108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 675
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
на лейбър дей точно, страхотно попадение  Grinning. ники , честито! да ви е жива и здрава и много да ви радва малката софия    bouquet Hug

# 181
Честито на Ники! Да е жива и здрава малката София и много радост да носи на мама и татко!

Честит рожден ден и на Тандури, на патерици.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 04:17 от ianajar

# 182
Честито, мила Ники!!!
Избрали сте страхотно име на малката  Flutter  bouquet!!!
Пожелавам ви най- щастливото бебе на света, да се наслаждавате на всяка секунда заедно и, нали знаеш, ние тука сме ти виртуалната група за подкрепа, в случай на нужда  Hug Peace.

# 183
Добре дошла на бебе София! Много да радва мама и тати! Ники, 4естито и леко възстановяване! Hug

4РД на патерици на Тандури!

# 184

Мила Ники, да ти е живо и здраво така жадуваното малко момиченце и нека много, много да те радва!  Hug
Красиво име сте избрали! (казано със задоволство и пристрастие от един "soph-isticated parent" на друг не по-малко такъв) Simple Smile

Тандури, мила, честито и на теб на патерица!  Heart Eyes

# 185
Честита щерка, Ники  Hug Много радост да си носите и от здраве и сполука да не се отървете!!!

# 186
Честито на Ники! Да и е жива и здрава София! Simple Smile)

Извинявам се, ако някой съм пропуснала!

Аз си имам днес първокласник...и се чудя къде отиде времето. Все едно вчера беше бебе ...
Странно ми е само защо нямаше никаква церемония при започването на училище...поне нещо са първокласниците. Някакси ми липсваше това...да им кажат по 2-3 думи..не знам, беше странно.

Малки дребосъци натоварени на автобусите, не знаят къде отиват, слизат..всеки ги пита неща и ги дърпа в различн посоки, имаше и сълзи. Въобще първокласниците изглеждаха стреснати, освен тези дето са били Киндергартън там. Някои от тях се качваха за пръв път на автобус...не ходили в това училище изобщо...
Калин беше пушка, щото той ходи там, ама днеска казвам за първия учебен ден ще го закараме ние. Той сутринта за мое успокоение ми каза как бил се качил на грешния автобус един път( преди няколко месеца), а аз дори не знаех... Rolling Eyes Laughing

# 187
Tandoori и всички други мами на шестгодишни тук: Честит първи учебен ден на малчуганите, по вода да им върви до края.

# 188
  • Boston, MA
Ех, най-после! Добре дошла на малката девичка София! Да расте обичана, весела, щастлива!

Честита радост и сбъдната мечта, Ники!   bouquet

Да са ни живи и здрави първокланиците! На Калин да му върви по вода!

# 189
Момичета с по-големи деца, дайте идея какъв календар да взема/направя на Калин за училищната му програма? Искам да може да се ориентира сам и се чудя какъв е най-добрия вариант:
- седмичен, само с дните на седмицата + предметите
- месечен- за всеки ден какво има да прави + домашните
или някакъв друг?
Имате ли идеи за сайт, от който мога да принтирам някакви темплети или нещо такова? newsm78

# 190
Tандури на моя син от училището му дават едно като тетрадка(разграфено е по дати и месеци) и там всеки ден пишат какво имат да правят.А отделно още първия ден им дадоха програмата кога какво имат.Едно ламинирано картонче е.

# 191
Момичета с по-големи деца, дайте идея какъв календар да взема/направя на Калин за училищната му програма? Искам да може да се ориентира сам и се чудя какъв е най-добрия вариант:
или някакъв друг?
Имате ли идеи за сайт, от който мога да принтирам някакви темплети или нещо такова? newsm78

Exel templates (on-line) imat templates za vsichko. Opitaj tam.

PS. Vlizam vav vashia site kogato mi predstoi trip to USA. Imam vapros:
Struva li si da se otide do Austin Texas, ako chovek njama specialno rabota tam? Na saprugat mi mu presdtoi meeting tam i se chudja dali da go pridrujim s dasterja mi??? Ima li kakvo da se vidi tam?

Blagodarjja,

Ellie

# 192
или някакъв друг?
Exel templates (on-line) imat templates za vsichko. Opitaj tam.
Struva li si da se otide do Austin Texas, ako chovek njama specialno rabota tam? Na saprugat mi mu presdtoi meeting tam i se chudja dali da go pridrujim s dasterja mi??? Ima li kakvo da se vidi tam?

Blagodarjja,

Ellie

Разбира се, че има!!!
=========================================

Добро Утро от мен!!!

Гледаха Фъстъчко на УС и всичко му изглежда ОК. Тежи 1600гр. Не миряса цяла нощ.

Тандури нямат ли адженда бук? Ние плащаме $5 за такава от както е започнала у-ще. За мен и за нея е много лесно. Тук е задължително. Ще потърся, да ти покажа, ако искаш.

# 193
Честито момиченце на Ники! Много да ви радва и прави щастливи! Малко ядосване е също от полза  Wink. Сега почивайте и се наслаждавайте на времето заедно! Ох, колко хубаво. Heart Eyes

хахаха стела, на лейбър дей  Laughing

# 194

Blagodarjja,

Ellie

Зависи какво о4акваш от един град. Аз живея в Остин, от сравнително скоро(Януари), има хубав детски музей, има Арт музей, има сега Октомври филмов фестивал, има улица само с кръ4ми и музика на живо, има интересни пещери, мост от който излизат всяка ве4ер милиони прилепи, в близост има огромни аутлетс, ако оби4аш да пазаруваш, а в Сан Антонио също има неща за разглеждане. Не е голям туристи4ески град, но не е и село. Колко е голяма дъщеря ти? Ето тук има малко пове4е инфо: http://www.austintexas.org/

4естит първи у4ебен ден на Калин!
Успешна година на вси4ки у4еници!

Ние от снощи сме си у дома, но ми е пламнала главата с други неща, ще дам от4ет, като се освободя от другото.

Общи условия

Активация на акаунт