108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 310
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви момичета  Hug

За срамотиите не ми остана време да си направя торта и не мога да ви почерпя виртуално, но да ви се похваля, че ме глезят с "палачинки кравички"  Laughing и ви черпя с тях  Grinning

# 106
Бубка ЧРД да си жива и здрава   bouquet

Клеър ЧРД и на теб . Що така няма торта ...или ще има по-късно ( да не празнувате пак с половинката на едно) . Към пожеланията да си жива и здрава и все такива красиви торти да твориш ти пожелавам и ти "едни гащи на простора да сложиш" скоро ( без значение розови или сини  Wink ) .
 Виртуално няма да те черпя с моя торта , че те са повечето с "китки" - далеч от твоя стил .

Аз ставам в 6.30ч , но съм и от тези които си лягат рано -10.30 ч  Grinning

# 107
Весел празник Клер   bouquet . Бъди здрава  Simple Smile

# 108
Весел празник Клер   bouquet . Бъди здрава  Simple Smile

Мерси Ники! Хайде зарадвай ме днес  Flutter Praynig !!!

Рая не ми остана време  Sad . Утре пристигат наш'те и на училище ходя  Crazy . Половинката тази година ми е юбиляр и може би ще му направим парти само за него и аз ще увисна...ще видим  Grinning . Относно гащите- 2 броя розови, благодаря  Flutter !

Стела, все забравям да ти отговоря. Това мляко съм го опитвала, не знаех, че го правят в Остин. Аз съм в Далас иначе, не ми е нмного близко ( виж на Бенс и е под носа ) , но специално млякото го има из магазините. Ние си квасим сами и става супер  Peace

# 109
Клеъретче, честито и от мен! Много щастие ти пожелавам, много здраве, късмет и "гащи", 2 броя розови Wink))))

# 110
Kлеър честит рожден ден!!!

Ники  успех Hug
Сега ти погледнах  лентичката ,бях с подобен термин(2 сеп.)  преди 9 години.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 23:30 от Pety

# 111

Стела, все забравям да ти отговоря. Това мляко съм го опитвала, не знаех, че го правят в Остин. Аз съм в Далас иначе, не ми е нмного близко ( виж на Бенс и е под носа ) , но специално млякото го има из магазините. Ние си квасим сами и става супер  Peace

видях аз снощи, че не ти, а бенс е в остин, ама не ми се редактираше вече Simple Smile

те и други продукти имат вегетариански, пише че зареждали хол фуудс, а си правят и някакви дни на вегетарианската кухня, та ми стана интересно.

# 112
ЧРД Клер! Много здраве и успех с ученето (и гащите)!  Laughing

# 113
  • USA
Честит Рожден Ден, Клер! Много здраве и да ти се сбъднат мечтите!   bouquet

# 114
Клеър,  честит ден и от мене!  Приятно посрещане на празника и на твоите хора.

# 115

Стела, все забравям да ти отговоря. Това мляко съм го опитвала, не знаех, че го правят в Остин. Аз съм в Далас иначе, не ми е нмного близко ( виж на Бенс и е под носа ) , но специално млякото го има из магазините. Ние си квасим сами и става супер  Peace

видях аз снощи, че не ти, а бенс е в остин, ама не ми се редактираше вече Simple Smile
.

това мляко е ужасно кисело, купувах за баща ми като беше тук, но даже на него не му хареса, а той яде вси4ко. Но може и да е до предпо4итания.

КЛЕР, 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Hug Много сбъднати ме4ти!!!

# 116
Момичета кокичета, привет и от мен... Hugи да се похваля-отличничка съм днес-взех кормуването и шофьорската книжка без грешка. Heart EyesДаже аз си се зачудих как и паралелното паркиране и другото ги направих от раз. newsm78Абе днес е късметлииски ден...Клер рожденничка.  bouquetОстава само бебка на Ники да се  появи... Sunglasses

# 117
Мики честита книжка.  bouquet

# 118
Ехееее какви хубави поводи днес...идално че ми е нещо не много розов деня  Crossing Arms

Клеър...ЧРД желая ти всичко най-хубаво и за каквото си мечтаеш да ти се сбъдне ,стархотни палачинки иъмммммм.

Мики...честито   bouquet ,пожелавам ти винаги безаварийно шофиране. Simple Smile

Бенс ...отвяхте ли се в Лондон най-накрая.Снимки после -нали знаеш!Дано сте ОК с джетлаг вече!

# 119
Бубка, Clairette, честити ви празници! Цялото щастие ви желая! Simple Smile

mickey_82, безаварийно!
Тези дни пак сме с една кола и толкова мили навъртам в закарване тоз на работа, онзи на училище, третия на детска градина, че ми писна не, ми...  #Cussing out

Тандури, честит празник на порасналото ти момиче! За тортата ще си спестя думите, защото са излишни.

Аз пак съм в дупка, затова няма да се оплаквам, мога да ви споделя какво ми каза вчера една от учителките ми - "Не знам защо, но българите, на които съм преподавала, са били най-добрите ми студенти". Може да е чиста случайност, но хубаво ми стана.   

Общи условия

Активация на акаунт