Деска ,Еци,да сте живи здрави.Много пари да имате и когато станете баби на по 70 години да изглеждате така както сега.
Мараба.При нас нищо ново освен че растеме ,ядеме и започваме да имаме певчески данни нищо друго не ни се случва.Добри вместо да гука,така вие като че ли е куче което пее и това по цял ден.Като опера го докарва.Една баба-ромка го чу на улицата и каза че ще стане певец.Горкото му семейство
ще е все гладно.
,ама тати ще помага колко може.Ронката ходи на градина и аз следобяд я прибирам с мойта кола.Като започнах да карам а не да съм само куфар забелязах че по наще пътища има темерути всякакви.Да не говориме куките.За два дена две коли на куки ме засекоха,а едни джип който уж не ме видял замалко да мине през мене.Незнам вече в кое платно да карам.Направо ужас.А като съм пеша ми иде да съм с крила за да мога да летя .Ей на миналия петък един бакшиш дава на зад но не гледа никъде освен между краката си а аз с двете деца отзад тамън да се кача на тротоара и като ми закачи крака стиснах очи и на секундата качих децата на тротоара ,а за мене беше зелено а той беше в нарушение.Вероника се разпищя ,ДОбри се събуди и гледа ококорен ,а аз леко куцукайки стигнах до шофьора като му плеснах два цигански шамара и той тръгва да се разправя но изведнъж от другата страна Ронката като му се облещи ревяща на стъклото и му каза "Ей пущиняк ще ни бутнеш с мама и братчето ми,къде гледаш бе пущиняк"Аз само можех това да направя
,а шофьора след това 20 минути не може да тръгне а беше с клиент.После се хилих сама като кукувица на лъвов мост като ми отмина но в началоно не ми беше до смях.Така че и по небето да ходя и там ще има откачалки..Просто не ми се мисли за това.Качих малко снимки в снимка бг,който и във ФЕйс бук могат да ги видите
http://www.snimka.bg/baby/dobri-i-roni.433345
Лека вечер

Как се чувстват Габи и Рали като бъдещи батко и кака

Днес цял ден се оплаква, че го боли коремче. С 300 мъки му дадох 1 таблетка но-шпа (педито каза, че може) и каточели се поуспокои. Мина на моето меню - препечена филия, варен картоф, солети. Надявам се да му мине бързо, че той като се мъчи, направо забравям на мен какво ми е
Цял ден се гушкаме и галим коремчето му. Пък какви газове има... 
ситуацията е подобна и с яденето, особено ако гледа нещо в този момент. Ноооо, като става въпрос за игри, не мога да го хвана с поглед, прехвърча около мен. Това дали е нормално, чак пък толкова да се разсейва...
Мъжо и той иска внимание, абеее имам чувството, че има някакъв заговор тук около мен

стискам ти палци да идва радостта от бременността вече
ето ме тук съм