Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 854
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
toneska, направо се облещих на думите на свекърва ти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пускай я покрай ушите си. Ти достатъчно се мъчиш с толкова боледуване  Sad
И Габи често си е в къщи - почти през 2-3 седмици. На първия сопол го спирам веднага от градина, за да не задълбочи. Аз също се замислям за тази клеева тинктура. Тя силен имуностимулатор май. Аз давам на Габи Есберитокс и той се научи да хапва мед (вече си близка по 1 лъжичка). Трябва нещо да ги закрепи мишоците  Peace
angiе, ако пишат в майската отчетна тема, ще ги знам по никове  Peace Моят термин малко плаващ стана, но аз няма да си сменям лентичката
s_sunny, да нацелуваш каратиста  Heart Eyes Габи ще ходи на таекуондо (не знам дали не се пише с тирета), но от догодина. Уговорили сме всичко с треньора. Не искам да се учи да се бие, а на дисциплина  Peace
jul, много свежо звучиш  Hug
Хайде да оздравяват болничките  Praynig И Габи ще си го държа в къщи до края на седмицата - не е летен вирус, нито е повръщал повече, нито се е оплаквал от коремче, но се храни малко, акото му е доста меко и газовете са зловонни  Confused Държа го на диетични храни и пие сокче  Peace Дано не е нещо сДнес го водих с мен в МД да дам кръв за БХС. Оф, голямо размотаване в тези първи месеци  ooooh!
Нашето момче също хич не чува с ушичките и мноооого бавно върши всичко, но на мен ми се струва нормално. Много се активира като спомена дядо Коледа и големия червен камион (този камион е 100лв., все се надявам до Коледа да си измисли друга играчка  Praynig Mr. Green).

Аз наистина имам подобрение  Praynig Може би се стегнах, з'то Габи е с мен. Храната ми е същата, всеки опит да ям нещо различно от препечен хляб и картофи завършва с  Sick, но все пак поразредих посещенията. Със стомашните неразположения и киселините май свикнах - стискам зъби и не се оплаквам. Дала съм си още седмица-2 да ми мине напълно  Praynig Praynig Praynig Излизам с 1 пакет солети, бутилка газирана вода и кухненска ролка  Mr. Green Мечи, да ти кажа от предишната бременност, само слюноотделянето помня като най-гадно. То е свързано с киселини и гадене, просто е един абсолютен отврат  #Cussing out Но наистина, това да е... всичко друго да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 481
  • Sofia
Едно дзак от мен пак... С Рали си стоим в къщи, тя вече оздравя. Майка ми идва да помага, по цял ден са навън, по-точно на люлките... Научи се вече сама да се люля и не слиза.

# 482
Тонеска, не знам дали има майка, която да не си задава твоите въпроси  Wink Аз пък все не знам как да ги обличам тези двамата и все си мисля, че предизвиквам болестите  Rolling Eyes каквото и да е, ще го израстат  Simple Smile
За екшъна вкъщи те разбирам. Русландо също се е научил да нарежда някакви "думи" на висок глас и мрънка постоянно, а Дарко винаги влиза в тон с него  ooooh! даже се е научил да имитира плач и като не му обърна дълго време внимание и той се мята и като завие, ми иде да се гръмна. Оттам и Руси надава вой  Crazy спирам до тук, бъдещите мами много много да не четат  Mr. Green

Мариско, отмина Ада, сега се поуспокой малко  Hug През какво ли още няма да минем  ooooh!

АниК, аз защо ви смятах с Тайги за април, пък то май месец се падало. Това, ако не е късмет, да се паднете и във втора обща отчетна тема  Laughing Изследванията са доста в началото наистина, но е по-добре да се направят. Тоя БХС за мен е някакъв кошмар, не искам да си спомням  Confused

Джул, звучиш много по-мотивирана и уверена, само така  Wink Каква е организацията у вас - всички ли са по ясли и градини?

# 483
  • Plovdiv
Привет и от мен. Simple Smile
Светлили, времето в момента е много променливо. Преди десетина дни ходехме още по къс ръкав, после изведнъж намъкнахме зимните дрешки, щото завиха едни ветрове и дъждове и температурите паднаха с 10-тина градуса, а от завчера се очертава прекрасна златна есен и пак се разсъблякохме.
Съни, много сладък Яни. Пожелавам ви успех и упоритост. Митко ходи две години и нещо на айкидо, като започна от съвсем съзнателна възраст - първи клас и сам пожела. Средата на трети клас като го налегна мързела и го подгониха игрите, се отказа. Абе, има тук едни другарчета, дето му развалят дисциплината, ама не ми се говори. Та, така приключи, същото се повтори с плуването - една година. И понеже в къщи сме се разбрали да не настояваме за подобни неща към децата /горчив опит на мъжо/, отстъпихме. Много говорихме, но...  ooooh!
Джулlove001 Трябва да изпълним уговорката. Grinning Надявам се скоро - налегнало ме е едно минорно настроение.. Mr. Green
Тонеска, няма лоша майка, всяка майка е добра за децата си. Защо и се връзваш, те така си говорят по принцип. Майки, свекърви, все тая. Хич не ги и чувам. Laughing
angie, после искаме снимки на красавицата. Heart Eyes
Галче, в такива моменти, мъжът ми казва- искаш ли да си направим трето? За тона няма нужда да ви обяснявам. Grinning Моите двамата ми взимат ума, буквално. А, като започнат да се бият и карат, настава такъв вой, че ни чуват сигурно на първия етаж. Embarassed

За имуностимулаторите - не давам нищо, само на витамини сме. Лазар има хрема и кашля от две седмици. Ходил е три-четири дни на градина. Там отново имат болно от варицела дете. Май стана вече повече от половин година я влачат. Та, може и нас да ни огрее. Laughing

# 484

Добро утро ...малко остана до събота  Mr. Green

# 485
Пипиоле, а как сте, как сте  Grinning Много лаконично  Wink

Нийка, аз си мислех, че при голямата разлика между децата е по-спокойно положението  ooooh! Какви са тези другарчета  Naughty Много ме е страх от такива, особено като знам момчетата колко са загубени и как се провокират взаимно  Confused Сигурно пада голямо говорене с Митето.

Аз днес толкова много искам да се замъкна към южния парк на разходка, дано ме огрее  Wink

# 486
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен,

...за някои съботата започва от днес - Заминаваме с Калоян на Сандански Whistling

По въпроса за спорта - Аз също мислех, че е рано, но Калоян сам прояви желание, и то датира не от скоро. Нарочно го оставихме да ни минава покрай ушите, докато съвсем на полудя от желание...така прочетох в една книга, че се прави. Crazy
Записахме го на бойното изкуство също с цел дисциплина, макар и аз малко да съм против. Все си мисля, че хората трениращи такива спортове...да ме прощават  Embarassed ама ми се струват куковци.  Grinning Все си казвам обаче, че ще е за малко, колкото да придобие дисциплина, упоритост, точност и уважението към ближния/там ги учат и на това/....и не на последно място да може да реагира, да се ориентира и респективно пази.
За плуването съм напълно "За". То развива какво ли не, и най-вече каленост.
Иначе треньорката по плуване ми каза "Ехеее колко спортове ще смени до 11 клас, идея си нямаш."
Дано да му върви и хареса.

Ми хайде да ходя да стягам багаж, а?! Mr. Green

Много хубави слънчеви дни желая на всички Ви!

П.С. И аааа ако някой има желание да се включи към емоцията маратон - ето http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=9251

# 487
  • Sofia
GALL-юша, taigi е през април, аз съм през май (4ти май) Wink Малко се разминахме  Mr. Green Аз съм си наумила живот и здраве да не давам зор и да си чакам да родя до последно. Ще видим накрая как ще съм де  Mr. Green
Хич нищо не може да ме уплаши за 2-те деца  Stop Аз си мисля, че КАТО ми мине сегашното ми състояние, нищо не може да ме уплаши  Mr. Green Ох, само да сме здрави, другото не е страшно.
Аз като малка бях голяма активистка - нямаше спорт или кръжок, на който да не ходех  Grinning Това не е лошо, нека пробват децата Peace
taigi, да бяхме по-близо, майка ти да извежда и Габриел. Той лекичко полудява в къщи, а аз само гледам как по-бързо да се прибера
Maris-ка, май ти ме беше питала как ще спим, като се роди ТО - ами Габи с баща си в неговата стая, пък аз с бебето в спалнята. Да не си пречим на съня  Mr. Green ПОне такива са ми намеренията.
Днес ще го водя все пак при личната, че снощи пак се оплака от коремче и аз цяла нощ развивах филми - да не е някоя бактерия и т.н. (ох, много гледам д-р Хаус  ooooh!)

# 488
  • Пловдив
s_sunny, прекрасно- слънчева есен в Сандански  Heart Eyes Къде ще сте там?
N i y a, чакам, чакам  Laughing
GALL78, Тео е на ДГ. Любина я гледа баба й през деня (така ще е живот и здраве и тя докато тръгне на градина). Малко сложничко става сутрин - едното в градина, другото караме при баба, после пак поетапно си ги прибираме, ама няма как.
tonesa, я не се връзвай на свекито. То сега, в това хубаво време, ако ги затвориш вкъщи, за зимата незнам. Пробвай Клеевата тинктура (на малкото трудно я пробутвам, не я иска и замазвам със сок Mr. Green) - не знам дали е защото Тео вече е втора група или от нея - но тази есен да чукам на дърво и двамата са здрави  Praynig
Тази сутрин Тео тръгна на градина бос - без чорапи. Всеки път почва да се мота, да си играе...и ни скъсва нервичките сутрин. А нали се сещате, че освен двамата с баща им, трябва и два броя дЯца да приготвим. Днес му казах, че в часа за тръгване с каквото е облечен, с това тръгва. И тръгна без чорапи. Е, сложих ги в раницата и ги обу в градината. Много беше изненадан, че всъщност говоря сериозно. Обещах му утре, ако не е готов в часа за тръгване, да го водя по пижама направо при директорката, на нея да обясни защо е в този вид и да му се смея всички. Ха да видим утре как ще е положението.
aniK, не се вкарвай във филми. Нали знаеш, че "боли ме коремче" е най-честото оплакване на децата когато: не им е комфортно, не и м се прави нещо, ходи им се до тоалетна... Тео го казва във всички от изброените случаи. Не пречи да го види лекар, все пак.

# 489
Добро утро, мили дами!

Кой беше с минорното настроение и аз да се включа! Есен си е и тук все пак!

Пипиолка, мерси з акафенцето. Имам нужда след среднощните чесания  hahaha
Съни, приятно изкарване на Сандански. Яни си ни е юнак  Hug Ади на тенис ще го записваме и плуване, но всичко го мислим от догодина. Сега ските само сме подкарали  Mr. Green
jul, много се радвам да те видя!  А между другото е много важно да им покажеш, че мислиш това, което говориш, защото при третата празна залаха, те вече са наясно...малки умници  Laughing
Деска, нищо не казваш за рождения ден - подаръци, торти, разходки по крайбрежието  Joy
Пепе, как е Тео в училището. Носи ли happy face Simple Smile
Аник, гледай да го докараш на 3ти май! Една съседка ми разправяше, че голямото момче е харесвало малкото до момента, в който второто не е пролазило и съответно стигало играчките му!  Joy

А относно децата, аз да ви кажа, че след тази случка вече не желая второ. Никога не съм била по-сигурна. Може и да ми мине след някоя годинка, ама за сега е така.
Казах ли ви, че ще се записвам на курс по рисуване  Whistling

# 490
  • Остров Приятелство
Maris
Цитат
Яни си ни е юнак...

Това как да го разбирам Скъпа ми Maris....че с такава умопобъркана хаховица кат' майка си е юнак ли Mr. Green hahaha Joy

# 491
Ани няма страшно с две деца, просто трябва да се въоръжиш с много търпение, нерви от стомана и ще стане работата.
Да си кажа честно колкото и да ми е трудно с двамата в момента като си помисля какви трепети имате, с какво желание и радост си чакате бебчетата и на мен ми се приисква още едно Embarassed
Аз как хубавко си пиша ама каква камара дрехи за гладене ме чака, а и вечеря трябва да стягам, че мъжо се прибира тая вечер от странство и ще се посрещаме с всички екстри Wink

Целувки от нас (малко сополиви, ама да не си връзваме кусури Wink Laughing

# 492
Тонеска имаш време да гладиш  Laughing
докато ви четях снощи, такива мили спомени нахлуха в главата ми, но се постарах бързо да прогоня мислите за трета бременност
привет на всички  Heart Eyes

# 493
Тонеска, ами то е нормално да се разболяват децата. Да не ги гледаме в изолатори. Не и обръщай внимание на свекърва ти. Дано Гогата бързо да се оправи  Praynig

Марис, носи Тео табелки с лидер, усмихнати човечета и какво ли не  Grinning Скоро получихме писмо за Коледното тържество. Нашето момче е избрано да бъде цар, че и някакви реплики има. Трябва да му занесем царския костюм в училището до 1ви декември. Дано да го облече изобщо, защото вече каза, че не иска да е цар, а иска да е Тео.  Mr. Green Вие как сте? Не си ни казала, че се записваш на курс по рисуване Simple Smile Айде, че и картини ще искаме  Grinning

Нинче,аз си бях в БГ-то в края на Август. Даже се донесохме с Теодор до Сф и се видяхме с Аничка и Габче пъво, а после пих с още една приятелка кафенце  Grinning Догодина пак. Сега вече започва много студено да става в БГ.

Съни, приятно изкарване в Сандански.

Заминавам да спя, че едва гледам, а утре пак трябва по-рано да ида да работя  Tired

# 494
  • София/Осло
Я какво сладко лафче се е заформило тук тези дни Mr. Green
АниК- звучиш мнооого по добре , че и пишеш повече. Да се оправяте с Габче  Hug
Съни - приятно изкарване   bouquet
Мариска- кво крайбрежие бре душа....то нас тук тъмницата ни превзе. Но си е романтично де. Цялата къща е в свещници  Laughing
тонеска- аман от вашите болести...Сестра ми знам ,че дава на Янчето постоянно разни имуностимуланти защото доскоро и  тя бе постоянно болна. Пчелни млечица ,клеева тинктура ,разни сиропи..ама действат явно  Hug

Момичета, моля ви ако имате възможност пуснете смс или по сметката парички на това момче. Не са много парите ,които му трябват на Алекс ,но има 2 седмици само.
http://www.alex-bg.com/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438876.0
 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 12:26 от Госпожичка Клавел

Общи условия

Активация на акаунт