Пускай я покрай ушите си. Ти достатъчно се мъчиш с толкова боледуване 
И Габи често си е в къщи - почти през 2-3 седмици. На първия сопол го спирам веднага от градина, за да не задълбочи. Аз също се замислям за тази клеева тинктура. Тя силен имуностимулатор май. Аз давам на Габи Есберитокс и той се научи да хапва мед (вече си близка по 1 лъжичка). Трябва нещо да ги закрепи мишоците

angiе, ако пишат в майската отчетна тема, ще ги знам по никове
Моят термин малко плаващ стана, но аз няма да си сменям лентичката s_sunny, да нацелуваш каратиста
Габи ще ходи на таекуондо (не знам дали не се пише с тирета), но от догодина. Уговорили сме всичко с треньора. Не искам да се учи да се бие, а на дисциплина 
jul, много свежо звучиш
Хайде да оздравяват болничките
И Габи ще си го държа в къщи до края на седмицата - не е летен вирус, нито е повръщал повече, нито се е оплаквал от коремче, но се храни малко, акото му е доста меко и газовете са зловонни
Дано не е нещо сДнес го водих с мен в МД да дам кръв за БХС. Оф, голямо размотаване в тези първи месеци 
Нашето момче също хич не чува с ушичките и мноооого бавно върши всичко, но на мен ми се струва нормално. Много се активира като спомена дядо Коледа и големия червен камион (този камион е 100лв., все се надявам до Коледа да си измисли друга играчка
Аз наистина имам подобрение
Може би се стегнах, з'то Габи е с мен. Храната ми е същата, всеки опит да ям нещо различно от препечен хляб и картофи завършва с
, но все пак поразредих посещенията. Със стомашните неразположения и киселините май свикнах - стискам зъби и не се оплаквам. Дала съм си още седмица-2 да ми мине напълно
Излизам с 1 пакет солети, бутилка газирана вода и кухненска ролка
Но наистина, това да е... всичко друго да е наред
Аз пък все не знам как да ги обличам тези двамата и все си мисля, че предизвиквам болестите
спирам до тук, бъдещите мами много много да не четат
Трябва да изпълним уговорката.
Надявам се скоро - налегнало ме е едно минорно настроение.. 
Много ме е страх от такива, особено като знам момчетата колко са загубени и как се провокират взаимно

Аз си мисля, че КАТО ми мине сегашното ми състояние, нищо не може да ме уплаши