Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 856
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета!

Мечи, Нинка, да се оправят момченцата!Още не е почнала зимата де!  Hug

Ади е доста по-добре. Разредихме ходенето за смяна на превръзките. Днес ще ходим и после като си дойде мъжо скед 2 дни. Сама няма как да го направя това упражнение. Вече е започнала да се образува нова кожа!!! Започна и да го сърби и десния крак, което би трябвало да е добър знак, но аз лежа до него по цели нощи и чешкам  #Crazy Той сега свикна, че заспива с мен и нощно време като се буди и ако ме няма веднага ме привиква и не знам как ще се отучваме после! след като никога не сме се приспивали...ама това да е проблема де. Като цяло всички се измъчихме, но така като не мислим (особенно баща му  Mr. Green)

# 466
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Лекичко минавам да честитя хубавите новини за бъдещи бебешки попълнения  Grinning
Нацелувайте наборите.
Попрочитам ви от време-навреме, да не си мислите, че пропускам  Grinning
 love001

# 467
  • Sofia
Мариско, радвам се на добрите новини от вас  Hug При нас няма отучване - от 1 година аз спя при Габриел  Crazy Опитахме се да го отучим лятаото, като го взехме от при баба му, а той 5 пъти повече се будеше, за да ме търси  Laughing
Svetlili, мила, благодаря ти за предложението  Hug Не съм срещала в сайтовете лек за най-големия ми проблем - слюноотделянето  Sad Хубаво е, че ще си дойдете  Hug
Мечи, Нинка, нацелувайте момчетата... Оф, нищо не разбирам от болести  Sad Това за "ужасната майка" не съм го прочела  Stop
Аз днес ходих на ранна фетална морфология. Водих и Габи с мен, з'то нямаше на кой да го оставя (и ние още се гледаме). Добре, че са тия ехографии, да съм сигурна, че нещо ми се случва. Заради тия неразположения не мога да се зарадвам. Малкият човек отговаря на 11г.с.+3дни. Няма притеснения за Даун, всичко е в норма, спеше доволно, та трябваше няколко пъти силно да го раздрусат, за да се протегне за измерването. Габче усилено помагаше на лекарката в раздрусването  Mr. Green Беше му много интересно, а тя му обясни всичко  Grinning За мое нещастие утре трябва да ида до МД за БХС, а се надявах днес да съм приключила с излизанията за 2 седмици напред. Ужас, много ми тежи излизането сред хора - ходя с една кухненска ролка под мишница заради плюенето  Embarassed
Пепе, ти беше питала Габи как приема бебето - ами нормално, говори за него, понякога иска да ми гали корема, уж внимава да не ме ритне без да иска, когато играе. Не му е първа грижа, но и не го приема негативано.

# 468
  • Остров Приятелство
Добра вечер лейдита, Simple Smile

Maris Това е повече от прекрасно!
NinkaKM Как се понасяш направо не знАм! Просто ужас! Да вземеш да се засрамиш, па да се напИеш от мъка, берем нещо ти светне в главЪта и станеш по-добрата мама. Mr. Green Hug
aniK Много хубави тръпки са това да си видиш бебче! Peace А за Габчо направо...
Тати не споделяш как се чувства?
Мечи Оххх милия Ивчо. И на него сигурна вече му става байгън като чуе, че пак у дома ще си седи. Tired
mama rosi и GALL78 Точно си мислех на моето майчмунче какво му е! Crazy  Все на опако ми говори, все троснато, че чак забележки ми прави... Rolling Eyes
Хайде пак новата песен на нов глас - то това период от възрастта Mr. Green

Моята Нори вчера зле, днес по-добре...Мъка, мъка Cry

Хайде сега да видите един ИстИнскИ кАратисТ и едно плувче Heart Eyes
http://ssunny.snimka.bg/other/kaloyann-sportist.408094.15534152.big

Лека и спокойна вечер на всички ви!  bouquet

# 469
Марис- радвам се, че Ади се оправя   Hug

АниК- дано скоро ти премине гаденето и плюенето Hug  Радвам се, че всичко е наред с малкия човек Grinning

Съни- така си е, първите дни му беше кеф да си стои вкъщи, да зяпа филмчета, да няма почти никакви задължения....Но от 3-4 дни само за градината говори ooooh!  А ще го държа вкъщи до края на седмицата за да се закрепи съвсем. Добре поне, че дават времето да се затопли малко, та поне навън да излизаме. Снимките са супер-активно спортува детето, браво.  Hug

jul - здрасти. Наминавай по-често Hug

# 470
Съни, голям ти е сладур Яни  Heart Eyes
Мариска, много хубави новини от вас  Hug
Момичета, студено ли е в България ? От три дни сънувам само кошмари, много ме е страх от летене със самолет, ама съм голяма бяла птица Laughing

# 471
Светли, да не си се запътила към БГ?

Съни, голям сладур е Яни! И какъв е сериозен само в каратистката си одежда  Heart Eyes

Нина, Мечи, да се оправят бързо децата. Моят юнак и той е болен и му забъркаха някакъв сироп в аптеката заради кашлицата. Тъкмо излязоха във ваканция за 2 седмици.

Джул, добре дошла. Много си оскъдна откъм думи  Grinning Разкажи как са децата Simple Smile

Ани, това да се чува - хубави новини около бебчето Simple Smile За слюноотделянето и плюенето, това да е кусура на бременността ти  Hug

Мариска, целувки за юначето ти  Heart Eyes

# 472
Добър вечер! (ама че съм вежлива  Mr. Green )

Пух, зинат ни предписаха. Ще го пием 7 или 10 дни, ще видим... гадно...  Crossing Arms

Аничкееееееее  Hug , как си спомням всички тези ходения по прегледи и през цялото време си мислех, че нещо не ми е наред, щото не се усещах кой знае колко по - различно от преди това, като изключим ужасното гадене и липсата на какъвто и да е апетит... за първи път се почуствах истински бременна и осъзнах присъствието на мъничето като усетих пеперудите в корема си  Heart Eyes никога няма да забравя как се почуствах! Grinning

Мариска, много се радвам за Ади!!!  Hug мисля, че щом сърби минава  Thinking

Съни, поздравления за Яни - чудесен е! А за другото си ме е срам, доста даже...

Svetlili - 4 полета изкарах в най-гадните дни от миналата седмица  ooooh! . Не се притеснявай! Не е особено приятно докато излиташ и кацаш - иначе нямаш грижи - отгоре слънце - отдолу облачета  Peace

Номадик, ти кога ще се появяваш насам?

Хайде стига от мен за днес.

Да са ни здрави дечицата момичета!

Лека и спокойна на всички  Heart Eyes

Полич, ще сготвиш ли по едно кафе за закуска - утре ще ставам рано  Heart Eyes

# 473
Не съм Поли, ама.....

За всички ранобудници  Grinning

# 474
  • Пловдив
И сега как ще заспя след това кафе?  Crazy

# 475
Нинка , облачетата около теб са по всяко време   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро и приятен ден

# 476
Добро утро!

Марис - явно се оправя Ади - дано по-скоро да мине!   bouquet

Ани - много по-свежо звучиш, дано си и поне малко по-добре  Hug Пожелавам добри резултати от БХСто! А с Габче как ще спите в последствие - заедно и с бебока ли? Терминът ти съвпада с този на моята бременна приятелка и също на една съфорумка от на Марти отбора  Simple Smile

Нинка - и аз съм от отбора на лошите, май  Sad

Съни - голям спортист отглеждаш  Hug Дано приятелката ти се подобри  Praynig

При нас новото е, че след едномесечен престой вкъщи, Ивана тръгна вчера на градина. Дано този път не се разболее на втория ден  Praynig В тази връзка ми препоръчаха сироп от черен бъз за кашлица и много добре и се отрази - спря още на следващия ден, ако не сте пробвали, може да опитате. Друго ново е, че Ивана ще е шаферка и сега тече трескава подготовка  Crazy - купих рокля, обувки, украса за коса, гривна, чорапогащник  Grinning, сега остава да измисля палтенце, ама нещо не ми се харчи за ново, защото си имаме, но пък това дето се връзва е чисто бяло, а роклята е екрю - да ми има човек проблемите  Embarassed Мартин расте, но още говори на китайски - да знаете какво е "Манее" -  Joy
- превод - "Марте". Ще трябва да измисля как ще празнуваме рождения му ден, но Ива държи да е на клуб, така че явно нямам избор  Wink

Лек и успешен ден!

# 477
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен...ама дали вече не е ден Laughing

Благодаря много момичета! Ако знаете пък и колко е смешен в енузиазираността си - равен няма. Mr. Green
Аз му казвам, той ми отговаря
- Каза ли довиждане на учителя?
- Ееей бе мамо, не си умна да знаеш Shocked - казва се "Ус сенсей" Laughing
Сега всеки поздрав е "Ус", пътя до стаята, тоалетната, банята и т.н. е придружена с каратистки движения, и ако сгреши, което е винаги, се тръгва от начало....е няма 5 минути...ами има няма около половин час е движението от зададената посока, до желаната... Crazy
Вече няма "Лека нощ Франклин", няма "Лека нощ голям лъв"...сега е "Лека нощ лъв каратист" hahaha Joy
То малко залата е  Sick....ама им поправят залата и сега е малко мъка - не че Яни е от дълго време там - вчера беше за втори път. Дано да му харесва все така. Praynig

Хееей днес получих писмо от едни хора с които се запознахме на почивката в Гърция. Не бях и очаквала, че сме ги очаровали, че ни помнят и сие, но....ето, че даже много ни харесват. Ние много си ги харесахме, ама ми беше неудобно аз да съм настъпателната, че те едни такива начетени, имащи, можещи и си казвах "Амиии нас ли, те са от друга мая."
...Стана ми едно приятно, ама много.

Е, това от мен! Хубав ден на всички с много, амма много усмихнати мигове!

# 478
  • Пловдив
Сега май имам време по-честичко да наминавам (откакто съм на работа)  Laughing. Не се шегувам - Любина се оказа едно много обсебващо дете. И до вц не мога да ида, без да блъска по вратата, да пищи неистово мамаааааааааааа......... Момичетата, които чакате бебета- внимавайте какво си пожелавате  Mr. Green Мъж ми вика - нали искаше гушливо, ей ти го  Laughing В тоя ред на мисли - достъпът да всякакъв вид соц. контакти беше прерязан от дребното, но сега изплувам от светлата страна на луната  Laughing
Чета-доста болни дечица, че и за дълго време. Миналата година, Теодор като тръгна на ДГ, беше ужас някакъв.... Болен през седмица за по 2-3-4 седмици, че и дребното прихващаше. Тази есен почнах да давам и аз клеева тинктура и на двамата (и аз пия  Grinning)- ами не са се разоблявали досега  newsm78  Praynig Praynig Praynig
Хубав ден на всички ви, тук е прекрасен слънчев, шарен, есенен ден  Grinning
s_sunny, ти си с лъв-каратист, аз пък с лъв-футболист  hahaha Разгрява вкъщи сутрин преди градината, че тренировките са им преди обед.

# 479
Галче положението при нас е абсолютно същото - Гоги отговаря, понякога видимо се заяжда с мен, за разсеяност няма да споменавам, яденето е мисия невъзможна, ако го накарам да ляга да спи се започва едно влачене по земята и преструвки. Малкото се е научило да вика до небесата, особено обидчив е когато му взема дистанционното, на което все му гризе копчетата започва рев все едно го коля,имам чувството че това дете е вечно недоволно ooooh!
А за полипчето на сливиците - Гоги при последното боледуване имаше и док каза, че не е страшно и само ще си падне - е така и стана.
Мариска радвам се че при вас нещата се оправят Hug
Съни много ти е сладко момчето Grinning
Джул много съм слушала за тая клеева тинктура и накрая и аз ще взема да давам наред, че ми омръзна постоянно някой да е болен.
В тази връзка сутринта Гоги се събуди с хрема и болки в гърлото - пак сме на АБ и до утре чакам включване и от малкото. Направо полудявам покрай двамата - незнам при вас как е ама ние всеки месец сме болни не пропускаме - май повредата е някъде в нашия телевизор Tired все си мисля, че аз не мога да си гледам добре децата и затова се разболяват, а и след като това обвинение беше ми хвърлено и лично от свеки в очите си мисля, че може би наистина е така. Цитирам: "Къде ги водите по паркове тия деца та да ги разболявате" Shocked ами къде да ги заведа...

Общи условия

Активация на акаунт