108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • У дома
Благодаря на всички за пожеланията! За мен беше каръшки ден, на работа ме задържаха като никога, но Мони се сдоби с нови обувки вечерта и е много доволен. Твърди, че вече има извинение за грешки, лошо настроение и тем подобни - хормоните на тийн годините Simple Smile Вече рисърчвам за лек Grinning

# 241
Лейдис, процедурен въпрос. До колко годишна възраст децата ви пиеха ежедневно прясно мляко и в какви количества?

# 242
Зора, по процедурата и до сега между 2-3 бутилки на ден, не иска нито кисело мляко, нито сок

# 243
  • Чикаго / София
Аталанта, честито на рожденника! Да ти е жив и здрав!  bouquet

Деси, късмет на щерка ти!

Стела, Дени е страхотна  малка дама. Всеки път ме изумява с бързата си приспособяемост към новостите. Сигурна съм, че няма да се остави да я тормозят.  Hug

М/у другото Дени на Стела е пример как дете може за 5-6 месеца да проговори английски. "Скрива ми шапката" всеки път когато я видя. Hug

Зора, до към 2 годишна възраст някъде пиеха нон-стоп мляко. След това започнаха да намаляват. В смисъл да не пият вечер мляко. Но моите никога не са и пили големи количества. По 1 шише най-много.  Дори може и по-рано да беше.  Те още си пият по 1 чаша на ден, ама вече за закуска с какао, сириъл и пр. Понякога  пропускат.

От преди един месец инфо с ЛОТ -  имаха право на по два куфара.

# 244
Зора,до днес.На седмица отива  галон и половина,от к аз пия сборно 200 мл.Пият чаша сутрин,на обяд и 2та в у-ще,вечер-понякога,по-често да отколкото не.С тази схема са от около 18м. Другото к пият е вода та много избор няма и си млекопитаят доволно.

# 245
вчера четох в дира, че САЩ искат да въведат входна туристическа такса (до $20) за страните, с които са на безвизов режим. европейските страни са отговорили, че в такъв случай те ще въведат визи за американците. не съм още ровила из местната преса да видя дали е вярно, но защо пък да не е.
мисля, че и Air France все още не взимат такса за втора чанта, но знае ли човек какво може да се случи след януари 2010 - може и европейските авиокомпании да прихванат.

# 246
Зора, още пие и по много. В4ера е изпил 6 шишета(ина4е средно по 4 на ден), галон не му стига за седмицата. Сок не пие, вода може би по 4аша-две на ден, кисело мляко яде рядко.

# 247
добре де, прекрасни, аз не вдявам какво ви учудва  Thinking криза е, вънка вие вук, кост-кътинг рулс, рецесивна икономика, то е чудо, че не плащаме и  ръчния и тоалетната на борда!

проблемът ми е не с платения багаж, а със служителите, които не си четат инструкциите и вместо 200 ми искат 400 евро за свръхбагаж, но аз съм стисната и им знам и сайта и всичко наизуст!

З., А. пие (е, вярно, че е и по-малка малко от А.) по 6х180 мл мин. От 7-8 мес слушам литанията, че не яде, защото пие и затова е слаба. А кой и дава да пие - аз! Детето е в чудесно здраве, кг, височина, настроение, ще яде каквото и колкото иска! Въпреки, че свекърва ми зад гърба ми и въпреки изричната ми забрана и е дала вафла и сега се държи като вафломан като види...

Аталанта, да ти е жив и здрав и все така умен синът! Честит му празник на патерица  Hug

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 16:07 от Agent Provocateur

# 248
Въпреки, че свекърва ми зад гърба ми и въпреки изричната ми забрана и е дала вафла и сега се държи като вафломан като види...

Joy и ние бяхме така за кола и чипс... (ама тогава не ми беше смешно)

моите пият мляко, когато поискат, не им го смятам, колкото-толкова.

# 249
  • САЩ
Зора и моето дете и до сега си пие редовно по 2-3 чаши прясно мляко на ден, като напоследък иска да му слагам и какао. Не мисля да го спирам.

За багажа и аз за сега не съм се притеснила че намалят броя на куфарите на човек понеже ние обикновено пътуваме с максимум по един на човек (мъжа ми категорично отказва да мъкне повече от това!), но виж ако намалят още килограмите тогава ще ме притеснят.

# 250
ей много ме мързи днес..да похваля качамака на малинчо,голям успех има у нас,децата му казват жълт кус-кус,лапат го с голяма радост..
http://www.malincho.com/p-5915-corn-semolina-for-hominy-kachamak-400g.aspx

# 251
*

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:05 от benson10

# 252
Дъщеря ми е пристигнала и вече се е настанила в общежитието. В общи линии се е движила по график. А пи отношение на багажа-тя нямаше друга опция освен два куфара+два за ръчен багаж. Заминава за една година и малко трудно ще си събере нещата в един.

# 253
Благодаря за сърденчните пожелания   bouquet

От вчера сме си у дома и се учим на ден и нощ. Снимки има 2 мисля във фейсбук. Половинката ми ги сложи. Не зная даже на кой компютър са. София обаче е тъмнокоса, дългокоса и за момента с тъмносини очи.

Тина, не успях да родя на 09-09-09 Simple Smile Можеше и така да стане. Но пък родих на лейбър дей  Laughing

Бях с насрочена дата за индукция в понеделник вечерта, но госпожицата тръгна предния ден сама през нощта.

Ни в клин ни в ръкав да попитам ако някой е имал касапска епизептомия как се е борил у дома с не моженето да сяда? Смрадлика имам, не зная дали само това е достатъчно.

# 254
Ни в клин ни в ръкав да попитам ако някой е имал касапска епизептомия как се е борил у дома с не моженето да сяда? Смрадлика имам, не зная дали само това е достатъчно.

Ники, това което ми дадоха от болницата беше Epifoam и Tucks( http://www.tucksbrand.com/medicated-pads). Тъкс са падчета, които се слагаха в/ъ превръзката - облекчаваха ми безкрайно много! Дадоха ми и специално шишенце за поливане, на всеки 2 часа, дадоха ми шишенце с йод за разреждане ( мисля, по 10 капки на 500 мл. вода  Peace

Общи условия

Активация на акаунт