Ах, тези гадни черни точки ;(

• 48 897
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
  • In The Middle Of Nowhere
http://www.youtube.com/watch?v=m68olRPB-SE ето тук има клипче някакво, но има и други  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=7sT2nLRow00 - още едно
Аз също от доста време се каня за такъв инструмент, но бях позбравила, та сега се подсетих:)

Искам да ви попитам някой има ли опит с такова нещо:
http://www.ebay.co.uk/itm/Skin-Care-Blackhead-Removal-Silicone-B … 130#ht_1922wt_962?

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 00:47 от angeles

# 121
мм да ви кажа разраненото място е по-добре  newsm44 ползвах сребърна и хининова вода/попринцип си е купих за косата ама ми казаха,че става и за лице,незнам колко е вярно/ сега малко кърви като го почиствам със хининовата или сребърната вода но не както преди .. мисля да почна и мазане със крем Здраве като напълно остане без коричка,какво ще кажете?!  newsm78 newsm78 newsm78

# 122
Аз имам комедоночистачка. Доволна съм много и ведна се научих как да боравя с нея. Нищо сложно няма.

# 123
sladka hapka , angeles , благодаря ви Simple Smile
Разгледах клипчетата, ще гледам и още. Струва ми се по-щадящ метод от ръчното стискане, но пък си мисля, че не навсякъде ще излезат точките Rolling Eyes Например на носа само отстрани става с комедоночистача, за останалото май трябва ръчно да се стисне. Също така, ако не са много "напращяли" Crazy ми се струва, че ще излезат доста трудно с този инструмент. Въобще какви са предимствата на този инструмент в сравнение с ръчното стискане? Напълно ли може да го замести? Чудя се дали си струва да купувам такова нещо.

А как го дезинфекцирате? Киснете го в спирт ли? Или килслородна вода? Някъде бях чела, че спирта не дезинфекцирал, а запечатвал микробите, не знам до колко е вярно.

# 124
За дезинфекция на инструмента и обработеното място- кислородна вода 3 %.
Ако се прави след парна баня и след това се затварят порите, с течение на времето трябва да изчезнат. Мисля че изведнъж не може всички да се изчистят и порите да се свият.

# 125
Дезинфекцирам със спирт - преди и след употреба.
За щадящото - много по-щадяш метод е, упражнява се натиск на по-малка част от лицето, а и имаш "достъп" до терсене места като гънки по брадичката, отстрани на носа. За ушна мида да не говоря. Там какви неша се въдят  Mr. Green

Много успешно се махат комедони по цялото лице, не само отстрани на носа. На клиповете дават все едни узрели пъпки и комедони, дето изскачат, като натиснеш отгоре им. Но за малки черни точки почистването става, като минеш с примката на инструмента като пътечка - излизат по много наведнъж. Номерът е да се прави след баня, за да излизат лесно.

Но всеки си има предпочитания, на мен така ми е по-лесно. Но аз съм с дълъг маникюр и като натисна с пръсти, ноктите ми се забиват.

# 126
Ха-ха и аз гледах клипчета  Hug и сега направоо не ме държи да си е купя Grinning изглежда толкова лесно .. МЕРСИИИ  Heart Eyes

# 127
  • Стара Загора
Аз имам такъв инструмент и върши хубава работа. Не е само за черни точки, а и за пъпчици. В България не съм виждала да продават такива. На мен ми го донесоха от чужбина. Не знам дали си струва да се поръчва от сайт и да се плащат пари и за доставката. Трудно се махат черни точки по носа с него - отстрани няма проблем, но отгоре е трудничко.

# 128
Sisi, az go kupih ot magazina na Solingen v Bitovia, Stara Zagora

# 129
Ако се прави след парна баня и след това се затварят порите, с течение на времето трябва да изчезнат. Мисля че изведнъж не може всички да се изчистят и порите да се свият.

За щадящото - много по-щадяш метод е, упражнява се натиск на по-малка част от лицето, а и имаш "достъп" до терсене места като гънки по брадичката, отстрани на носа. За ушна мида да не говоря. Там какви неша се въдят  Mr. Green

Много успешно се махат комедони по цялото лице, не само отстрани на носа. На клиповете дават все едни узрели пъпки и комедони, дето изскачат, като натиснеш отгоре им. Но за малки черни точки почистването става, като минеш с примката на инструмента като пътечка - излизат по много наведнъж. Номерът е да се прави след баня, за да излизат лесно.

Но всеки си има предпочитания, на мен така ми е по-лесно. Но аз съм с дълъг маникюр и като натисна с пръсти, ноктите ми се забиват.

Много ви благодаря  bouquet  bouquet
Мисля да си купя такъв инструмент, щом казвате, че е ефективен Simple Smile Виждам, че се продават в магазини "Двата щъркела", но се колебая кой вид точно да взема Thinking
Бихте ли ме насочили кой от тези двата например би бил по-ефективен /ако изобщо има разлика/, защото виждам, че има комедоничистачи с различни форми, ето:

http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/pinseti-komedonoch … ela-primka-78-530

http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/pinseti-komedonoch … donochistach-5657

Вашите какви са? Simple Smile

# 130

ползвам тази примка.

# 131

Много ви благодаря  bouquet  bouquet
Мисля да си купя такъв инструмент, щом казвате, че е ефективен Simple Smile Виждам, че се продават в магазини "Двата щъркела", но се колебая кой вид точно да взема Thinking
Бихте ли ме насочили кой от тези двата например би бил по-ефективен /ако изобщо има разлика/, защото виждам, че има комедоничистачи с различни форми, ето:

http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/pinseti-komedonoch … ela-primka-78-530

http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/pinseti-komedonoch … donochistach-5657

Вашите какви са? Simple Smile

Здравей, аз си купих две комедоночистачки, че нещо май не уцелих при първата. Та едната я взех от щъркелите, ето тази: http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/pinseti-komedonoch … nochistach-78-030, да кажа за нея че не мие е толкова полезна, защото има по-малък отвор. После си взех от аптеката една на Солинген за 3,90 лв. и тя е с по-тънка примка и с нея има повече ефект като си минавам комедоните. Прилича горе долу на примката на sladka hapka.

# 132
Аз съм много доволна от продуктите на AVEN.Медицинска козметика е Simple SmileАз дори си бях взела само тоник.Иначе ползвам и продуктите на VISHY ,но на Aven  са по-добри Simple Smile

# 133
Здравейте!И аз имам проблем с черните точки по носа и вече използвах няколко продукта,но резултата е все един и същ.Може ли някой да ми каже дали продават още лентичките на Нивеа по аптеките или са спряни от производство?Благодаря предварително Simple Smile

# 134
Здарвей. В поста си пишеш, че си пробвала всевъзможни домашни маски и не си доволна от резултата. Аз бях така, докато не ми казаха към нормалната маска за след баня да слагам и по малко джинджифил. Ефектът много ми харесва, защото влияе положително и на пъпките и на черните точки. Леко пари обаче или щипе, не мога да го определя точно, но има някакво подобно усещане. Маската е следната: една супена лъжичка хума(аз лично предпочитам бялата), половин чаена лъжичка джинджифил, 15-20 капки бадемово масло и вече по избор можеш да забъркаш маската с прясно мляко, сметана или вода. Ако се спреш на млякото или сметаната, маската ще има и избелващ ефект. Иначе, както едно от момичетата беше казало, от розовата вода също има много хубав ефект изобщо като цяло върху кожата.  Дано да ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт