108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 664
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Boston, MA
Клеър, честит рожден ден! Усмивки и мноого подаръци и от мен едни гащи на простора скоро!

Мерси за всички пожелания, за бебе Бобко/Морко, и за рождения ми ден! Аз се чувствам прекрасно, даже може би прекалено амбициозно излизам по няколко часа на ден, посрещам гости непрекъснато  Laughing, къщата е с краката нагоре, но иначе сме добре. Трябва повече да поспивам, но бебето ме глези с (дотук) доста спане през нощта. Сутрин (към 3-4-5) ме буди за по-честичко кърмене, де.

Дани преди малко донесе бебето в другата стая.... не може за минута да се оставят без надзор.  Laughing Котката е супер, само гледа леко обидено (вие луди ли сте, един не ви ли стигаше?)...

Стискам палци на Ники силно!

# 121
Бубка, много свежо звучиш! Дай да видим Морко!

Искам публично да се оплача от шефа си, който от два дни се влачи в офиса болен, публично заяви, че имал вирус, киха, кашля, та и на Таймс Скуер се чува. Аз в петък излизам във ваканция с колелата в Мейн и Върмонт, а преди малко ме заболя гърлото.  #Cussing out Има ли начин да се спре настинка? Метода с вит. Ц не работи, не мога да легна да спя цял ден. Пия вода, чай, ефералган. Нещо друго?

# 122
Хиър мен това ме пресича веднага . Най-много 2-3 пия http://www.theraflu.com/content.shtml?daytimeSevereHotLiquid

# 123
Аз това - http://www.vicks.com/products/nyquil, съответно - http://www.vicks.com/products/dayquil
Съдържат Аcetaminophen и Dextromethorphan HBr също като TheraFlu-то. Аз лично пия само нощното, освен че спя чудесно, на сутринта съм почти нов човек. Две вечери ми трябват, на третата го пия заради хубавия сън. Вероятно ще помогне по-бързо, ако пиеш и през деня, както Рая е споделила. Аз тъкмо "обърнах" една "чашка", че сутринта се събудих с болки в гърлото и ушите. Лека нощ! Simple Smile

# 124
Хиър и аз това се опаках онзи ден. Дано го пресечеш и си изкараш весело ваканцията. Аман от несъобразителен народ.
Колежката ми е цялата в херпеси и дойде кихаща, кашляща, повръщаща и т.н. Идеше ми да и кажа, но не мога. Два пъти дойде доста близо до мен и просто и казах, че лепна ли стомашен вирус и в болница може да ида.
Разбирам, че парите са важен фактор, но вече трети ден тя продължава да се хвали, че прекарват с мъжа и по цяла нощ в Т.
Еее, не разбирам. Дори и шефа като я видя и даде благословията си да си иде и да не се безпокои.

Честито на новата шофьорка Мики. Безаварийно.

Хей Бубка голяма си свежарка  Hug. Разказвай в картинки. Радвам се, че всичко е наред и си пак сред нас.

Ники последен ден на линийката ти...

# 125
Ванхорн дай боже и не с теб да звучим така бодро като бубка.
Бубс...много ми е интересно да разкажеш по-подробно баткото как се държи ,по-лесно ли ти се стува сега от 1вия път - по ли не се впрягаш сега за всичко както казват?!

хиър стискам ти плаци да не те е прихванало от шефа....точно преди ваканция е ужасно.
Моя мъж съм го инструктирала много да се пази,че там където работи вижда поне по 30 човека на ден с вируси ,свинки грипове и подобни.Снощи го бях инструктирала че ако се върне от работа с температура или нещо автоматично да отива да спи в гостната .Дано и той да устиска преди нашата ваканция. Praynig

# 126
Мики, безаварийно

# 127
Чесито бебче на Бубка да ви е здраво и щастливо и много да ви радва малкото морковче, както и голямото Hug Peace
Виждам че чакаме още едно бебче, на Ники пожелавам леко и безпроблемно раждане и бързо възстановяване Hug
Хайде да се похваля и аз, с мъжа отидохме до Ниагарсия водопад за няколко дни беше много хубаво Peace
Обаче сега като се прибрахме мама гледа бебето и нещо не и е добре става и лошо и я блъскат горещи вълни, кръвното и върви нагоре-надолу, направо незнам какво да правя, незнам има ли някой тук с мед образование да попитам? ooooh!

# 128
Честит рожден ден на Ричард на Пети Simple Smile Да е здрав и усмихнат.

Хайде да видим дали ще успея да честитя рождения ден и на друг човек утре  Laughing

Клер, ям здравословно, по- малко, ма не ще бебка да излиза... с друго не можах да те зарадвам  Simple Smile

Хиър, не бих пила лекарства за пресичане. Стой далече от него, дезинфекционни салфетки постоянно, повече цитруси...

Отивам да кръстосвам парка.

# 129
Миме, можете ли да отидете на лекар? С кръвното шега не бива. Аз бих се обадила веднага на семейния лекар и бих поискала час за същия ден. Прегледът вероятно няма да струва повече от 200 долара, но може да си спестите сума проблеми и посещение на спешното.

Бубка, много добре звучиш, пу-пу, много да ви е весело с морковчетата.

Ники, почивай си! Съвсем на финалната пряка си, сега е моментът да се излежаваш за последно...  Laughing

# 130
Добро Утро момичета,

Ха, видях, кой е рожденика утре.

Едва чакам лонг уикенда....

# 131
Бубка, разсмя ме с описанието на котката  Laughing  Един от моите неизличими спомени е как моите опашати посрещнаха бебка.  Още веднъж, да ти е много здрав и все така грижовен към тебе Борис!

Ако е вирус, нищо не го "пресича."  Аз съм от тези, които хванаха бубата която вървеше в училището на детето,  и заминават на ваканция в събота... 

# 132
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на Ричард на Пети!

Да е зсрав и весел! newsm59

Бубка, браво на Бобко, че ти оставя време за почивка. Дано все така да е добричък и послушен.

Мики, честита книжка, леко и безаварийно сега.

# 133
Петя, 4естит Рожден Ден на Ри4ард! Хубав рожден ден(торта ще спретнеш ли?) и много да те слуша Hug

Мики, 4естита книжка!

# 134
Честит рожденик на Петя!   bouquet Да е здрав и усмихнат! Simple Smile

Мики, честито и безаварийно.  Grinning

Бенс, дано времето да е с вас.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт