Козметичен салом в София????

• 3 380
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, знаете ли някой добър козметичен салон в София за кола маска и маникюр и педикюр.
За сега съм се насочила към Престиж на ул. Хан Аспарух, но мацките там нещо ме ядосаха с8 надменност си държание. Искам да се поддържа добра хигиена и да е на сносни цени все пак Wink

# 1
  • София
До 22ДКЦ в близост до х-л "Плиска".
Лесно ще се ориентираш.Салона се намира точно ,където се пресичат Николай Коперник и Галилео Галилей(нова и висока сграда сграда).Непосредствено до нея строят МОЛ,няма начин да се объркаш.
Входа за козметичния салон е от страната на ул.Г.Галилей

П.П. Друг салон  от който съм изключително доволна е Спа-Студио Сабина.Намира се на ул.Стара планина в близост до Операта на Дондуков.
Само не разбрах,какво имаш в предвид от "сносни цени".Там за терапия на лице,почистване,масажи и т.н.Близо час и половина момичето се занимава само с моето лице беше 30лв.
За там обаче трябва поне 2  седмици по-рано да се обадиш и да си запишеш час

# 2
Мерси много за инфото Simple Smile)).
А как се каза салона и можеш ли да ми препоръчачаш някоя добра козметичка там.

# 3
  • София
Мерси много за инфото Simple Smile)).
А как се каза салона и можеш ли да ми препоръчачаш някоя добра козметичка там.
Не знам името на момичето,ама е само тя козметичка.Имат една фризьорка,маникюристка и козметичката.
Да ти кажа "везните" ми клонят към Спа-Сабина Wink
ето заповядай

http://www.spastudiosabina.com/

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 19:08 от Madam Stasita

# 4
Madam Stasita, много ти благодаря за изчерпателната информация.
Точно тези цени намирам за "сносни" Wink. Разгледах сайта и съм очарована. Мисля утре да им звънна и да си запиша час.

# 5
  • София
Madam Stasita, много ти благодаря за изчерпателната информация.
Точно тези цени намирам за "сносни" Wink. Разгледах сайта и съм очарована. Мисля утре да им звънна и да си запиша час.
и друга положителна оценка за "Сабина"е,че не пускат вакуум.А на пароозонатора изцяло ти почиства лицето.
Преди време бях попаднала на една козметичка,която ми пусна вакуум даже на челото.Ефекта беше плачевен.Ходих цяла седмица с синьо чело Sad

# 6
  • гр.София
 Simple Smile Здравей, аз ти препоръчвам Шармант - невероятен салон, обслужване, ходя от няколко години в него за различни процедури, разгледай сайта който ти изпращам но най добре се обади или иди на място  Simple Smile
http://www.charmant.bg/charmant/

# 7
Браво, супер тема. Peace

# 8
Здравейте,моля за помощ .......интересувам се от спа или козметичен салон с турска баня в софия.Ако има отзиви от някой доволен,моля да ми препоръчате...Благодаря

# 9
Здравейте, знаете ли някой добър козметичен салон в София за кола маска и маникюр и педикюр.
За сега съм се насочила към Престиж на ул. Хан Аспарух, но мацките там нещо ме ядосаха с8 надменност си държание. Искам да се поддържа добра хигиена и да е на сносни цени все пак Wink
Ауу, само в Престиж не ходи ooooh! там направих грешката да отида веднъж за маникюр  - е тая маникюристка там не можа дори ноктите да ми оформи в свястна форма за френски маникюр! Да не говорим, че ми направи криви  белите линии на самия френски маникюр, направи ми някаква кошмарна рисунка и въобще излязох супер ядосана от този салон. Определено и през ум не ми е минавало да стъпвам пак там Naughty

# 10
Zdraveite otnovo,iskam da Blagodarq specialno na "Emel" za dobrata preporaca koqto mi napravi za spa centara sas turska banq.Vazpolzvahme se ot neq zaedno s o6te dve priqtelki predi 3 dni -be6e naistina strahotno,az sled procedurata za tqlo si napravih i po4istvane na liceto s kozmetika ot mnogo visok klas.Spa centara e hubav i ima dostata4no mqsto za pose6tenie s priqteli,4isto e,personala e izklu4elno profesionalno podgotven za tova koeto se predlaga tam.Prepora4vam vi da go posetite i uverite sami v tova koeto az izpitah,6te otida otnovo nepremenno kogato moga....

# 11
  • София
Simple Smile Здравей, аз ти препоръчвам Шармант - невероятен салон, обслужване, ходя от няколко години в него за различни процедури, разгледай сайта който ти изпращам но най добре се обади или иди на място  Simple Smile
http://www.charmant.bg/charmant/

Е аз точно от Шармант не съм доволна Rolling Eyes
Там отидох само веднъж преди няколко години, беше едно девойче, което ми направи носа на нищо.
Стоя червен и ме боля 3 дена след процедурата, дори се уплаших да не е станала някаква инфекция.
Но това беше отдавна, сега може да са други козметичките и по-ок...

За Сабина, впрочем, в друга тема и по друг повод, се казаха хубави неща.

# 12
Ако все още мога да съм полезна, ще споделя мнение.Аз ходя в един салон близо до Мед.Академия и Военна болница. Фризьора се оказа много добър, там си правя педикюра(имам голям проблем с краката , а там правят медицински педикюр) и ходя там на козметика.Но почти винаги с предварително записан час.Салона се казва салон Тео. Успех

# 13
  • София
valeria,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт