хранителен магазин и изкачвам баира като парен локомотив  bowuu

# 393
# 394
  • Остров Приятелство
Maris Миличка, не е ли нормално да го болят когато го вдигнеш и носиш - все пак той повечко си полежава и като го вдигнеш кръвта се раздвижва образно казано и затова да го наболява.
Той като лежи, не се оросява, така както като е прав. Един вид да се затоплят от нахлулата кръв...като да се порежеш и като си сложиш пръста надолу боли повече...
...надявам се ме разбираш какво искам да кажа Confused

Прегръщам те силно, а неговите краченца целувам отново! Hug

# 395
Здравейте Момичета! Simple Smile

Благодаря за поздравите!!! Остарях си  Laughing

Чета да, от време на време.  Не се забравя току така толкова време писания, пък и сред вас намерих приятелки, които останаха такива със и без мои постове Simple Smile
Истината е, че от известно време (някъде около рождения ден на Вики) си мислех да се върна във форума, защото признавам си ми липсва Simple Smile

Мариска, мила, съжалявам за Ади... мъничката душичка ще се справи! Силно ви желая да е бързо!  Hug

Аничка, миличка, стискай зъби, да не хабим храната  Heart Eyes

Желая на всички ви хубав ден!

# 396
Е това , ако не е изненада - незнам #Crazy

Нинкеееее, обичам те душко и много , много ще се радвам, ако се включваш по-често от един път на 4 години  Mr. Green
Специално за теб е сутрешното кафенце

Страшно ме зарадва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марис, как сте? Нагушкай Ади Heart Eyes

# 397
  • Остров Приятелство
pipiole, aniK Аааа това NinaKM е онова повече от приятно момиче където беше на Р.Д., така ли?
....ако е тя - И аз, и аз много се радвам, че те виждам тук!
Виждала съм те два пъти, но....Мнооого ми харесваш! Hug Много си дива и това ужасно много ми допада! Laughing

Е, да бях казала първо Здравейте. Simple Smile
Maris Как мина днес? Praynig Hug

# 398
Е, да бях казала първо Здравейте. Simple Smile
Maris Как мина днес? Praynig Hug

ами да беше  Crossing Arms ама то сърце не трае да разбере  Joy Heart Eyes
Сънка, днес звучиш добре   bouquet често да си призная със свито сърце очаквам постовете ти  Confused

Ей, бременелките, аз винаги съм се чудела защо през първите три месеца наистина жените пуфтят като парни локомотиви и за нищо сили нямат, пък после изведнъж някак повече сила идва newsm78 СИгурно природата ни кара да сме внимателни и да не се изсилваме тъкмо в началото  Thinking

хубав ден от мен  Flutter

Иви, тъкмо Деси подхвана темата за кърменето. Искам да ти благодаря за съветите Simple Smile Руси продължава да се буди нощем, но пък за сметка на това откакто вкарах по-късно кашата, той е много по-спокоен вечер Simple Smile НО ще продължавам да те тормозя, да знаеш Simple Smile

# 399
  • Sofia
Еееее, Нинка, и мен ме изненада, чак се просълзих  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Поленце, много хубави кафета пускаш напоследък  Heart Eyes
GALL-че, едно пране да простра и после 5 мин дишам като парне локомотив (моя спортна милост  Embarassed) Лелеее, момичета, а как се бях засилила в началото - ще въртя колело, ще тренирам с малките гири.... Оф, чакам да ми мине. Каточели от ден на ден има някакво просветление  Praynig Praynig Praynig Поне започнах част от домакинските задължения да си изпълнявам.
Марис, как сте днес ?

# 400
Мерси Пипиоленце! И аз те обичам знаеш! Ще се появявам - липсвате ми Blush
Съни аз съм Simple Smile Полека, че има хора дето не ме познават  Grinning , да не вкарваме стрес Laughing
Аничкаааа любима  Heart Eyes как ще пропусна да проследя бременността ти от близо  Hug

Марис да се отчетеш жено?! Дано сте по-добре!  Praynig

# 401
Първо да честитя на всички който са имали рожден ден от 29.9 насам и да им пожелая много,здлаве ,щастие и късмет в живота. txtloves Two Hearts  bigdance2 newsm59  ura Tada  costumed034 newsm18 baloni baloni
Поликак сте? Как е Они?Поздави Мария ИВанова,дето има детенце на има няма две години и се казва Вики.Кажи й на Мими че са от мене Роси бившата й колежка тя ще се сети.
Съни радвам се че звучиш по добре.как си ? как е твойта приятелка, а Яни още ли не му работи детската градина?Кажи на Тайги да драсне някой ред че я мислиме всички.Дано всичко да е наред около тях.
Аник за Жк ходи при този който ще  те изражда.Независимо че повечето изследвания не са към Зк ти си ги искай.Той няма право да ти откаже да ти ги направи нали така.Колкото до това голямото дете и бебето ,като забременях с ДОбри веднага щом разбрах че съм  EFPведнага още на същата минута й казах а на таткото беше втори и тя много се радваше.Всеки път като я взимах от градина ми вдигаше тениската и ми целуваше корема и така разбра целия свят за бебо.КАто родих тя явно осещаше та не е спала в градината от вълнение щото като зараждах си мислих за нея и е казала на госпожите че явно баба като я вземе мама вече ще е родила и ще я заведе баба да ме види.Милата всеки ден идваше да ни види с Добри и искаше да се прибираме ,а като се прибрахме с него за секунда не се отделше от него.Започна още от първия ден да ми помага.Само казва че не може да му смени памперса че много й меришел.А колкото до дрешки за момиче имам цял куфар с роклички и розови дрешки ,мога да ти ги дам ако искаш
Марис как е Ади?Колкото до забавление когато сме с Рони в къщи играеме с един пясък дето не изсъхва ,играеме и от два дена с пластелин.Повечето пъти тя сама се заиграва.Има такова богато въображение че с две плюшени играчки може да играе цял ден.ГОвори им ,кара им се и други такива неща.Рисуваме танцуваме .Абе с една дума вдигаме къщата нагоре с краката.
Деуси,Евичка и нинка  Hug винаги ще се радваме когато се завръщате,но дане не  е само за толкова малко..
Сега  говорих  по скайпа с Нати Р майката на АЛекс и братчето му Илия и й разказах какво става тук и тя обеща да драсне някой ред тези дни.Те са добре и са при майка й във Враца.Тя като драсне ще каже
Олеле колко се разписах.ФЕрман.Бягам че ДОдо е гладен.Доскоро мацки

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 13:27 от mama rosi

# 402
  • Plovdiv
Нинка, привет. Hug Heart Eyes  bouquet Дочаках. Хехе.
Ани, днешното звучи май като начало на подобряване. fingerscrossed smile3505 Hug
Мариско, мисля ви. Де, да можехме да помогнем с нещо. Hug Само отдолу ли са засегнати стъпалцата?

# 403
Нинка, много ми е драга, душа  Hug

Ади е все така, денс махаха нова мъртва кожа на десния крак и сега много го боли дори и с превръзка. Сърцето ми се къса. Изгорялото е повече отгоре на крака, отколкото на стъпалото, което предполагам е по-добре. След всяко ходене в болницата се чувствам изцедена!Днес лекарят каза, че някъде ще трябват към 3 седмици, за да се оправи...

# 404
  • Остров Приятелство
Maris Миличка, миличка Hug Всичко ще се нареди. Колкото толкова, да се оправи е важно. Praynig
Някакви мазила не му ли слагат за облекчение или пък някакви хапчета не му ли изписаха - за болката?

Ооо момичета, благодаря, че ме виждате свежа...ама аз наистина се зарадвах предимно на NinaKM...да ме прощаваш, но издавам забулената ти същност - много си готина! Hug Ужасно ми е приятно да общувам с теб - зареждаш!!!  bouquet

Иначе за моята приятелка...не знам дали казах, но потвърдиха разпространението на рака, и в мозъка. Confused
А пък и друга лоша новина ме застигна...исках да я спестя, но и нея ще кажа - Моя приятелка ми се обади из онези лоши дни за да ми съобщи, че...е болна и тя от пустата болест  рак - махнали и вече едната гърда...
Казва, че е добре, изчистена е изцяло, направила е по препоръка химио от тези, които са за по напреднал стадии. При нея е бил хванат в началото...Мъка, ужасно мъка ми е, и сега вече съм психясала. За нея някак никога не съм очаквала, че можа да я сполети беда. Силна, борбена, умна, непрекъснато в движение и желание за живот. И знаете ли какво ми каза, когато аз се разплаках неистово по телефона вече и от тази втора новина/някак си преди това се сдържах малко или много/  - Съни мила няма да се мре! Имам още тооолкова много работа да свърша... Confused Heart Eyes Тя просто е прекрасна, чудесна и аз я обичам по онзи особен начин...
Тя е от тези, нали ги знаете, онези летни приятелства, които остават една дълбока следа в живота и може и един път в годината да се чувате, виждате и т.н., но някак си Ви стига, защото просто е  прекрасно.
Е, казах и това....

Лека нощ - аз отивам да си сипя едно, две...и да запаля цигара...

Общи условия

Активация на акаунт