108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
доброволствах преди малкия да се роди дълго време в столва и за храната в нашия специално мнението ми е, че не  струва  - като четеш менюто ще си помислиш, че наистина е здравословно, но почти винаги плодовете и зеленчуците, които дават са от консерва - на моите не им харесват. Пресни съм виждала само ябълки да дават.
Няма да забравя веднъж как лелките разправяха на всички - пюрето днес е много хубаво - ние тук го приготвихме - нямаше нито едно дете, което да го изяде.

Аз за това не се притеснявам да ти кажа, защото видях какво сервират. Имаше доста плодове и зеленчуци( разни целина, моркови, ябълки, грозде, банани), имаше салати ( зелена, аругула и колсло май беше третата) имаше и някакви други неща, но той Калин обича много салати и със сигурност ще се оправи.

ТОва последното и аз съм го забелязала от рождените дни Sad

# 226
Поздравления на Ники за бебка, на Тандури за умния първокласник, и на всички други, които имат повод!

Ох, Анет, сега прочетох за френския... Напоследък имам голям бийф с методите на преподаване на чужди езици в прискула на детето (вече при-К!).  Първата половин година учеха само испански; след това добавиха френски и "учиха" всяка седмица.  Това лято във Франция детето не можа да каже и разбере почти нищо освен "как се казваш" и "аз съм на Х години"  и "имам червена топка"  (това последното не разбрах откъде защото нямахме топка с нас.)  Може да изрежда списъци с имена на животни, цветове, да рецитира азбуката, но иначе не връзват елементарен разговор от 3 изречения.  Даже мислех да питам дали правите нещо специално за чужди езици или не на тая възраст?

# 227
  • САЩ
Честито бебе Борис на Бубка!Честито бебе София на Ники! Да растът здрави и щастливи и да носят много радост на мама и тате!

Честито и на всички рожденници които съм пропуснала!

Ние преди 2 дена се прибрахме от ваканция в Доминиканската Република. Страшно много ни хареса и добре си починахме. Установихме че ол инклузив е нашия начин за почивка особено с дете. Супер беше и направо не ми се тръгваше!

И да похваля градината на Алекс. До сега ако детето отсъстваше за седмица или повече пак си плащахме пълната такса и се полагаше само една седмица безплатно на година. Но от тази година ако детето отсъства пълна седмица плащаме само половин цена и можем да ползваме колкото искаме такива седмици. Това за нас е много добър вариант като се има предвид че ползваме дълги ваканции или пък бабите и дядовците идват за по месец и гледат Алекс в къщи. Ето сега тази събота моите родители идват на гости и Алекс ще стои с тях 3 седмици в къщи и за тях ще си платим само наполовина. Ми доволна съм. Heart Eyes

# 228
Изпратих щерката в ранни зори посока Европа. На check in ни сюрпризираха с новината от 1. август: Вече се разрешава САМО един багаж до 50 паунда за презокеанските полети, за вторият се заплаща...$50  Sick. Освен това повече от 20 мин. се занимаваха с нея-щала да бъде година извън САЩ, има ли виза за Германия и подобни глупости, разговори по тел. и бла-бла. Накрая се появи един юнак, който разясни стуацията на место и се извини за забавянето  Crazy. Както и да, дано хлапето няма други "изненади" по трасето.

# 229
dessivl това с багажа е от преди август ако говорите за Делта и е голяма простотия.Само се опитват да правят пари на гърба на хората....и са намалили кг на багажа.

# 230
dessivl, на късмет да й е тая спънка - първа и последна за годината.  Grinning
Първо разбрах за Бритиш Е. от пътната тема. 1 багаж 23 кг.
После и за Делта - същото. mickey_82, Делта не са намалили килограмите.  Peace
Сигурно всички компании са го приели. Не съм се интересувала. Обаче си е гадно...  Confused

# 231
Хм, на нашите е-тикети (Луфтханза) пише 2 pieces/traveller, ама ние пътуваме с по един, така че не съм се задълбочавала  Thinking

# 232
луфтханза полет от преди една седмица са били два куфара по 23 килограма,но не знам може би и там да налезнат промени Sad

# 233
Писки,аз нямам хич амбиции за 3ти език като знам как им осигуряват да го учат,дано някой сподели повече и по-ценен опит.За мен това занимание има друга стойност и съм доволна от резултатите.

# 234
Атланта, да ти е живо и здраво момчето
Бенс, разкажи за екскурзията
Анет, ако може хвърли на лични едно френско меню, т.к. вече съм се побъркала какво да приготвям на Плами за обяд / а си мислех че ще е лесно/

# 235
Аталанта, да ви е жив и здрав Мони! Да продължава да ви прави горди с изпълненията си!

# 236
Да ви кажа честно незнам от кога точно са промените, но началтото на юни Lufthanza позволяваха 2 куфара по 70 поунда,а Делта 1 от 50 p.Преди време и Делта бяха с по 70, но сега не са.Може и Lufthanza да са ги направили по 5о след юни.
Приятелят ми беше full до дупка .И двата куфара по 70, че и бебека количка и не е доплащал...

# 237
Да ви кажа честно незнам от кога точно са промените, но началтото на юни Lufthanza позволяваха 2 куфара по 70 поунда...

Декември миналата година позволяваха 2 куфара по 50 паунда (23 кг).  Peace За иконъми клас говоря.  yes Март тази година - също. Юли - също. Септември - също.  Wink

Тино, отивам да пиша в кино-темата.  Mr. Green Гледах Коен-ски филм.  Flutter

# 238
Ние онзи ден летяхме, но имахме 2 4анти за трима(3 билета) и портабъл криб, но него май не го борят към багажите.

МВК, ще разкажа тези дни, обещавам.

# 239
Кюбит вярвам ти-просто споделям опит от юни.Явно  приятелят ми имаше късмет и не доплати свръхбагаж....или са били разсеяни или не им се е занимавало, затото беше сравнително празен... Whistling
Но като цяло това с 23те кг е кофти, затото аз винаги нося подаръци и все не ми стига мястото.А сега и с един куфар на Делта още по-зле... ooooh!явно ще избираме други авиолинии... newsm78

P.S.И тъй като си имаме няколко фотографки искам да споделя сайта на една фотографка, която снима главно бебета и малки деца, които ме впечатли и много ми хареса...Enjoy : www.tracyraver.com

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 19:33 от mickey_82

Общи условия

Активация на акаунт