Любима лична снимка! - 2 тема.

• 35 334
  • 441
  •   1
Отговори
# 105

о.Тасос

# 106
  • Стара Загора
Ekcnpec, невероятна атмосфера в Странджа !
Само да отбележа, че последната снимка със залеза и алените лъчи зад планината вече ни я показаха в предната тема  smile3534
Такава красота не се забравя  Crazy

Хера е написала, ама и аз да се оправдая... Grinning
Снимката ми е "лична", нали и така се казва темата... Пропуснал съм публикуването на Джейд...
С нея сме снимали на едно и също място, източно от с. Звездец в Странджа, а залезът и пурпурните лъчи се виждат зад хълма над самото село... На снимките обаче, почти нищо не се вижда от истинската красота... Да знаете на самото място какво беше... Приказка...! Няма как да се опише...
Джейд снима с Nikon D700, а аз с Canon 400D...
Само не знам дали тя е обработвала кадъра...
Моят е чист...
                      Джейд...                                                                  Аз...

# 107
# 108
  • На брега на реката
Ekcnpec, невероятна атмосфера в Странджа !
Само да отбележа, че последната снимка със залеза и алените лъчи зад планината вече ни я показаха в предната тема  smile3534
Такава красота не се забравя  Crazy

Хера е написала, ама и аз да се оправдая... Grinning
Снимката ми е "лична", нали и така се казва темата... Пропуснал съм публикуването на Джейд...
С нея сме снимали на едно и също място, източно от с. Звездец в Странджа, а залезът и пурпурните лъчи се виждат зад хълма над самото село... На снимките обаче, почти нищо не се вижда от истинската красота... Да знаете на самото място какво беше... Приказка...! Няма как да се опише...
Джейд снима с Nikon D700, а аз с Canon 400D...
Само не знам дали тя е обработвала кадъра...
Моят е чист...
                      Джейд...                                                                  Аз...

Crazy Олеееее, и двата са страхотни !
Вярно, че са различни  Blush
Невероятен миг красота сте откраднали! Рядкост е да се получи такъв кадър.  newsm09

# 109
Пак яз. Доспат:

Останах очарована от това място, ще пускам още по-натам.  Wink

# 110
# 111

Асеновградска крепост

# 112
Малка поправка - нарича се Асенова крепост. И точно тази запазената сграда е манастира към нея, а от крепостта има само руини, от които също се вижда на снимката.  Peace

# 113
...
 Асеновградска крепост

Чудеснна снимка, но позволи ми само една малка корекция да направя, казва се Асенова крепост, иначе крепостта е над Асеновград  Hug

Ред: Free Soul вече е обяснила, а също и това за църквата  Peace

# 114
  • Varna
Страхотни снимки сте публикували всички!!!   bouquet Така пътуването продължава...

# 115
# 116
Кремче Ванилия  и това ли е снимка от Англия? Никога не съм предполагала, че така неистово би ми се приискало да я посетя..Направо се влюбих в Англия от снимките ти.. Heart Eyes

# 117
Много ми домиля за родината! Ето една снимка от Еленския балкан:

# 118
Етъра

Градината на Соколския манастир

# 119
  • София
С bermudez май сме били в Етъра по едно и също време Laughing
Аз ще пусна снимка от Трявна http://prikachi.com/files/1065823e.jpg

Общи условия

Активация на акаунт