Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 857
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
ОООООООООООООООООООООо  имаме си две видни рожденички тука и аз да не знам Laughing
Деска ,Еци,да сте живи  здрави.Много пари да имате и когато станете баби на по 70 години да изглеждате така както сега.
Мараба.При нас нищо ново освен че растеме ,ядеме и започваме да имаме певчески данни нищо друго не ни се случва.Добри вместо да гука,така вие като че ли е куче което пее и това по цял ден.Като опера го докарва.Една баба-ромка го чу на улицата и каза че ще стане певец.Горкото му семейство  Cryще е все гладно. Grinning Joy hahaha,ама тати ще помага колко може.Ронката ходи на градина и аз следобяд я прибирам с мойта кола.Като започнах да карам а не да съм само куфар забелязах че по наще пътища има темерути всякакви.Да не говориме куките.За два дена две коли на куки ме засекоха,а едни джип който уж не ме видял замалко да мине през мене.Незнам вече в кое платно да карам.Направо ужас.А като съм пеша ми иде да съм с крила за да мога да летя .Ей на миналия петък един бакшиш дава на зад но не гледа никъде освен между краката си а аз с двете деца отзад тамън да се кача на тротоара и като ми закачи крака стиснах очи и на секундата качих децата на тротоара ,а за мене беше зелено а той беше в нарушение.Вероника се разпищя ,ДОбри се събуди и гледа ококорен ,а аз леко куцукайки стигнах до шофьора като му плеснах два цигански шамара и той тръгва да се разправя но изведнъж от другата страна Ронката като му се облещи ревяща на стъклото и му каза "Ей пущиняк ще ни бутнеш с мама и братчето ми,къде гледаш бе пущиняк"Аз само можех това да направя #Crazy,а шофьора след това 20 минути не може да тръгне а беше с клиент.После се хилих сама като кукувица на лъвов мост като ми отмина но в началоно не ми беше до смях.Така че и по небето да ходя и там ще има откачалки..Просто не ми се мисли за това.
Качих малко снимки в снимка бг,който и във ФЕйс бук могат да ги видите
http://www.snimka.bg/baby/dobri-i-roni.433345
Лека вечер

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:11 от mama rosi

# 451
Деси, честит рожден ден! Да си здрава, много щастлива и все така готина!  bouquet

Еци, честито и на теб! Здраве и много късмет   bouquet

# 452
Роси, много неприятна история с шофьора... Хич не гледат къде карат. За това, че Добри може да стане певец, не се коси. Може да е от известните и много пари да носи вкъщи Simple Smile

Съни, радвам се приятелката ти! Дано се пребори!  Praynig

Аничка, Тайги, по една снимка на коремчетата няма ли да видим  Hug Как се чувстват Габи и Рали като бъдещи батко и кака  Grinning Ани, дано скоро премине това неразположение и да изкараш спокойна бременност.

Мариска, как сте? Как е Ади? Много се надявам да сте по-добре вече  Praynig

Галче, очни капки не разбрах защо са ви изписани? Дарко по-добре ли е вече?

# 453
  • София/Осло
Куклички, благодаря на всички ви за милите думи!  Hug
Това е за вас приятелки!

Напослъдек ме е обхванала манията на бялото  Laughing

# 454

Добро утро на всички и спокойна семдица

# 455
  • Остров Приятелство
Добро да е и спокойно да е!
pipiole Hug

# 456
  • Пловдив
Лека седмица и от мен  Hug

# 457
Здравейте. Само минавам набързо да се отчета- с Иво започваме втора седмица висене вкъщи. Днес трябваше да го заведа на лекар, но по неин съвет го отложихме за утре, че днес е голяма лудница пред кабинета й.  На пръв поглед нищо чак толкова му няма на детето, но.....Продължава да кашля, въпреки, че хремата почти изчезна(по принцип тя е причинителя на кашлицата и като я овладея всичко се оправя), сливиците му са бая надути и с един налеп, който не иска да се махне. Странното е, че няма болка. Мажа го с грануфорин цяла седмица, но сливиците продължават да са надути. Май ще се наложи да прибегна към следващото лекарство( лекарката изписа и Биопарокс,  но аз реших да изчакам). Та така....

# 458
И от мен успешна седмица  bouquet

На всиките ни бремелинки - нека неразположенията отшумяват и слънчицето, което ни обещават да донесе само хубави емоции, на всички ни разбира се Wink
Мечо бързо оздравяване на адаша Hug

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:49 от tonesa

# 459
  • Sofia
И ние с Габи сме комплект днес - с еднакви симпотми сме  Mr. Green - повръщане и стомашни болки  Cry Той още в петък сутринта повърна, но после нищо му нямаше, освен че вечер хапваше по-малко. Снощи обаче повърна много Sad Днес цял ден се оплаква, че го боли коремче. С 300 мъки му дадох 1 таблетка но-шпа (педито каза, че може) и каточели се поуспокои. Мина на моето меню - препечена филия, варен картоф, солети. Надявам се да му мине бързо, че той като се мъчи, направо забравям на мен какво ми е  Sick Цял ден се гушкаме и галим коремчето му. Пък какви газове има...  Sick
Оф, аз нямам подобрение. Оказа се, че в седмиците вървя поне 1 назад от лентичката (по-късно зачеване), което отново ме отдалечи от чаканата 12, 14 или 16 г.с., когато се надявам да ми мине  Praynig

# 460
АниК, и при мен имаше разминаване в седмиците, в началото уж назад, после пък по размери напред  Rolling Eyes но повръщането отмина в средата на четвъртия месец. Оводнявай го Габчо доколкото можеш, той пък по никое време летни вируси кара  Confused

Мечи, Биопарокс лятото давах на Дари, той е с локален антибиотик, защото при нас щом сливиците са подути, започва и Т. Той сръвши работа, но сливиците продължиха да са подути доста дълго след това. На едната имаше някакво особено снежно бяло полипче, дето така и не разбрахме какво е, защото със сигурност не беше гной  Outta Joint

Пепче, капки за очи ни предписва педката винаги, когато сополите са жълто-зелени, защото в тях има малко АБ и така се опитваме уж да го спрем, да не отива инфекцията по-надолу. Общо взето тук в БГ масово ги предписват тези капки за нос (въпреки че в листовката изрично пише за очи и уши  Mr. Green), вместо едни стари, които се правят в аптеките с гентамицин в тях, защото вече много трудно се намират такива аптеки наоколо. Преди съм му слагала Тобрекс, сега пък Макситрол - все са за очи...съвсем не ги разбирам вече  Outta Joint Дарко се подобри, кашлицата понамаля, но ще видим докога. Аман от тези кашлици  Confused

Роси, много е пораснал малкият Добри, направо ми се струва, че лети времето  Simple Smile И ти си започнала да се възстановяваш  Simple Smile За трафика, аз отдавна съм като хамалка, редя попръжни всякакви, но ефект никакъв. Опитвам се да не съм прекалено вулгарна, че после трябва на Дарко обяснения да давам коя дума какво означава, защо така пък и на английски ако може да му ги преведа  Mr. Green

Аз напоследък съм изумена от поведението на Дарко. Как е започнал да ми отговаря, просто полудявам. Да не говорим, че е голям заплес. Сутрин, докато го вкарам в банята да мие зъбите, брада ми пониква  Laughing аз го викам, а той започва: Чакай да си обуя чехлите  Mr. Green....след пет минути вече е обул едната и търси другата, но пътьом се е заиграл с някоя количка. След още пет аз продължавам да го чакам, а той почти е забравил за това ooooh! ситуацията е подобна и с яденето, особено ако гледа нещо в този момент. Ноооо, като става въпрос за игри, не мога да го хвана с поглед, прехвърча около мен. Това дали е нормално, чак пък толкова да се разсейва...
Любимата му тема за разговор е, кой на кого е майка, баща, брат, кога ще остарея, сега дали съм млада и тн. Пита ме едно и също нещо повече от 100 пъти, въпреки че със сигурност знае отговора  Simple Smile общо взето ми изпитва нервите непрекъснато. В същото време Руси врещи с все сила и иска непрекъснато да се занимавам с него, да му пея, да му танцувам, пълна програма, въобще приключение  Crazy Мъжо и той иска внимание, абеее имам чувството, че има някакъв заговор тук около мен  Crossing Arms

# 461
мараба
Галче да те успокоя че и при мене е така,както пи тебе.ЕДн окъм едно .Държането на голямото като при тебе а малкото като твойто.Ронката питаше до скоро кой на кого е майка,сега го повтаря по сто пъти а сигурно ощу толков апит а"като бях малка коя е била мойта мама"-отговорът й "сега си ти а като бях бебе атит ли ми беше майка"Те това цял ден.Да не говорим ече ми отговаря и застава на буквата Ф и се надува и се плези и аз я догоня и един през устата.Така цяла седмица и за момент престана но сега пак почна.А Добри вика ,крещи нещо като оперно пеене го докарва,ако го гушна и го остава мрънкя но щом му дам играчка да се занимава спира.А като са в колата двата та няма нужда от радио,единия се хили с глас а Ронкат аму пепе и след малко е обратното.А най често се чува кискане пре целия път от двамата.Трая си за да не стресна някоя от бременелките ни Mr. Green
Аник,тайги,Меган,дето чакате второ,със сигурност няма да ви ескучно  от април натам.Все ще е весело и купон ,е може малко да ви се опънат нервите но бързо се свиква Mr. Green
ДАни не те написах  по горе щото ти си с опит вече  Heart Eyes
Лека нощ мацки

# 462
Здравейте момичета  Simple Smile

Дани, много съжалявам за детенце...  Flowers Rose
Ани, хайде стига вече с това състояние  Naughty стискам ти палци да идва радостта от бременността вече Hug Габче от къде го пипна това?! Бързо да му минава!  Hug
Поли, забягнах аз Blush ето ме тук съм  Hug
Иви, Госпожичке Клавел, Номадик    Hug 

Ние сме болни Sad пак... този път решихме "градинския сопол" да бъде изследван и познайте какъв е резултата - бактерии - Streptococcus pneumoniae + Haemophilus influenzae  #Crazy да се неначуди човек... а аз го оставих за няколко дни и хукнах в командировка. Сега ще си се гледкаме както можем, щото мама е шантава работничка и ден вкъщи ден на работа... аз не бих искала да съм си дете, сигурно съм ужасна майка...  smile3557

Мариска, как сте? Как е малкото мишле?

GALL78 антибиотичните капки за очи са превъзходни за нослетата - много пречистени и полезни. Сега секнаха сополите за 2-3 дни. С Олинта и Вибромицила преди това - нищо...

Лека нощ от нас и дано утрешния ден е по-добър за всички  Hug

# 463
Аник, ще си идваме в края на тази седмица, пиши ми на лични какво да ти донеса  Hug

# 464
Галл- и Ивайло се държи точно по същия начин, явно е от възрастта. При мен разликата е, че аз не го чакам по 5 минути, а като повторя 3 пъти и не е свършено, 4тото повтаряне е с няколко октави по-високо. Crazy
Днес ще го водя на лекар, да видим какво е положението. Чудя се дали Биопарокс-а ще махне кашлицата? Thinking
 NinaKM - кофти резултати, това са много упорити бактерии. Какво ви изписаха? Това за ужасната майка не го казваш сериозно, нали?   Hug  Работата е факт от живота, за да си добра майка не е нужно постоянно да си вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт