Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Ух, Ани, няма ли подобрение? Аз не съм повръщала от няколко дни, но ужасно ми се гади, по цял ден.
Аз съм ужасно тъжна, детенцето на най-близката ми приятелка по4ина преди 3 дни. 5 годишно, ужасна трагедия. Много ми е гадно, а и не знам какво да направя, за да я успокоя малко... то едва ли може някой да я утеши, горки4ката.
Излизам малко да се разходя, по-късно трябва да отида и на работа за малко.
успешна седмица от мен и се извинявам за гадното ми настроение  Tired

# 421
Дани, незнам какво да кажа Cry Cry Cry По-лошо, по-тежко нещо не мога да си представя CryМного съжалявам Flowers Rose

# 422

Добро утро мили момчиета Hug
Черпя кафенце - и дано имаме само хубави събития в живота ни  Peace

Мариска как сте, пиши моля те  Heart Eyes
Тайги включвай се и ти, споделяй с нас как върви бременността Heart Eyes
Нинкаааа мерна се и пак дим да те няма  bouquet
Аник Искам всеки ден по едно изречение как си  Heart Eyes
Приятен ден, отивам да се трудя в този ужасен ден

# 423
  • Sofia
Полинка, сутрин съм тук - изпращам мъжете, измъчвам едно пакетче солети и се почва  Sick  Mr. Green Малко по-късно си лягам, да си доспя и да не усещам какво ми е. Снощи и през нощта беше ад  Crazy Днес ми се сменя лентичката, влизам в 12г.с.  Praynig Praynig Praynig Надеждата умира последна, чакам аз Подобрението  Praynig Praynig Praynig
Дани, аз в такива моменти нямам думи.... Cry Cry Cry Cry Cry
Деска (Госпожичка Клавел), ей, много ме зарадва - не ме е забравил  Hug И на него поздрави  Peace Те нямат ли второ детенце?
Мариска наистина много замлъкна  Crossing Arms

# 424
Добро утро!
Аник, хайде днес да се приключи с това  Sick  Hug
Дани, много, много съжалявам за детенцето! Тази мъка за мен е неописуема! Много сили на приятелката ти!  Hug

Момичета, ние изживяваме някаква ужасна поредица от гадости. С две думи - Ади имаше реакция от ваксината и имаше температура от сортана 39,2-39,7 и се изрина целият. Ужасно го сърбяха краката при раните и аз нощно време бях при него, за да го чеша, зашото ме беше страх да не си разкъса превръзките, толков силно се драпаше той. Малко му се възпали ранта на единия крак и започнахме антибиотик. Сега краката са по-добре, даже на левият крак махнха превръзката, но там беше съвсем малко изгарянето. Десният е още зле, не може да ходи много, много, ама се мъчи де. Но всяко ходене до болницата е някакъв ужас, защото ужасно го боли при смяната на превръзките. Слава Богу, че разрепиха на мъжа ми да пропусне един полет и е тук, че не бих могла да се справя сама с това!

Много ви прегръщам  Hug

# 425
  • Sofia
Оле, миличките  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ужас, по-гадно от това детенце да не ти е добре НЯМА. Аз си спомням как две нощи не спах като му забелихме пишлето, седях на дивана и го люшках да може той да поспи.... Много ви прегръщам  Hug Мариско, стискай зъби, маме  Hug От тук-нататък само подобрение  Praynig Praynig Praynig

# 426
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен в този дъждовен ден,
danisport Аз...не зная какво да кажа, не зная! Това е най-голямата мъка на света! Sad
Maris  Hug Бързо, бързо да се оправяте! Praynig
Много, ама много ужасно и страшно. Чудесно е, че не си сама!
aniK Миличка, толкова ли е зле положението?! Hug Щом и нощта е такава, направо... Confused Дано днес да е последния ден с такова неразположение и като с магическа пръчка всичко да е минало и заминало и от днес на сетне най-хубавата бременност да те очаква! Praynig
....знам какво ти е - аз до 10 дена преди да родя бях така - Не те обезкуражавам!

Малко да разведря атмосферата. Вижте едно малко и сладко момче, готово да бъде един истински БАТИ...ама де да беше и майка му готова да му даде... Mr. Green

Хайде чао, и с пожелание за усмихнат ден!  bouquet

# 427
Здравейте от една многоо рядко пишеща Embarassed

За съжаление ни беше хванала много черна серия, от която все още не сме изезнали, но все пак има надежда Praynig

С огромна радост забелязах, че си имаме две бремелинки Hug
Ани, Дани лека и прекрасна бременност ви желая  bouquet Hug
Дано мога да влизам по-често, за да ви се радвам Heart Eyes

# 428
Тонеска, за какъв ад говориш? как са децата? разкажи, ако искаш, може пък да помагаме с нещо ако се наложи  Confused

Мариско  Hug

АниК, важно е да не се обезводиш от това повръщане! Наливай се непрекъснато! Кога си на преглед?

Пипиоле, заради теб второ кафе ще пия  Hug

При нас всичко е нормално: Дарко буха като стар тютюнджия, опитвам се да опазя Руси...

# 429
  • Plovdiv
Ха, кого виждат очите ми. LaughingТонеска, привет, мила. Къде ходите, много дълго ви нямаше.  bouquet Дано всичко да е минало вече. Как са Гоги и Ивко?
И да изклюкаря - бременелките са... 1, 2 , 3, 4, преброих ги. Прибави и Меган и Тайги. Голяма веселба, пък как им се радваме. Laughing

ДаниHug, съжалявам. CryТова е нечовешко. Sad
Марис,   love001 за двама ви.
Съни, пет е добро число и все още не е късно да се увеличи кореместият ни отбор. Laughing Гледам, че и Яни е готов. Laughing Hug

Уф, че съм забравана. Аз всъщност се намъкнах да честитя.

ANGIE, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 430
  • София/Осло
Привет и от мен!

Дани, най-ужасяващата вест е това  Cry
Много сили на приятелката ти Praynig

Мариска, прегръщам ви с Ади, да свършват тия неприятности вече и да може пак да тичкат босите краченца по арабския горещ пясък.  Heart Eyes
Ани - дано скоро спре неприятното гадене и да изкараш една лека и прекрасна бременност  Hug . Ганчо са с 1 дете и май нямат намерение за второ, той Майк е вече на 11  newsm78 Той получи норвежко гражданство  и май нямат никакво намерение да се прибират освен лятото за по 1 месец.
Тонеска- драго ми е да те "видя". Пиши по често как сте ,що сте...ако може да помагаме с нещо , казвай  Hug
Съни -ти май само се оправдаваш, я виж колко помощници има покрай теб. Mr. Green
Гал- айде намалете цигарите де...измъчихте го това дете..поне спрете Стюардесата  Laughing

Анджи, Честит рожден ден. Пожелавам ти много късмет!

При нас -ежедневие -училище ,работа, разходки  Whistling

# 431
  • Sofia
Добро утро   bouquet На отчет съм, а Поли не е сервирала кафето (със солетки Wink )
Така-така, Sunny, всички мъже в семейството са готови  Peace Аз точно сега не съм добър агитатор, но ти си помисли  Grinning
GALL-юша, аз не повръщам толкова често - 3-4 пъти на ден. Наливам се с течности  Peace Най-голямата ми гадост е повишеното слюноотделяне, което имах и с Габриел (и само него помня от тогава). Това е един от редките симптоми на бременността, за който няма никакво решение. Изчетох де що имаше информация на всички знайни ми езици. Даже и тема пуснах, тц - плюеш и се молиш да ти мине. Свързано е с киселините и гаденето - порочен кръг са. Та в едни момент от цялото това нещо се стига до повръщане, което за момент облекчава  Sad Моля се скоро да спре, знам,ч е с него ще мине всичко  Praynig Praynig Praynig
pipiole, взех свещички  Embarassed Прежалих се  Mr. Green Успокояват малко Peace Само да не се пристрастя  Mr. Green
Деска, да не вземе и на вас много да ви хареса там   Stop
Toneska  Hug
Angie, БЪДИ ЩАСТЛИВА   bouquet
Maris, днес да сте по-добре от вчера и така всеки следващ ден Praynig Heart Eyes

# 432
Здравейте, момичета и много благодаря на всички за пожеланията!

Чета ви най-редовно, но все не смогвам да напиша нещо.

Първо искам да кажа, че много се радвам на всички бременни в отбора  Hug - имам 2 много близки приятелки, които също са бременни и това за мен са чудесни новини, които ме зареждат с енергия. АниК - едната ми приятелка е с 1 ден разлика в термина от теб и от вчера каза, че рязко се е почувствала добре - дано и ти така  Hug

Марис - дано по-бързо минава на Ади.  Praynig

При нас нищо кой знае колко ново - дребните са добре, с малко кашлица и сополи за цвят.

Хубав ден на всички!

# 433
Моите извинения Embarassed
Тайги, Меган и на вас искам да пожелая всичко да мине по вода и по едно здраво бебче да си гушкате Hug
Милички благодаря за посрещането Hug не ми се говори за преживяното, че отново го изживявам като си помисля.
С Ивко всичко е наред, ама Гоги с неговите проблеми не ни е оставил да си починем - постоянно се страхувам да не се усложни повече от това, което е в момента. За съжаление не можете да ни помогнете, но на мен ми стига желанието ви - много ми липсвахте, ама мисля оттук нататък да съм по-редовна, за да съм час с хубавите новини, а и дай Боже и аз да се хваля с такива Praynig

Обичам ви сладурки Heart Eyes

# 434
Мариска, много мъчно ми стана за Ади. Не мога да си представя какво ви е на всички  Confused За съжаление, когато нещо такова се случва, няма как да предвидим, за да го избегнем. Дано мине бързо всичко  Praynig Миличкият Ади.

Нинка, добре си се завърнала  Hug Радвам се много да те видя обратно в редиците  Grinning

Аничка, как е коремчето  Hug Как се чувства Габи?

Съни, ми хайде де, то детето ти подсказва, а ти се правиш, че не разбираш  Mr. Green

Поли, хубаво е, че пишеш по-често. Липсваше  Heart Eyes

Тонеска, добре дошла и на теб  Hug

Дани, съжалявам за детенцето... Просто не знам какво да напиша  Cry  Flowers Rose

При нас нищо ново няма засега.

Целувки и доскоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт