Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 847
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Kлавел, представям си при вас колко е дълъг денят, щом при нас се стъмва вече в четири .....Тук я няма традицията със свещите, но пък имат от едни лампи, които ги облъчват против " сезонна депресия". Все пак най-сигурно си залагат на пиенето.. Laughing
И Лилия от днес ми е на антибиотик, то добре че й изписаха, хич не ми се щеше да пътува с температура. Като се върнем ще я водя за план-лечение за астма Sad Дето се казва, не може всичко да е наред. Влажният климат си казва думата.....мен пък ставите ми се схващат, сутрин ако не си отделя един час за раздвижване,  ходя като болна цял ден  ooooh!
Гледам 20 градуса ще бъде тези дни в България, ще се разсъблечем.. Joy Joy

# 496
Здравейте момичета  Hug
Вчера успях малко да ви почета, а днес ще драсна някой ред Simple Smile
Тонеска наистина не я слушай свекито ти - парка си е най-добре и според мен. А ядете ли пресни плодове? На мен ми прави впечатление, че те за нас са от голямо значение, дали давам други добавки няма кой знае какъв ефект. Инак наистина е въпрос и на израстване на децата, като се сетя за Калина и Петър на вашата възраст  #Crazy  
Инак и двамата ги водим на Айкидо. Малкия от тази година, но вече знае някакви техники да премята и в къщи стават едни спаринги с каката Laughing
Като ви четя се успокоявам, че не само аз си спя с Петър. И колкото и да се опитвам да го отуча - примерно заспива при мен и го пренасям на неговото легло, през нощта се буди и ме търси. Бебешка им работа, а се обиждат като им кажеш че са бебета.
Аник, Тайги, Дани, Меган дано минават неразположенията бързо и всичко да е наред с изследвания  Praynig
Съни, прочетох за приятелката ти и много съжалявам - разбирам те напълно и им съчувствам, защото и с моята майка се борим вече 3-та година с такова заболяване и не искам и да си и помисля че няма надежда. Praynig
Ама как описваш каратистчето - представям си каква скица е Simple Smile
Марис, дано са ви поминали крачетата вече - цункай го по крачетата и от нас .

Много хубав и слънчев уикенд ви желая!

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 15:41 от evica

# 497

Хайде, къде сте всички?

# 498

Добро утрооооооо

Хайде момичета да попишете малко, да кажете как са коремчетата, кой къде е ходил през уикенда?
Аз два дни не се показах от нас и ми беше чудесно, почивах си активно пред телевизора. От миналата седмица си смених работното време, че хич не успявах да прибера Вероника на време и сега ходя от 8 до 17 на работа. Заради, което ставам в 6 и не ми е никак леко, но пък вечер е приятно.

Хайде успешна седмица от мен   bouquet

# 499
  • Sofia
Аууу, Поли, 8ч. е супер рано  Shocked, но пък 17 си е добре, въпреки че задръстванията "изяждат" поне 1 час  #Cussing out
Днес изпратих Габи на градина, че подивя 1 седмица в къщи. Все още се оплаква понякога, че го боли корема, а резултатът от ХЕИ ще е готов чак в сряда. Дано няма нищо  Praynig Сутрин покашля по малко, но пък нищо друго. Аз при този му корем с друго освен чай не го лекувам  Confused
За себе си ОЩЕ не мога да се похваля с "чудото" - вчера ми беше трети ден от 2 месеца насам без да  Sick Обаче пък предните 2 бяха ад.... Някакво на приливи и отливи е. Чинно си чакам да ми мине  Praynig Тази седмица отново имам ходене на сто места за събиране на резултати от изследвания - дано поне са добри  Praynig

# 500
Добро утро и приятна седмица !
Честит имен ден на всички Димитровчета днес   bouquet
Св. Димитър носил зимата според поверието Simple Smile
В неделя бяхме на барбекю на вилата на Панчарево и беше много хубаво на на вън на въздух, че като си помисля че идва времето когато ще трябва все повече да сме затворени в къщи newsm78
Усмихната седмица на всички !

# 501
 Добро, утро милички!
 Обаждам се да ви видя как  сте!
 Първо, всички болнички да оздравяват бързо. Особено за Адко ми е драго да чуя , че е по-добре душичката.
  Ани и Мила се оплаква често от коремче и аз съм се размислила да я водя на лекар newsm78
 Съни, приятно изкарване в Сандански. Много го обичам този град, наполовина съм от там Heart Eyes
 Светли, щом ще си идвате, много ще се радвам на една женска среща. Hug Какво ще кажете дами?
 Много се радвам ва всички кримки дет са се вяснали отново и редовно. Момичета Hug
 Хубав ден дами, сега излизам после ще ви кажа нещо хубаво за мойто гардже! Hug

# 502
Добро утро!   bouquet

Аз да кажа, че Ади вчера кара колело и беше толкова щастлив! Вчера беше последното ходене при лекарят, но трябва да правя превръзки вкъщи, което не знам как ще стане, защото Ади въобще не дава да му пипнеш крака.
Мъжо пак замина и до края на седмицата пак ще се забавляваме сами, а се надявам другата седмица да се класираме и за градината. Те само ми се обаждат да питат как е и кога ще се върне, какъв е този зор не знам  Laughing

Пипиолка, на мен винаги ми е допадало по-ранно ходене на работа и по-ранно свършване. Най ми беше хубаво да си пия кафето докато никой няма  Joy
Аник, всичко ще е наред с резултатите!  Hug Габчо да не се притеснява, че ще става батко и затова да го е стегнал стомаха  Joy
Ради, хайде хвали си гарджето  Hug
Евица, радвам се, че се завръщаш  Hug
За клеевата тимктура и аз съм чела разни неща и съм взела сега и на Ади да давам. да видим. Иначе му давах известно време концентрат от Ехинацея

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДИМИТРОВЧЕТА!

# 503
 Върнах се нещо много бързо Mr. Green
 Сега да кажа за Мила. Вчера бяхме на "Кой е по-по-най"/телевизионно предаване за деца по БИ ТИ ВИ/ и Мила и племенника Васко ги избраха да участват в шоуто, а Мила взе че стана и Мис По-по-най. Можете да ни гледате чак на 28 ноември, аз ще ви подсетя де Wink

# 504
еееее Браво Ради на вас и най-вече на Мила   bouquet
То си е голяма радост това Simple Smile

# 505
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички именници, да им е живо и здраво името!      bouquet

Ради- браво на Мила  Hug  Като наближи датата за гледане да ни подсетиш Grinning

# 506
  • Sofia
Ей, как забравих да поздравя имениците  ooooh! Да са живи и здрави, да им е славно името   bouquet
Ради, браво на нашето момиче!!! Heart Eyes На всяка цена да ни подсетиш да гледаме  Peace За коремчето, ще докладвам резултати в сряда... Много се надявам да няма нищо, но внимавам с храната. В градината какво яде, идея си нямам  Confused
Мариска, чудесни новини при вас  Hug Ще видиш зор с превръзките, но трябва да се справиш - ти с толкова неща се справи  Peace
Evica, радвам се, че се "обади". Дано си по-редовна вече  Hug
Ако направите женска среща, няма да се присъедния  Cry За моя птиализъм не съм намерила лек все още, освен да си стоя в къщи  Cry

# 507
Честито на всички именници!
Със здраве да си носят името!

Една почерпка и от мен, че днес и нашият тати е именник

Браво на Мила Hug Ради това е страхотно - непременно да ни подсетиш да гледаме.

# 508
Здрасти, мацки  Hug

Ей, Ради, прекрасна новина  Laughing Ще я гледам аз Мила  Heart Eyes

Вчера пропуснах имениците, а те са много  Embarassed Нека днес на патерици да си кажа: да са живи, здрави и все с добро да ги споменават  Simple Smile

АниК, ти за какво го изследваш Габчо? Аз му пуснах ако за дезинтерия и глисти сега преди градината, пък и за мое спокойствие, че и моят Дарко все коремът го боли  ooooh! Ти нещо друго ли пускаш за изследване? За другите изследвания стискам палци за сряда, много са досадни  Confused

Светли, яхяй самолета и не бери грижа. Децата тук ще се оправят даже по-бързо, въпреки че и тук стана влажно вече.

# 509
  • Sofia
GALLче, ами не знам за какво го изследват  newsm78 Утре ще ти кажа, като взема изследванията  Peace Аз само казах на педито  "да не са някакви бактерии" и тя вика - носи в ХЕИ, ако има нещо, ще покаже  Crossing Arms Абе аз все още съм голям лаик, но се уча  Peace

Днес влизам да ви кажа, че 2 дни не съм  Sick и каточели съм по-добре. Храната ми е същата, слюноотделянето на моменти понамалява, но все пак не ми се гади, пооправих си вида, позачистих си къщата...абе има проблясък  Praynig Praynig Praynig Чак не смея да се похваля  Confused

Сега се опитвам да обясня в другата отчетна, че е рано да купуват разни неща и то пък напълно безполезни (като термометър-биберон например) и все се сещам най-вече за Деси (deata или госпожичката с дълго име  Mr. Green) как упорито ни набиваше в главите някои неща, но аз "тц" - имам още напълно неразопаковани безполезни предмети в къщи (нагревател за шише с мляко напр.   Crazy). Ей, колко спокойни и разумни звучаха мамите с второ дете едно време Деси, Ради, Рукси, Лулуто, Дани, Niya ... Hug Heart Eyes (пропускам някой, ама като не пишат вече, ще се забравим  Cry)

Общи условия

Активация на акаунт