Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 860
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Привет

Да дам малко отчет - лежа, чета, гледам телевизия и шия гоблен  Shocked без майтап... дето се вика залудо работи, залудо не стой...  Mr. Green

# 436
  • София/Осло
Ee Тайги, разсипа ме  с тия гоблени...никога не си те представях в тази ти роля  Laughing

При нас е водопад от падащи есенни листа...невероятно красиво е особено като напече и слънцето.

# 437
ДЗАК smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534тук съм и ви чета редовно но при нас нищо ново.
Честито на всички койт оса имал иповоди на празнуване.
СЪни ей на Яни иска да е батко и съм сигурна ч естрашно ще го обича и глези бебо,както и ще ти е отмяна голяма ама ти нейсе.Всяка бременост е сама по себеси различна но ти си знаеш.Ако не искаш да родиш може да си осиновите.Не искам да се меся във отношенията ти със Светльо.Важното е ти да си щастлива както и хората около тебе от тов акоето си  решила относно друго дете.
марис  Hug
Мацки имам питанка :ТАЗИ година няма ли да правиме ОБЩ рожден ден на децата?ТАмън да се видиме че отдавна не см есе виждали поне 2 месеца аксо се не лъжа.Може и повече да е .Ако решите нещо ще помогна на драго сърце.
Доскоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 438
Гал- айде намалете цигарите де...измъчихте го това дете..поне спрете Стюардесата  Laughing

Joy hahaha намалихме му ги, даже мина на Шипка и пак кашля  Crossing Arms  Joy

Анджи, как съм те пропуснала  Embarassed Честит рожден ден и от мен, макар и на патерици   bouquet  bouquet  bouquet

Тайги, аз по това време миналата година се научих да плета  Joy случват се разни неща в главното мозъчно отделение по време на бременността, пу пу Wink

Дарко продължава да кашля, не разбирам нищо вече  Crossing Arms 4 дни пие Синекод и не може да се успокои тая кашлица  newsm78 Аз тоя сироп по принцип не го уважавам много, ама педито така рече и отсече  Rolling Eyes Да не говорим, че за пореден път ми изписа антибиотични капки за очи, които да слагам в носа (Максипол). Защо не продават антибиотични капки за нос  Outta Joint Има нещо гнило в Дания  Thinking

# 439
  • Sofia
Ех, аз как обичам да плета, няколко пъти вече се шегуваме с мъж ми да подхвана плетките отново. Като малка много плетях  Embarassed На колко бебета съм наплела какво ли не  ooooh! Обаче така съм намразила да нося плетени дрехи - с майка ми сме ги борили към 100тина блузи бяхме наплели с всякакви шарки и плетеници от списания. Преди 2-3 седмици си бях сварила кестени и докато ги чоплех да беля и ям, хич не се сетих да повръщам или плюя  Mr. Green така си помислих, че ми трябва пипкава работа.
taigi, пиши от време на време и си почивай  Hug Рали и татко и разбраха ли се за пола  Grinning
Габче също се опитва да покашля, но засега действам с домашни рецепти и Мукоплант. Тази сутрин обаче повърна - яде топченца с прясно мляко и после му дадох Витамин С и Мукопланта - надявам се, че е нещо от комбинацията  Praynig Дано не се разболява  Praynig Praynig Praynig Извини ми се, че оцапал пода  Hug
Аз съм си на същия хал. Вчера се записах на АГ по ЗК, пуснаха ми всички изследвания, малкото вече маха с ръчички и крачета. Чак сега осъзнах, че наистина го има, з'то някак си много бързо ми се случиха нещата. Снощи смуках някаква таблетка против повръщане Emil (свещичките Вомитусхил нещо не ми понесоха на червата, въпреки че ми облекчават  Sickто). Тази таблетка е вълшебна и дори вкусна, но за жалост може да се приема само 1 път на ден  Cry Имам и ужасни мускулни болки, особено нощем - сутрин от кръста надолу съм инвалид. Само да се почувствам по-добре, ще започна разни гимнастики, че не знам до 9-тия месец как ще ходя  Shocked
Предстои ми зимен пазар за Габче, но още не мога да излизам нормално. Все не мога да се пречупя да го пращам с анцузи на градина, а така му е най-удобно. Ходи на народни танци и се представя много добре  bowuu Да чукам на дърво, много са доволни всички от него - никой вече не се оплаква, че не се храни или облича сам. Е, в къщи аз го оправям, но важното е, че може и сам  Peace
Хайде, ама от мен днес  Embarassed

# 440
  • Остров Приятелство
Добра вечееер,
Моята Нори, вече се опитва ад става и да ходи....парализата е намаляла!!!
Ще я преборим пустата болест - знам си аз!
Боже бъди с Нея! Praynig Praynig Praynig

# 441
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ECI!

МОМИЧЕТА, ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ И БЕЗКРАЙНАТА ЛЮБОВ НА ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА!

Съни, Hug Laughing
Ани, като читател, т.е. погледнато отстрани, ми звучиш мааалко по- добре. Hug
Тайги, Роска, Галче,  hug
Марис, искренно се надявам, че вече сте по-добре. Heart Eyes

При нас нищо ново.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 08:54 от N i y a

# 442
ДЕСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, СИЛНА(че с тия мъже...), ВСЕ ТАКАВА УСМИХНАТА И ГОТИНА!

МНОГО ХУБАВ ДЕН!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 443
ЧРД на Деата и Еци! Желая ви да бъдете здрави, все така чаровни и много щастливи!

Съни-  Hug  Praynig

# 444
Деси, честит рожден ден   bouquet Heart Eyes Не спира да мечтаеш, да дерзаеш и да излъчваш добра енергия за хората, които те обичат  Hug

# 445
  • Пловдив
Деата, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

# 446
Деси, Еци - честит рожден ден!   bouquet Много усмивки и щастие ви желая!

# 447
Деси, Еци честит рожден ден!
Много здраве, щастие, късмет и прекрасни семейни мигове!

# 448
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден и от мен Дами!
Много здраве, късмет, любов и успех както личен така и професионален!

deata  Hug

Eci   Simple Smile

# 449
  • Sofia
Ей, прекрасна Десита, бъди много, много щастлива   bouquet Heart Eyes
Eci, всичко най-прекрасно и на теб желая  Hug

Niya, постепенно се подобрявам, от вчера не съм повръщала - държа го до гърлото  Mr. Green Днес даже ходихме до Jumbo, но аз щях да умра (там как мирише на китайска пластмаса, на всякакви "парфюми"  Sick). Мъж ми констатира, че не съм за сред хора, а мислехме, че излизането ще ми се отрази добре  Confused Все още няма храна, от която да ми е добре, но... ще се оправя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт